Седмичен хороскоп от 11.10.2021 до 17.10.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 11.10.2021 до 17.10.2021

Овен

Вслушайте се в предложенията на Луната, която между понеделник и вторник би могла да ви вдъхнови със стратегии за справяне с някои проблеми в отношенията с по-малко познати колеги. Ако през следващите дни инстинктът ви подсказва да стреляте с думи, не го слушайте. Използвайте първоначалната мъдрост, дипломацията и уважението дори към онези, които не го заслужават. Дните през уикенда ще са прекрасни, когато най-накрая можете да свалите предпазливостта си и да се насладите на момент на почивка от трудностите.

 

Телец

Обзети сте от чувство за дълг! Тази седмица, ако не изглеждате като заети и натоварени като  танкове, значи нещо няма да е наред. Съсредоточени сте върху работата или върху домашните и семейните си задачи, но може би и върху физическата си форма, за която бихте могли да се грижите с по-голям ангажимент от сряда насетне. Между петък и неделя сутрин обаче може да почувствате тежестта на начина на живот, за който в края на краищата и вие сте допринесли за създаването. Тогава ще потърсите спокойствието и начини за релакс.

 

Близнаци

Главни герои от началото на седмицата! Така и Луната в Близнаци до вторник ще бъде динамична и носеща новости, оживено и крепко настроение. През делничните дни винаги ще живеете с крак на газта. Може би бързате да финализирате сделка, може би търсите разрешение на наболял проблем, каквото и да е, ще бъдете дори сприхави в някои от решенията си. Затова внимавайте да не допуснете малки грешки, които след това ще се отразят на крайния резултат.

 

Рак

Кой се страхува от предстоящите  противоречия? Със сигурност не вие, свикнали сте да изпадате в емоции от всякакъв вид и без това да ви носи несигурност. Въпреки това вероятно ще трябва да вземете предвид известното напрежение около вас. Повечето проблеми ще идват семейството, но можете да ги преодолеете с привързаност и решителност. През уикенда ще искате да се успокоите, но в неделя следобед са възможни покани и изненади.

Седмичен хороскоп от 11.10.2021 до 17.10.2021

Късметче за 10.10.2021 неделя 

Лъв

Вашата решителност е лайтмотивът още от понеделник! Вие сте борбени и енергични, но според звездите тази седмица ще бъдете такива по особен начин, с малко допълнително внимание и специална общителност. Очакват ви страхотни дни да се запознаете с нови хора, дори в социалните медии, или да се поглезите с вашите близки приятели. Обърнете внимание и на интимните отношения, защото партньорът ви също ще изисква от вашето внимание.

 

Дева

Странни са за вас такива понеделници, които са малко меланхолични и малко скучни. Тъй това ще продължи до вторник, ще бъде по-добре да поставите някои граници в общуването, за да избегнете обяснения след това наляво и надясно. С малко търпение и малко повече захаросани усмивки ще преминете през трудното начало на седмицата и ще влезете в познатия си работохолизъм, който ви носи само позитиви.

Везни

Щастието понякога има много нюанси и често истинските и стабилни са независими от конкретни ситуации. Умислени сте за живота с всичко неочаквано: добрите неща отстъпват на лошите, след това положителните се връщат отново и така нататък. Вашата вътрешна сигурност: психическа сила, спокойствие ще са водещи през цялата седмица, защото изпитанията ще изискват откритие за вас самите.

 

Скорпион

Мързеливи и нуждаещи се от емоции: започването на седмицата е съсредоточено върху сърцето, което ще означава, че ще зарадвате хората, които живеят с вас. Всъщност ще демонстрирате склонност към удоволствия, които ако се смесят с рутинните задължения, може да се превърнат в мързел. До четвъртък ще се носите в тази романтична вълна. В петък е възможна грешка, която веднага ще ви върне мисълта да възстановите реда в живота си.

Седмичен хороскоп от 11.10.2021 до 17.10.2021

Дневен хороскоп за 10.10.2021 неделя 

Стрелец

Вашата динамика ще ви позволи да се справяте с проблемите през цялата седмица винаги с много бързи движения. Изпълнени сте с ентусиазъм, смесица между радост и желание да мислите за бъдещето с оптимизъм и увереност. Накратко, вие ще бъдете в настроение да помагате на близки изпаднали в беда, но и ще търсите време за себе си, за да увеличите физическата си форма. Използвайте натрупания заряд, за да се отдадете през уикенда само на себе си.

 

Козирог

Поемете дълбоко въздух и се пригответе да преминете през тежка седмица с моменти на задъхване. Дните ще изисква от вас много търпение поради вероятни непредвидени събития или разгорещени дискусии, които може да срещнете доста – както на улицата, така и в работата. Едва през втората половина ма седмицата и в неделя бихте могли да се почувствате малко по-спокойни.  За щастие винаги има хора, способни да ви дадат обич по безкористен начин. И вие много добре знаете кои са.

 

Водолей

Обществен живот, работа и хиляда проекта! Ще започнете седмицата с бунт към основните си задачи. Изпълнени с енергия и ентусиазъм, с желанието да общувате и да се отворите за другите, прогонвайки страховете и несигурността, свързани с причини, които познавате добре. Накратко, искате да живеете и незабавно да се преместите във вселена, където всичко е както преди, ако не дори много по-добре. Внимавайте обаче да не летите прекалено много с въображението си и да държите краката си здраво стъпили на земята.

 

Риби

Не се разсейвайте! Луната до вторник, може да ви накара да се съсредоточите само върху приятни ситуации, любов и забавление, като ще ви пречи да правите всичко възможно за основните ви задължения. От сряда насетне, може би този, който харесвате, е поставил отворил врата за вас или партньорът ви е направил комплимент, или във всеки случай сте получили положително кимване от някого, което значително ще промени настроението ви. Приятни и непредвидени ще са следващите дни. В неделя се пазете от небрежност и ексцесии: трябва да си почивате, вместо да играете хазартно.

Вижте още⤵️

Дневен хороскоп за 10.10.2021 неделя 

Любовен хороскоп за 10.10.2021 неделя 

Късметче за 10.10.2021 неделя 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе