Свежи идеи за висящи рафтчета за всяко пространство

Свежи идеи за висящи рафтчета за всяко пространство
Идеи за дома

Свежи идеи за висящи рафтчета за всяко пространство

Ако нямате място за съхранение, помислете за идея за висящи рафтчета за нещо различно от очакваното изкуство на стената. Плаващите рафтове са лесни за инсталиране в кухнята, хола или офиса. Плюс това, те осигуряват достатъчно площ, за да поддържат ежедневните основни неща под ръка и декоративните елементи на дисплея.

Използвайте следните идеи като вдъхновение и лесно комбинирайте място за съхранение със стил, като окачите висящи рафтове в дома си.Едновременно стилни и многофункционални, те са едно от любимите ни решения за съхранение. Тази тенденция в дизайна увеличава максимално размера на всяка стая, като използва пространството на стената, вместо да заема ценно място на вашите маси, плотове и нощни шкафчета. Тъй като висящите рафтове могат да бъдат оформени по толкова много начини, те могат да направят вашето пространство по-официално и елегантно или да подобрят непринудената среда.

Малките стаи винаги могат да се възползват от допълнително място за съхранение, но независимо дали декорирате банята, хола, кухнята, трапезарията, офиса, фоайето или дори гаража, тези висящи чудотворци могат да надстроят вашето място за съхранение във всяка стая с отворено пространство на стената . С толкова голям потенциал за стил и функционална стойност, ние решихме да разгледаме идеите за плаващи рафтове, за да вдъхновим нашата следваща актуализация на дома.

По-долу открийте най-добрите идеи за висящи рафтове, за да покажете любимите си предмети и да създадете нови повърхности във всяка стая на вашия дом.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако ви предстои ремонт на вашето жилище – потърсете нашите партньори от Диас Билд! Гаранция за качество и стил!

 

Интериорен дизайн за спалня с пастелни цветове

Червени детайли в интериора

5 златни правила за обновяване на дома

Топ 7 трика за красив интериор (СНИМКИ)Как да направите акцентна стена в дома

Свежи идеи за висящи рафтчета за всяко пространство

Висящи рафтове за кухненски кът

висящи рафтчета
Свежи идеи за висящи рафтчета за всяко пространство снимка: pinterest

Възползвайте се максимално от свободно пространство между шкафа и стената. Закачете комплект непретенциозни рафтове, за да покажете любимите си готварски книги, декор и контейнери за съхранение. Тази идея за висящи рафтчета добавя визуален интерес към ъгъла на кухнята и помага да се поддържат плотовете чисти.

Ъглови рафтове

Ако е останало малко място на стената там, където свършват горните ви шкафове, не го оставяйте да се губи. Закачете се на три къси висящи рафтчета, които стърчат от шкафа, и ги използвайте, за да съхранявате някои от най-красивите си предмети. Комплект розови стъклени вази, ретро кана за чай и асортимент от зеленина работят заедно, за да създадат красива, но функционална зона в тази кухня.

Висящи рафтчета за баня

висящи рафтчета
Свежи идеи за висящи рафтчета за всяко пространство снимка: pinterest

В баните често липсва пространството, необходимо за самостоятелни рафтове и други мебели за съхранение. Висящи рафтчета осигуряват интелигентна алтернатива, която увеличава съхранението в банята и не изисква място на пода. За да осигурите място за практични предмети, от козметични четки до кърпи, или за арт и декоративни аксесоари, окачете отворени рафтове в празното пространство на стената над тоалетната или близо до тоалетната.

Стилизирани кухненски рафтове

Разбира се, кухнята е най-вече функционално работно пространство, но тя също трябва да бъде изпълнена с чувство за стил. Използвайте висящи рафтчета върху празна стена с гръб, за да изложите избрани артикули като сантиментални готварски книги и рисувана керамика, която служи и като място за съхранение. Инсталирайте аплик точно над горния рафт, за да можете да поставите прожектор в пространството през нощта.

Рафтове за малко перално помещение

висящи рафтчета
Свежи идеи за висящи рафтчета за всяко пространство снимка: pinterest

Намирането на място за съхранение в малко перално помещение не винаги е лесна задача. Повечето пъти зависи от вас да го създадете, но за щастие лесен подход е да окачите висящи рафтчета. Както можете да видите в тази слънчева стая, превърната в перално помещение, бяха добавени два рафта над пералнята и сушилнята за консумативи. Трети рафт беше поставен точно отгоре на машините, за да осигури място за сгъване на прясно изпрани дрехи и спално бельо.

Висящи рафтове за гардероби

висящи рафтчета
Свежи идеи за висящи рафтчета за всяко пространство снимка: pinterest

Пазарувайте собствения си гардероб, като стратегически поставите акрилни висящи рафтчета на една стена и спретнато подредите дамските си чанти, като използвате щрангове, ако е необходимо. Освен че дисплеят създава бутиково изживяване всеки път, когато влезете в пространството, той поддържа чантите в отлично състояние.

Tagged , ,
на горе