Седмичен хороскоп от 18.10.2021 до 24.10.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 18.10.2021 до 24.10.2021

Овен

Брилянтно настроение до четвъртък, но след това ентусиазмът може да поотшуми. Бъдете разумни и не реагирайте нервно на някои ситуации. Седмицата ви позволява да правите нови проекти, да възобновите работа за нещо, което харесвате, което ви съблазнява. Можете да разчитате на енергия и прецизност, а в събота ще се наложи да си починете без да мислите за натоварването, на което сте се подложили през седмицата.

 

Телец

Някой се опитва да ви разбере, да изясни, може би да постави ред и логика между идеите и емоциите ви. Трябва да опитате да приемете това отношение спрямо вас,  без да придавате твърде голяма тежест на детайлите  и на определени ситуации. Във вторник включете по-отблизо този човек в нещата, които правите. Време е да станете сериозни по отношение на проект, който работите. Слънцето върви към опозиция на вашия знак. Това е покана да признаете пространството и значението на тези, които ви обичат, на тези, които споделят вашето настояще, на тези, които често са близко до вас.

 

Близнаци

Определено най-важната седмица за сърцето, тази, която наистина може да ви накара да се обърнете към някого, да се промените заради това, да решите нещо важно. В понеделник започвате с нов ентусиазъм и късмет във връзките ви. Обичайте и не мислете. Изглежда, че е много интересно време и в работата, където сте заредени с нов ентусиазъм. Време е да се опитате да разрешите проблем, да се вгледате внимателно в една слабост, която започва да ви тежи.

 

Рак

Насладете се на тази лесна нова седмица, време, в което знаете, че можете да разчитате на онези хора, които може би са започнали да говорят по-ясно. В сряда Пълнолунието ще грее за вас и ще трябва да поемете инициативата, да помислите за нещо ново и различно. Направете го, като се опитате да победите определени съмнения, онези ситуации, които не ви позволяват да вярвате напълно в това, което правите. В събота ще можете да подобрите отношенията си с близки и познати по практически въпроси и разходи.

Седмичен хороскоп от 18.10.2021 до 24.10.2021

Лъв

Ситуации, обещания, проблеми и възможности изведнъж ви се струпват на главата още в началото на седмицата. Трябва да сте бързи, актуални, да започнете да говорите и обещават, че ще направите нещата, които се изискват от вас. В работата ще бъдете балансирани и това ще ви донесе положителен подход към сложните ситуации. Преди всичко трябва да се фокусирате върху въображението, когато ще трябва да създадете нещо ново и специално. В петък, направете всичко, за да контролирате думите и поведението си.

 

Дева

Седмицата ще започне с желанието и способността да продължите нещо, да не спирате да обичате. В офиса ще можете да намерите инерцията, желанието да направите и да приложите своите качества и възможности. Работете заедно с тези, които също като вас ще искат да строят. Във вторник ще трябва да се справите с особено разгорещени, страстни и взискателни хора. Защо поне веднъж не се опитате да преувеличите малко и вашата роля в ситуациите?

 

Везни

Трябва да се занимавате с много разгорещен и интензивен партньор в началото на седмицата, но около петък разговорите ще са малко по-леки. Използвайте силата си, за да се справите с всички предизвикателства в интимната сфера. В сряда Луната ще грее в противовес на вашия знак, така че ще трябва да опитате с думи и речи, да управлявате нещо, което се променя, което се развива. В края на седмицата ще усетите лек спад в енергията, по-малко желание да сте в центъра на всичко, но това ще е следствие на оттеглянето на Слънцето от вашия знак.

 

Скорпион

Марс ще влияе силно през следващите няколко дни и ще ви бъде забавно да следвате неговите указания, настроенията му. Във вторник, бъдете подготвени за вашите страсти, желания и енергия, които ще бъдат на върха си. Но в петък може да почувствате ясно определени подозрения, определени съмнения в интимната сфера. В офиса, оставете всичко да дойде при вас, оставете нещата да се случват. Следващата седмица вече ще забележите първите резултати от навлизането на Слънцето във вашия знак – време е да правите планове.

Седмичен хороскоп от 18.10.2021 до 24.10.2021

Стрелец

Вие и тези, които обичате, отново ще искате да се развивате заедно, да изградите бъдеще и проект, който да споделите. Защото връзката изведнъж ще върне своята важност, тежестта си. В кариерата си, можете да погледнете отвъд, да мислите за промяна, но без да бързате. Това е просто промяна в енергията, която трябва внимателно да обмислите. Накратко, тази седмица ще трябва по-често да слушате, съветът е да не прекалявате с определени страсти.

 

Козирог

В следващите няколко дни търсите пространството за сладост и глезотии. В сряда се опитайте да разберете, че определени преценки не винаги ще бъдат най-добрите. Енергиите отново функционират, наистина е време, в което можете да правите отново страхотни неща. Правете всичко спокойно, без да насилвате нищо и не се страхувайте от яснотата. Особено в петък ще се наложи да бъдете прями.

 

Водолей

Юпитер ви помага да видите ново състояние в настоящето и близкото ви бъдеще. В работата още от вторник изведнъж всичко ще ви се стори лесно и близко. Все пак ще е най-доброто време да дадете всичко от себе си, да покажете кои сте. През уикенда е възможно една връзка или човек ще поискат много внимание, може би твърде много и ще трябва да се справите с тази нужда.

 

Риба

Дори и да не го забелязвате толкова лесно, от тази седмица ще живеете много по-добре с любовта и обкръжението. Енергията и ентусиазмът на двойката започват да функционират правилно. Успехите на работното място също идват със завидна скорост. Затова трябва да възприемете някои промени, влагайки в тях увереност и ентусиазъм. Това ще бъде нова енергия, специална топлина, която ще ви помогне да се изправите срещу всичко без усилие.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе