Любовен хороскоп за 10.10.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 10.10.2021 неделя

Овен

Ще можете да се справите с чувствителността на партньора си въпреки нетърпението, което витае във въздуха. Новите срещи са благоприятни и за необвързаните започва да мирише на любов.

 

Телец

Вашият партньор е този, който ще ви даде пример в днешната ви връзка. Възможно е да правите отстъпки, без да се притеснявате, това също е във ваш интерес. Ако сте неженени, среща в този ден ще има смисъл.

 

Близнаци

Ще покажете какво можете и ще го направите с решителност и повече самочувствие във връзката си. Избягвайте да се показвате прекалено земни ако отидете на среща.

 

Рак

Приятелството ще се окаже главен фактор днес, за да погледнете любовния си живот от положителен ъгъл. Възнамерявате да се сближите с партньора си и да общувате добре с него/нея.

Любовен хороскоп за 10.10.2021 неделя

Дневен хороскоп за 10.10.2021 неделя 

Лъв

Изпълнени сте с оптимизъм и насочвате енергията си към подобряване на интимните отношения. Работите за достигане на по-голямо и споделено ниво на удовлетвореност. Може да направите изненада за вечеря на свещи!

 

Дева

Не се приемайте твърде сериозно, спрете да бъдете мелодраматични и се опитайте да живеете спокоен живот с партньора си. Несъзнателно искате да поемете контрола над нещата, но това няма да ви бъде позволено лесно.

 

Везни

Вашият любовен живот става все по-хармоничен в дългосрочен план и сега е моментът да упорствате, ако сте във връзка. Ако сте неженени, една нова среща ще сложи край на вътрешните ви съмнения.

 

Скорпион

Нуждата ви от стабилност ви прави по-малко възприемчиви към моментите на радост, които ви се случват. Можете да преодолеете този проблем, просто като оставите нещата в ръцете на партньора си.

Любовен хороскоп за 10.10.2021 неделя

Късметче за 10.10.2021 неделя 

Стрелец

Решени сте да се възползвате максимално от живота днес и ще бъдете пример за подражание за хората около вас. Вие сте лъчезарни, а това ще е добре и за новата среща, която ви очаква.

 

Козирог

Вашият партньор преминава през фаза на растеж по отношение на утвърждаването. Не се притеснявайте за това развитие. Всеки трябва да расте емоционално и затова заслужава подкрепа.

 

Водолей

Телефонно обаждане или съобщение повдигат морала и едно голямо препятствие сякаш изчезва от емоционалната сфера. Ще можете да дадете воля на своите чувствени импулси.

 

Риба

Вътрешната ви промяна през последните години събужда необходимостта да се затворите във вас ида размишлявате за любовните взаимоотношения. Това може да създаде разстояние между вас и партньора ви, но ще ви даде перспектива за по-добро общуване в следващите месеци.

Вижте още⤵️

Дневен хороскоп за 10.10.2021 неделя 

Късметче за 10.10.2021 неделя 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе