4 забавни игри за сближаване на семейството

4 забавни игри за сближаване на семейството
Интересно

4 забавни игри за сближаване на семейството

Със сигурност сте имали вечери в компанията на семейството си, в които ви е било малко скучно. Най-вероятно сте изгледали всичко интересно по телевизията и вече не са останали теми, за които да си говорите. Прекарването на качествено време, в компанията на семейството по време на ваканциите, а и не само, винаги е специално.

Ако искате да го направите още по-запомнящо се, защо не добавите някои забавни игри за семейно събиране? Независимо дали става въпрос за малка вечеря или за голямо събиране след години раздяла, игрите за семейни събирания могат да добавят допълнителна искра към събитието.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Емили Ратайковски на концерт на Хари Стайлс с бившата му Оливия Уайлд

Но какви игри да изберете? Важно е да изберете такива, на които всеки член на семейството може да се наслади и да участва в тях.

Тук ние се намесваме! Съставихме списък с идеи за игри за семейни събирания, които със сигурност ще направят времето ви заедно незабравимо. Разгледайте ги и се пригответе за семейно забавление!

Семейни войни

Внесете приятелско съревнование в семейното събиране с любимото на всички предаване за игри! Накарайте семейството си да се раздели на два отбора и да се бори, за да определи кой може да даде най-популярните отговори на въпросите от анкетата.

За да направите играта още по-интерактивна и вълнуваща, напишете въпросите си на бяла дъска или използвайте шаблон за игра „Семейни войни“, за да следите резултатите. Всички ще бъдат в приповдигнато настроение с целия смях и добро настроение, които тази игра внася в събирането. Насладете се на доброто настроение на семейството.

на семейството

Лов на вещици

Ловът на вещици е невероятен начин да забавлявате цялото семейство по време на събирането. Разделете семейството си на отбори, като всеки от тях е решен да спечели! Дайте на всички определено време и всеки отбор ще трябва да намери най-много предмети от списъка за лов. Уверете се, че уликите не се припокриват една с друга – отборите трябва да излязат и да изследват околността, за да завършат лова!

Тази игра гарантира на семейството много време за всички навън, ангажираност и съревнование. Докато отборите бързат да намерят уликите, всички със сигурност ще си създадат спомени, които ще останат за дълго. Не забравяйте да наградите отбора-победител с нещо специално, за да направите победата му още по-запомняща се!

на семейството 2

Пинг-понг

Тази игра е любима на семейните събирания и е достатъчно проста, за да се хареса на всички. За да започнете, маркирайте четири пластмасови чаши, като чаша № 1 ще съдържа най-малко количество вода, а чаша № 4 – най-много. Подредете чашите в триъгълна форма в единия край на маса или равна повърхност. В другия край на масата обособете зона, от която играчите да хвърлят топката.

Целта на играта е всеки играч да хвърли топката към чашите и тя да падне в една от тях. Всеки участник има право на пет хвърляния. Точките се получават в зависимост от чашата, в която се е приземила топката. Това е идеалната игра за семейни събирания и може да бъде забавен начин за предизвикване на рефлексите на приятелите и членовете на семейството. Опитайте я и вижте кой ще стане победител!

на семейството

Бинго

Времето, прекарано със семейството, може да бъде по-приятно, ако играете Бинго. Тази лесна игра може да направи скучните дни по-забавни и да предостави отлична възможност за сближаване на семейството. Можете да направите играта още по-интересна, като я персонализирате, използвайки имената на присъстващите.

Започнете, като напишете името на всеки човек на лист хартия и го сложите в шапка. След като всеки има попълнен лист за бинго с мрежа от 12 квадрата, можете да започнете играта, като изтеглите и извикате името. Оставете извиканото име настрана и продължете със същия процес, докато стигнете до края на списъка.

Направете играта по-вълнуваща, като въведете награди и поощрения за победителя. Това добавя повече стимул за играчите да играят, като осигурява вълнуваща атмосфера на семейството.

Вижте още:

Четири прости фън шуй правила за щастлив дом

Три неща, които трябва да изхвърлите от дома си

Три неща, които носят позитивна енергия в дома ви

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе