Знаци, че мъжът Овен е влюбен във вас
Астрология Любов и партньорство

Знаци, че мъжът Овен е влюбен във вас

 

 

Овенът е първият от зодиакалните знаци в астрологията, свързан с едноименното съзвездие – Овен. Мъжете Овен са много срамежливи, интровертни и държат на себе си. Влюбват се внезапно и лесно се изтощават от чувствата си и отново, без причина искат да останат сами за известно време. Рядко изпитва дълбоки чувства, но когато е влюбен е истински кавалер. Влюбеният Овен държи постоянно да показва, че това е жената на живота му. Създава семейство само по любов и  след дългогодишни взаимоотношения. Склонен е към изневяра, Овенът не е в състояние да изпитва угризения и по време на семейния си живот и не се лишава от извънбрачни връзки. Ако сте избрали него, трябва да знаете, че с Овен в никакъв случай няма да скучаете. Обичат комфорта и се стараят да го осигурят на близките си.

 

А ако излизате с Овен и се чудите дали е влюбен във вас, виж знаците по които да познаеш.

 

Той ще те обожава

Дори и да се опитва да скрие този факт, очите му ще го издават постоянно. Мъжът Овен обикновено не изразява пръв чувствата си, той очаква тази стъпка от жената. Но ако те гледа и лека усмивка се появява на лицето му, то със сигурност не си му безразлична.

Ще се съгласява с всичко, което казваш

Той ще се съгласява с всяка твоя дума, защото последното нещо, което ще иска е да се скарате или да те нарани. Никога няма да ти противоречи. Дори понякога да не мисли като теб, няма да сподели мнението си. Влюбеният Овен е готов на всичко, за да те направи щастлива.

Ти си неговият първи приоритет

За него ти ще си на първо място. Мъжът Овен знае приоритетите си и ако наистина е влюбен в теб, той е склонен да си тръгне от работа, за да обядва с теб или просто да те види. Не се страхува от последствията.

Той е истински джентълмен

Изпитва ли чувства към теб се превръща в истински джентълмен. Ще ти отваря вратата, съблича палтото. Ще иска да узнае всичките ти интереси и предпочитания и ще се адаптира към тях, за да ти докаже, че наистина държи на теб. Ще прави куп малки жестове, с които да показва, че се грижи за теб.

Ще те защитава

Влюбеният Овен ще те защитава от всичко и от всеки. Той мисли, че негов дълг е да те държи далеч от всички лоши неща, които се случват в света. Ако разбере, че конкретен човек те разстройва, няма да позволи той да се задържи около теб. Дори понякога да са обсебващи и задушаващи, това е част от тяхната природа и няма място за притеснение. Напротив – да имаш такъв човек в живота, ти осигурява сигурност, защита и спокойствие. Пази го.

Ще започне да те глези

Това със сигурност е най-хубавият признак. Ако мъжът Овен е влюбен в теб ще започне да те глези много. Ще те води на най-красивите места и ще се държи с теб така, сякаш си най-специалния човек в живота му. Ще сготви най-вкусната храна и ще ти я сервира по най-романтичния начин. Приготви се за романтика – влюбеният Овен надминава себе си за щастието на жената до него.

Ще говори с часове

Обикновено тази зодия е твърде срамежлива и предпочита да е в ролята на слушай, но не и като се влюби. Тогава той може да говори с теб с часове. Ще започне да споделя всеки един детайл от живота си, своите мечти и страхове. Ще разкрие душата си пред теб, защото смята, че ти си важна част от неговия живот.

Ще се нуждае от твоето мнение

Влюбеният Овен ще иска мнението ти постоянно. Той е напълно честен  и ще приеме твоето мнение, дори би се променил ако се наложи. Ще позволи да избираш дрехите му и да се намесваш при вземането на сериозни решения в живота му.

Ще те запознае с близките си

Ако той е сигурен в чувствата си и в теб, той ще те запознае със семейството си, за да види как ще се свържеш с тях. Мъжът Овен има силна връзка с майка си и ако тя те одобри, той ще направи всичко възможно да те задържи в живота си и ще ти предложи целия свят.

Ще те направи център на неговия свят

За влюбения Овен ти ще си целия му свят. Ще те направи част от живота си, без която няма да може да съществува. Никога няма да ти позволи да чувстваш, че си сама и не би те изолирал, когато се събирате със семейството му. Ще направи всичко възможно да се чувстваш уютно и да бъдеш щастлива.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе