6 начина да се свържете с партньора, когато стресът дойде в повече

6 начина да се свържете с партньора, когато стресът дойде в повече
Любов и партньорство

6 начина да се свържете с партньора, когато стресът дойде в повече

По време на вашата връзка със сигурност понякога изпитвате желание да се свържете с партньора си отново или още по-силно. Има моменти, когато напрежението взима връх. Такива са, когато във входящата ви поща има безкрайно количество имейли, които очакват отговор и непрочетени текстови съобщения, които изискват вниманието ви. Или пък натрупано пране, което чака да бъде сгънато и прибрано. Тогава малки неща като това да прегърнете половинката си или да му покажете любовта си, могат лесно да останат встрани от съзнанието ви. А когато това продължи няколко дни, чувството за откъснатост от човека до вас ще се появи по-лесно, отколкото сте си помисляли.

За да възстановите връзката с партньора си, стресът от ежедневието стане прекалено голям, има няколко начина да направите рестарт и отново да се свържете с партньора си по желания начин. Тези съвети са прости, но повярвайте, те са значими и ще променят всичко. Като прилагате някои от тези начини през дните и седмиците си, със сигурност преди да се усетите, ще успеете да се свържете с партньора си отново.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

6 начина да се свържете с партньора, когато стресът дойде в повече

Без повече приказки, пред вас са начините, по които можете отново да се свържете партньора си, стресът ви пречи:

Изпратете любовно съобщение

Много е приятно да получите мило и неочаквано съобщение от партньора си, още повече, когато сте стресирани или нещо не върви, както трябва. Не трябва много време, за да му кажете, че мислите за него. Можете да кажете нещо от рода на: „Надявам се, че всичко е наред при теб. Искам да те видя скоро.“

Тези послания винаги са много подходящи, тъй като карат другия човек да се чувства ценен, а изпращането им отнема само минута-две. Със сигурност това ще помогне отново да се свържете с партньора си, както е било в ранния етап връзката ви.

свържете с партньора

Излезте на дълга разходка

Оставете телефоните вкъщи и излезте навън за малко свеж въздух и дълга разходка около блока. Без никакви разсейващи фактори, тази неангажираща дейност ви позволява да прекарате качествено време с любимия си. Така че отново да се свържете с партньора си изглежда много лесно. Обсъдете седмицата си, посмейте се и си поемете така необходимия дълбок дъх.

Пригответе вечеря заедно

Когато животът стане натоварен, е твърде лесно да си поръчате храна за вкъщи, да ядете на дивана, да гледате телевизия и да си легнете направо. Но къде е връзката в това? Има как отново да се свържете с партньора си. Направете усилие да сготвите ястие заедно и да го изядете, без нищо да ви разсейва.

Имайте предвид, че няма нужда е нещо сложно, изискано или романтично, важно е само двамата да сте готови да си прекарате приятно. Това прави вечерята по-малко задължение и повече нещо, което правите, за да сте заедно. Това е чудесен начин да се свържете с партньора си.

Планирайте следващата си среща

Ако живеете заедно, вероятно отдавна не сте ходили на срещи, просто защото животът ви е прекалено зает, за да се сещате да го направите целенасочено. Ако се чувствате малко откъснати, трябва да се свържете с партньора си.

Може би нямате време тази седмица да отидете наистина заедно навън, но можете да планирате срещата и да го отбележите в графиците си. Повярвайте, че ще го чакате с нетърпение, а може би дори ще върне някои от онези развълнувани нервни пеперуди в очакване на това. Ако не знаете какво да правите на следващата си среща, изберете произволна идея и със сигурност това е страхотно средство да се свържете с партньора си отново.

свържете с партньора 2

Направете му внимателен комплимент

Със сигурност понякога сте били разсеяни от работата, живота, разочарованията или общите отговорности, че сте минавали покрай партньора си вкъщи като два кораба в нощта? Или пък сте прекарвали толкова много време в изказвания по време на вечеря, че сте били твърде разсеяни, за да видите новата му риза? На всички ни се е случвало.

Трябва да намерите път и отново да се свържете с партньора си. Следващия път, когато сте с него, спрете и отделете секунда, за да го погледнете наистина и да му кажете на глас какво харесвате в него.

Гушкайте се

Няма нещо, което прегръдката да не може да поправи. Имали сте лош ден? Прегърнете се. Имате нужда да се отпуснете? Прегърнете се. Наистина ли ви липсва партньорът? Прегърнете се. Това е идеален начин отново да се свържете с партньора си.

Физическата близост, който получаваме, докато се гушкаме, освобождава окситоцин – хормона на доброто настроение „любов“. Дори с всички задължения, които ви очакват, или текстовите съобщения, на които трябва да отговорите, или чиниите в мивката, които трябва да измиете, в момента, в който започнете да се гушкате с партньора си, няма да искате да ставате. Просто гушкането със сигурност ще накара и двамата да се почувствате успокоени и свързани, а именно това е целта, нали?

Както виждате, всичко е толкова просто, така че просто обърнете внимание на малките детайли и ще подобрите много аспекти на връзката си.

свържете с партньора

Вижте още:

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Четирите зодии, които не стават за лидери

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

6 начина да се свържете с партньора, когато стресът дойде в повече

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе