Седмичен хороскоп от 20.09.2021 до 26.09.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 20.09.2021 до 26.09.2021

 

Овен

 

 

Търпението може да не е вашата добродетел, но сте силни и ако се държите здраво, ще избегнете потенциалните клопки, които са възможни през тази седмица. За какво да внимавате? Може да не сте достатъчно прецизни и да сте разсеяни. Не си мислете, че като кажете нещо и това веднага ще поправи нещата. Напрегнатите моменти заради това разсейване ще отминат във втората половина от седмицата.

 

 

Телец

 

 

Много енергия и много сила на волята: в началото на седмицата ще почувствате рев на състезателен болид в сърцето си. Готови сте да премахнете трудностите причинени от други хора. Ще бъде вълшебна седмица да спортувате и да се грижите за вашето благосъстояние, особено ако сте се сблъскали с проблем през последните няколко месеца. Възстановяването ще бъде пълно, без „ако“ и „но“! В семейството си, също ще намерите начини да вдъхновите близките си.

 

 

Близнаци

 

 

Задават се събития у дома или на работа, които не сте очаквали. Възможно е в началото на седмицата Луната да размъти водата във вашия дом или офис. Но вие ще бъдете защитени, защото притежавате концентрация и умствени способности, с които ще можете да намерите решение на проблемите с отлични ходове. От сряда можете да се насладите на различна фаза, която ще включва специални моменти за сърцето. В свободното си време ще изпитате малките удоволствия на живота с по-голяма наслада.

 

 

Рак

 

 

Добро настроение ще ви придружава от началото на седмицата. Луната, вашият съюзник до вторник, ще ви помогне да определите ясна програма за ангажиментите и намеренията, които бихте искали да реализирате през следващите дни. Организация е ключовата дума, за да премине спокойно тази седмица и да лавирате между досадните моменти между сряда и първите часове на петък. През уикенда се отпуснете и се отдайте на любимите си удоволствия: заслужихте приятната си почивка.

Седмичен хороскоп от 20.09.2021 до 26.09.2021

 

Лъв

 

 

Тази седмица ще ви даде много възможности да вземате важни решения. Това е така, защото ще можете да оценявате, разбирате, анализирате с прозрение, предвидливост и реализъм. Накратко, можете също да поставите точка на някои неприятни събития, които през предходните месеци са ви причинявали главоболие. Работата, социалните и емоционалните отношения, личните проекти, всичко или почти всичко би могло да върви във ваша полза.

 

 

 

 

Дева

 

 

Вие ще сте в централна роля през новата седмица. Дори ако обикновено сте доста срамежливи, можете да започнете седмицата в светлината на прожекторите. Ще изпитате експлозия от динамична енергия, много жизнена и отлична за  нови начинания. Останалата част от седмицата преминава лесно, с изключение на малко умора в неделя вечер. Но тя ще дойде защото ще работите усилено и от време на време също трябва да изключвате.

 

 

Везни

 

 

Възможността да започнете тази седмица с подходящо настроение ще ви бъде любезно предоставена от енергичната Луна. Може да забележите увеличение на желанието за планиране, предприемане, действие. Дните са отлични за отразяване и внимателно планиране на вашите цели, лични, работни или семейни. Въпреки това, няма да сте способни да предвидите неочакваното. Както знаете, животът не е линеен, независимо колко проекти можете да създадете с най-голяма яснота.

 

Седмичен хороскоп от 20.09.2021 до 26.09.2021

Скорпион

 

 

Ще бъдете раздразнителни в началото на седмицата и ще търсите адекватни наказания за онези, които вероятно са предизвикали вашия гняв. До вторник ще ви е трудно, но после ще надделее дипломацията, която може да бъде полезна за бъдещето. Останалата част от седмицата преминава по-лесно и ако все още има причина за негодувание, бъдете търпеливи. Защото скоро небето ще се обърне положително за вас и ще ви помогне да прекарате по-добри дни.

 

 

Стрелец

 

 

Понеделник, в най-трудният ден от седмицата изглежда, че не правите изключение. Борбата с мързела, ще ви накара да искате да отложите най-спешните ангажименти. И все пак небето ви съветва да се заемете с работата, да бъдете навременни и да търсите бързо целта, която ви интересува. Независимо дали става въпрос за работа, любов или семейство, тези дни ще имате яснота какво точно трябва да се направи. Дните сряда и четвъртък, и ранните часове в петък са великолепни.

 

 

Козирог

 

 

В началото на седмицата ви обзема много положителна енергия от благоприятната Луна. Силната решителност ви прави по-смели в любовта, но и в бизнеса. Внимавайте обаче да не преливате, особено в семейството: където бихте могли да мислите, че правите добро, но да се наложите едностранно с действията си. Дръжте очите си отворени, особено между сряда и четвъртък, най-тежките дни поради линейността на комуникацията и отношенията. През уикенда обаче, след период на объркване, сърцето ви ще се изпълни ясни чувства.

 

 

Водолей

 

 

Не се изненадвайте, ако имате чувството, че сякаш фабрика от мисли работи денонощно в главата ви! Това от една страна е натоварващо, но от друга би могло да бъде един от положителните ефекти следствие на комуникация и общителност, както подобрение в умствените процеси. До прага на уикенда можете да продължите с отстраняването на неочаквани препятствия и то безкомпромисно. Но през уикенда нещо се променя. Досадни мисли може да хвърлят дълги сенки върху емоционалните, семейните, любовните или социалните отношения. Затова бъдете внимателни.

 

 

Риби

 

 

Звездите ще ви заставят да започнете тази седмица между раздразнение и недоволство. Всичко ще свърши добре! Между понеделник и вторник, избягвайте да губите търпението си или да се оставите на отчаянието. Всъщност през следващите дни малко по малко ще се върнете по-уверени, за да дочакате петък, когато вече ще сте пълни със страхотни емоции; сладост, доверие, любов. Ще искате само да се наслаждавате на живота, да се наслаждавате на удоволствията от съществуването.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе