Съпругът ти те игнорира? Ето какво да направиш
Любов и партньорство

Съпругът ти те игнорира? Ето какво да направиш

 

Ако съпругът ти се държи дистанцирано от теб, студен е и дори не разговоря с теб, както преди – това означава, че той те игнорира. И да неговото държание е много болезнено за теб. Чувстваш се пренебрегната и дори понякога излишна. Понякога мъжете го направят с цел да привлекат внимание, но не осъзнават колко нараняват жената до тях. Ако той продължи с това поведение, може да повлияе сериозно на отношенията и брака ви.

Преди да ви представим съветите, които да направите в подобни моменти, ще изясним евентуалните причини за игнорирането.

Заяжда се

Ако съпругът ти се държи странно и дръпнато, много често това е, защото иска да се заяжда с вас. Но помисли добре – причината може да е в теб. Ако постоянно го преследваш или изискваш от него твърде много, това може би е някаква защитна реакция.

Той е работохолик

Има моменти, в които се чудиш дали за теб е женен или за работата си.  Ако съпругът ти е работохолик, ти оставаш на последно място в списъка му с приоритети. Това може да е много неприятна ситуация от която трудно се излиза.

Отегчен е от теб

Ако не се грижите за връзката си и не се опитвате да запазите искрата между вас, скоро тя угасва. Една от причините, поради която съпругът ти те игнорира е, че му е скучно с теб и разбира се избира най-лесния вариант – да те игнорира.

Манипулира те

Когато имате разногласия или не харесва  нещо, което правите той започва да те игнорира. Това е много лесен начин да манипулираш отсрещния човек, още повече, когато знаеш, че той те обича и ще направи всичко, за да си оправите отношенията.

Това са част от причините за отчужденото поведение на мъжа. Сега нека преминем към нещата, които трябва да направиш, за да се справиш с тази неприятна ситуация.

Говори с него

Комуникацията е ключът към решаването на подобни проблеми. Не се познавате от няколко дни, за да се притесняваш от този разговор. Говори открито с него. Ако той те уважава и иска да се оправите, тогава ще бъде напълно откровен с теб и ще каже истинската причина, поради която те игнорира.

Бъди мила с него

Въпреки, че той се държи ужасно с теб, а дори няма видима причина, не отвръщай на лошото с лошо. Бъди мила с него и му покажи, че те е грижа. Дори и в началото все още да се държи по същия начин, ако си постоянно в това, той бавно ще започне да се поддава и ще сложи край на мълчаливото си поведение.

Дай му време

Не го притискай и не го задушавай. Не знаеш каква е истинската причина за поведението му. Може би не е в теб, а има проблеми в работата, които не иска да сподели, за да не те тревожи. Дай му време и пространство, не усложнявай положението с излишни, натоварващи въпроси.

Не се карай с него

Отношенията ви са достатъчно обтегнати и няма нужда от още масло в огъня. Караниците и скандалите няма да доведат до нищо добро, най-много да усложнят брака ви. Колкото и неприятно да ти е, запази спокойствие и не бързай със заключенията.

Опитай да се свържеш отново с него

Опитай се да говориш с него и да се свържете отново. Понякога най-простите действия като държането на ръка или прегръдката може да направят чудеса. Намери начин и върни искрата между двама ви, само така ще спечелиш вниманието му отново.

Гледай положително на ситуацията

Положителните мисли водят до положителни резултати. Когато съпругът започва да игнорира жената, тя най-често си мисли, че той има афера с друга. Но преди да си видяла с очите си, не трябва да правиш подобни изводи. Никога не знаеш какво му е в главата. Може би преминава през много труден момент и има нужда от теб, но не знае как да ти го каже.

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе