Седмичен хороскоп за дните от 1 до 7 май 2023

седмичен хороскоп за дните от 1 до 7 май 2023

Седмичен хороскоп за дните от 1 до 7 май 2023

Седмичен хороскоп за седмицата от 1 до 7 май 2023: Добре дошли в новата седмица – от 1 до 7 май 2023 г., която звездите ви съветват да започнете с възможно най-добри намерения. Продължавайте напред и в един момент по пътя ще разберете, че щастието е тук, до вас и във вас. Тази седмица ще бъде силно активен период от положителна гледна точка. Енергията ще ни дарява със свободолюбие или към съвместна дейност. Периодът обещава да бъде ярък и динамичен.

infomax-logo-50-15-HW Какво ще бъде времето по Гергьовден ?

Новата седмица 1-7 Май носи успех, финансови печалби и хармония за 5 зодии

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Някои важни планети се подреждат по такъв начин, че ще имате уникалната възможност да привлечете, това за което мечтаете. Ще иматше шанс да признаете грешка, която сте допуснали в миналото. По този начин ще се освободите плещите си от голям товар, който сте носели години наред. Ако ви обземе чувство летаргия това може ви накара да се чувствате уморени и безразлични. Това е състояние на вашия ум, не на вашето тяло. Медитацията и други дисциплини на ума и тялото могат да ви помогнат да се почувствате по-леки и по-енергични през тази седмица. Бъдете отворени и гостоприемни към новите възможности. За тези, които учат, могат да се открият прекрасни възможности за реализация. Където и да сте, помнете, че обединени стоим изправени и стабилни, но разделени лесно можем да паднем. Така колективните екипни усилия ще донесат прекрасни резултати.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Тази седмица, според седмичен хороскоп, е чудесен период за приключения. Късметът ви ще се усмихва и каквото и да правите, просто не можете да го направите погрешно. Ако искате да инвестирате, сега е подходящият момент да го направите. Очаквайте да срещнете истинската любов на живота си. През тази седмица ще имате възможност да говорите от дъното на сърцето си. Но внимавайте да не кажете нещо, за което ще съжалявате по-късно. Поддържайте речта си кратка и по същество, много по-вероятно е да се обърнете открито към партньора си! Наблегнете само подходящите въпроси. Някои Телци ще получат добро предложение за работа, въпреки че може да се наложи да се преместите в друг град, за да се възползвате от него. Помислете добре, независимо колко привлекателно изглежда, трябва да обмислите всичко от различни ъгли, преди да го приемете.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Тази седмица, според седмичен хороскоп, ще бъде изпълнена с оживени разговори. Приемете това като възможност да се поучите от опитен човек и да го вдъхновите. Освен това, ще ви помогне да научите още много нови неща. Препоръчително е да започнете да водите здравословен начин на живот. Започнете с една стъпка. Независимо, дали става въпрос за храна или за удоволствие, изберете здравословния вариант. Независимо, дали става въпрос за партита или работа, не оставяйте здравето да остане на заден план. Относно работата през тази седмица ще се чувствате добре, тъй като ще бъдете възнаградени за вашето лидерство и ценен принос към организацията. Не можете да работите добре зад кулиси, така че трябва да покажете своя талант и способности, докато е време.

Рак 22 юни – 22 юли

Дори и да сте били притиснати до ъгъла, приливът на енергия от планетите ще ви изпълни с увереност и ентусиазъм. Може да вземате решения въз основа на опита си, но първо ги обмислете, за да не загубите част от авторитета си. Всички проблеми, които сте имали през последните няколко дни, ще изчезнат. Това е подходящ момент за профилактични медицински прегледи. През последните няколко дни тревожността и съмненията относно настоящата или бъдещата ви връзка са в ума ви. През тази седмица всички съмнения ще се разсеят и ще погледнете с други очи на партньора и вашите взаимоотношения. Вашето внимание към детайлите и прецизното изпълнение на всяка задача ще привлекат вниманието на ръководството. Ще получите повече отговорности. Трябва да се справите с тях по обичайния си ефективен начин, тъй като това може да отвори врати за допълнителни възможности в кариерата ви. Вашите финанси ще се подобрят, но се уверете, че инвестирате разумно и планирате внимателно.

Лъв 23 юли – 22 август

Според седмичен хороскоп, тези дни трябва да сте особено внимателни, когато общувате с чувствителни хора. Време е да се изправите пред себе си и да вземете някои решения. Дори и да попаднете в неудобна ситуация, ще успеете да вземете правилното решение, което ще има положителен ефект върху живота ви. Седмицата ще започне с прилив на вътрешна енергия. Периодът е подходящ за всякакви делови преговори, тъй като вашето спокойствие и стабилност на ума ще ви помогнат да постигнете това, към което сте се стремили. Може да получите постоянен достъп до нечие сърце. Вашият нов роман ще има интимно и свежо начало. Ще сте свободомислещи и ще търсите истинските елементи на любов и състрадание без розови очила. Не позволявайте горчивите преживявания от миналото да ви засегнат. Ако обаче се страхувате, просто стъпвайте по-внимателно.

Дева 23 август – 22 септем.

Тази седмица, според седмичен хороскоп, се очаква импулсивно настроение. Склонни сте да бързате с проектите, без да ги обмисляте, а това може да създаде ненужни проблеми, както в работата, така и в семейния живот. Опитайте се да запазите хладнокръвие, въпреки че сега може да изглежда твърде трудно. Няколко възможности ще се появят едновременно и трябва да проучите какво ви подхожда и какво не. Можете да приложите различни техники за релаксация, независимо дали става въпрос за масаж, плуване или грижа за себе си. Йога е добър вариант. Очаква ви голяма изненада от партньора. Очаквайте екстравагантни жестове или скъпи подаръци, това е идеалният момент да преоткриете любовта си един към друг. Ако сте необвързани, може да откриете, че романтиката цъфти на най-невероятните места. Ако ви е трудно да балансирате приходите и разходите, тази седмица е най-доброто време да започнете да търсите втора работа, за да увеличите доходите си. Може би ще намерите нещо по ваш вкус и това потенциално да се превърне в основна работа през следващите няколко години.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Вие сте добър човек, но понякога ви липсва тактика в отношенията. Това може да ви накара да изпитвате излишна тревожност, но всичко това е моментно, защото доброто ще надделее над всяка манипулация. Погрижете се добре за здравето си. Пропуснали сте да приемате достатъчно течности и основни минерали. Промяната, революционната мисъл и страстта са за дневен ред. Отказвате да седнете и да оставите съдбата да си върви, без да полагате усилия да я насочите към това, което искате. Интензивността на вашите чувства може да потисне партньора ви. Помислете преди да действате в тази насока. Време е да се отделите от хората, които вече не ви служат добре. Това е голяма стъпка в балансирането на финансите. Скоро ще бъдете възнаградени за тактика. Спестените доходи могат да се използват за увеличаване на вашите активи.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Като цяло тази седмица ще бъде приятна и ползотворна. Може да се наложи да разкриете най-съкровените си мисли и чувства. Това е насърчаваща перспектива, въпреки че не сте го правили досега, но ако предприемете тази стъпка, това ще ви доближи до емоционално удовлетворение. Близък до вас човек също може да стане емоционален, а вашата правилна реакция е от съществена важност в момента. Сега е моментът да планирате някои големи положителни промени във връзката ви. Готови сте да преминете към следващото ниво, но трябва да направите първата стъпка. Вие сте естествено сдържани и това е оставило партньора ви в неведение относно истинските ви чувства. Просто разкрийте чувствата си и ще откриете, че недоверието ще се изпари. Дълго време сте се трудили по правия и тесен път, но тази седмица, според седмичен хороскоп, ще се изкушите да прибегнете до хитрост, за да изпълните поставената задача. Това обаче е неоправдан риск, който ще поемете. Хората ще видят какво се опитвате да направите и ще реагират, ето защо звездите ви съветват да не разчитате на подобна тактика.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Според седмичен хороскоп, тази седмица ще имате възможност да погледнете от всички страни на всеки проблем. Имате право да преценявате. Следвайте интуицията си в обстоятелства, при които логическото мислене няма граници. Сега е моментът да отключите своя скрит потенциал. Въздържайте се от всякакви спорове, тъй като те могат да ви създадат проблеми по-късно. Животът продължава и понякога, когато нещо не е само във ваште ръце и компетенции, трябва търпеливо и спокойно да изчакате. Ако проявявате вълнение или непостоянство, това ще се отрази негативно на здравето ви. Звездите ви съветват в такива моменти да се отпуснете и да слушате музика за медитация. Това ще окаже лечебен ефект върху душата ви. Тази седмица вашите любовни чувства са толкова привлекателни, че ще бъдете като магнит за любов. Така че, бъдете много внимателни какво излъчвате и най-вече към кого…
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Според седмичен хороскоп тази седмица ви очаква сериозна и упорита работа. Ще успеете да завършите проект, който се е проточвал от дълго време. Това ще впечатли началниците ви. Вероятно ще бъдете забелязани и от влиятелен човек, който ще повлияе на бъдещето ви. Тази седмица ще започнете да разбирате как някои умерени промени в начина ви на живот могат да ви помогнат да водите по-здравословен и щастлив живот. Вземете решение да се откажете от навик, за който знаете, че е вреден за здравето ви. Освен това, ако вече сте предприели такива стъпки, ще започнете да се наслаждавате на плодовете на тези промени. Тази седмица финансовият ви късмет ще бъде на високо ниво. Само не изпускайте от контрол импулса към екстравагантност и ще се радвате на финансова сигурност. Ако имате възможност направите дарение за благотворителност, това е благодатно дело, което един ден ще се върне към вас или вашите близки.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Според седмичен хороскоп може да изпитате нужда от помощ и колкото по-рано разберете това, толкова по-добре. Навременното обаждане на приятел или специалист може много да допринесе за установяване на вашето спокойствие и житейска позиция. Промените, на които сте се съпротивлявали, ще започнат да имат повече смисъл и ще започнете процеса на прилагане. Не позволявайте на фалшивото его да ви пречи на практическата необходимост. Очаква се да получите шанс да се забавлявате истински с някой наистина забавен и близък до сърцето ви човек. Не се увличайте по това, което другите ви казват за избора на вашите идеални фигури за партньор. Бъдете реалисти и разумни. Ако сте недоволни от реалността, тогава трябва да има нещо, което можете да направите по въпроса. Нерешителността характеризира поведението ви през последните няколко дни, но сега е моментът да действате и да изоставите това отношение веднъж завинаги. Не се страхувайте да вземете решение. Каквото и да решите, ще бъде правилно за вашето бъдеще.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

В настоящия седмичен хороскоп звездите ви съветват да отворите сърцето си, за да споделите своята философия и идеи с някого. Възможно е да откриете вашата сродна душа. Това може да проправи пътя за страхотно приятелство или съдбовно партньорство. С малко наблюдение можете да научите много от другите, а новото знание може да бъде много полезно за вас. Вашата любов е голям източник на вдъхновение и сила за вас и за тези, които по някакъв начин са свързани с вас. Оценявайте това! Вземете юздите във ваши ръце и дръжте здраво. Вашите професионални умения ще се усъвършенстват и ще се върнете в професионалната надпревара с още по-силен боен дух. Ако не сте доволни от дохода, който получавате, спрямо позицията, която заемате и отговорността, която носите, тази седмица е подходящо време да промените това или да направите първи стъпки към промяната.
Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп за дните от 1 до 7 май 2023

на горе