Дневен хороскоп за 10.10.2021 неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 10.10.2021 неделя

Овен

Ключовата дума днес е „ентусиазъм“. Написано е в подготовката за вечерта или прочетено в цялото ви поведение днес. Във всеки случай, ако се хвърлите в искрящата атмосфера на неделята, ще бъдете душата на компанията. Разходките през деня ще са повече от обикновено: всичко ще бъде споделено в радост с нови приятели.

 

Телец

Този ден ви хваща игриви и с късмет в хоби начинанията. Планетите, които представляват личното вдъхновение и творчеството – Нептун и Уран – са ваши приятели. Приятелството ще бъде водещо и ще бъдете заобиколени от  благодат и ще държите на типичното си чувство за справедливост.

 

Близнаци

Положителните новини са на хоризонта в обща рамка, която най-накрая е по-благоприятна от току що изминалите дни. Юпитер във Водолей се присъединява към Слънцето в своя приятел Везни и заедно ви помагат да управлявате по-добре всяка ситуация, както практическа – професионална, емоционална и лична.

 

Рак

Почувствайте нов, различен въздух, който е идеален за стопляне на душата ви и за стартиране на нови начинания. Някои от планетите в небето блокират някои от вашите инициативи, но само временно. За тези, които практикуват спорт, днес можете да се организирате са една по-здравословна неделя.

Дневен хороскоп за 10.10.2021 неделя

Късметче за 10.10.2021 неделя 

Лъв

Преминавате в този красив ден на октомври с щедрата подкрепа на много бързо движещи се планети. Луната е светило на съпричастност и психически баланс за вас и ви дава изключително спокойствие на духа; чар, за да впечатлите особено представителите на другия пол.

 

Дева

Меркурий, който се помещава във Везни, е достатъчно позитивен за вас и ви прави бързи, динамични и бдителни. Ще бъдете в отлична форма, с нерви и ум винаги нащрек – иначе казано, нищо не може да избяга. Изберете дейност, която не е стресираща, не е уморителна, но определено ви дава радост.

 

Везни

Неделна сцена, в която можете да разширите представата си за света. Всъщност Луната отваря ума ви, намирайки се в приятелския знак на Стрелец заедно с вашата планета попечител – Венера. Хората, които влизат в контакт с вас, ще бъдат надарени със знания и ще споделят с вас много важни неща за личното ви развитие.

 

Скорпион

С Плутон в Козирог, все още много благоприятен за вашия знак, вие се радвате на главно обновление във всяка сфера на живота. Особено благоприятствате в материалния и финансов сектор.  Ще бъдете разсеяни от делата на доверен човек и ще сте по-склонни да говорите за себе си с хората около вас.

Дневен хороскоп за 10.10.2021 неделя

Любовен хороскоп за 10.10.2021 неделя

Стрелец

В тази неделя в средата на месеца сте под естественото влияние на Луната  заедно с Венера. Светилата са знак за виталност и възможни постижения в различни области на живота ви. Следователно неделята е доста положителна и по никакъв начин не трябва да я прекарвате на дивата вкъщи.

 

Козирог

Неделя, в която ще можете да управлявате интересите си по най-добрия възможен начин, използвайки интелигентността си – истински дар от Уран, интелектуалната планета, която след толкова години отново се върна в полза на вашия знак.  Дълбоката нужда да скъсате с рутината ще ви подтикне да търсите нови и възнаграждаващи преживявания.

 

Водолей

Може да изпитате нервност в семейството, която ще сведе до минимум приноса си за доброто ви настроение. Ще получите наградите от усилията си през миналия месец. Ето нещо, което трябва да се празнува. Чувството за вътрешно благополучие ви позволява да свържете голям брой идеи и да започнете да размишлявате за тяхната реализация.

 

Риба

Планетарната конфигурация е доста стимулираща с Уран в Телец, което ви кара да се чувствате по-облекчени и добре разположени към околната среда. Добре настроени към семейния живот, вие ще можете да решите с докосването си всеки един наболял проблем, или малките неудачи, които тормозят някой от близките ви.

Вижте още ⤵️

Любовен хороскоп за 10.10.2021 неделя

Късметче за 10.10.2021 неделя 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе