Как да накараш съпругата ти да се почувства специална
Любов и партньорство

Как да накараш съпругата ти да се почувства специална

 

Съпругата ти е най-големият подарък от живота. Дар от Бог. Но никога не трябва да я приемаш като твое притежание. Не забравяй, че тя също е човек и има чувства. И единственото нещо, което иска е ти да я обичаш по същия начин, по който тя теб. Не пропускай нито ден без да ѝ кажеш колко красива и нежна е. Не позволявай искрата между вас за угасне. Любовта се крие в детайлите. А нейното показване е много важно за вашия брак.

Има безкрайно много начини  да я накараш да се почувства специална и ние ще ти споделим някои от тях. Готов ли си?

Кратки бележки

Залепи малка бележка с мило послание на огледалото в банята. Когато тя се събуди и отиде да измие зъбите си, ще прочете най-сладкото съобщение и ще направиш щастлив целия ѝ ден.

Не забравяй магическите думи

Две думи – истинска магия. Обичам те – най-вълшебният глагол, който осмисля всяка споделена минута заедно. Колкото и клиширано да звучи, произнасянето на тези думи ще направи денят ѝ по-хубав, а връзката ви – по-силна.

Попитай я как е минал денят ѝ

Няма нищо по-мило от това да ѝ покажеш, че се интересуваш от нея. Попитай я как е минал денят ѝ, как се чувства и от какво има нужда. Поддържай комуникация между двама ви  и остани в течение какво се случва в живота ѝ. Това определено ще я накара да се почувства специална.

Предложи ѝ помощта си

Когато я виждаш, че се е захванала с нещо непременно предложи помощта си. Дори и отговорът да е „не“, продължавай да настояваш. Може да не си признае, но ще ѝ стане много мило. Ако се прибере уморена от работа, поеми част от домакинските ѝ задължения. Вярно е, че и ти си изморен, но все пак тя е твоята съпруга и трябва да се грижиш за нея.

„Добро утро“ в леглото

Денят и на двама ви ще започне прекрасно още от пожеланието за „добро утро“ в леглото. Съвсем простичък начин да покажеш колко много означава тя за теб. Сега е и моментът да ѝ покажеш, че е специална. А защо не ѝ направиш кафе и закуска и не останете още малко заедно в леглото? Сутрините са най-сладки, когато са споделени с любимия човек.

Прегърни я силно

Прегърни я неочаквано, докато готви, чисти или просто гледа телевизия. Увий ръцете си около нея и не я пускай. Нека види, че не иска да се отделяш от нея и несъмнено ще се почувства най-специалната и обичана жена.

Не забравяй комплиментите

Нищо друго на света не радва жената от комплиментите. Особено ако са от някой на който държи. След брака, съпрузите започват да правят по-малко комплименти на жената, което пък я кара да се съмнява във външния си вид. Ако не искаш и ти да си от тези мъже, просто ѝ напомняй всеки ден колко красива е тя. Дори и да е качила няколко килограма, няма нищо срамно – тя все още е твоята съпруга. Кажи ѝ, че я обичаш всякаква, представа си нямаш какво означават тези думи за една жена.

Целувките са важни

Целувай жена си нежно и страстно. Навсякъде. Тя е твоето момиче и единственото в света за вас. Има много романтични неща, които може да кажете или направите на вашата съпруга. Спомнете си моментите, в началото на вашата връзка, когато още се опитвахте да я спечелите. Е, може да повторите някои от тях. Това, че веднъж сте я спечелили, не означава, че не може да я загубите ако не се грижите за нея и не я цените.

Покани я на вечеря

Резервирай маса в най-хубавия ресторант и ѝ подари най-романтичната вечер, която някога е имала. Поддържай брака си всеки ден, за да бъдете щастливи и да бъдете пример на всички покрай вас за успешните и силни отношения между съпрузи.

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе