7 съвета за естествено розови и плътни устни
Здраве и красота

7 съвета за естествено розови и плътни устни

Всяка жена иска да има хубави устни. Може би те са най-забележимата част от лицето на една жена. Затова е много важно те да изглеждат добре. Всъщност коя жена не би искала да има красиви розови устни , без да се налага да прибягва до червило или гланц? Понякога нанасянето на продукти за красота може да бъде досадно, а и нека си го кажем направо – не особено безвредно. Колкото и щадящи да са някои продукт, в тях все пак се съдържат химикали. Затова забравете за червилата.

Някои дами имат естествено по-тъмен цвят. Затова те трябва да ги мажат със смес от студено мляко и куркума, ако искат да добият розов цвят. Сместа се прилага по пет минути всеки ден. Само след седмица разликата ще бъде видима.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ползите от морската сол в грижата за кожата

Ако искате да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „Приятели на здравето и качеството на живот“

Тук може да си направите абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Телефон за връзка: 0882 00 3263

7 съвета за естествено розови и плътни устни

1. Използвайте натурален скраб

устни
7 съвета за естествено розови и плътни устни снимка: pinterest

Когато вашите устни са сухи и дехидратирани, те често могат да изглеждат скучни и лющещи се. Трябва редовно и нежно да ги ексфолирате, за да премахнете мъртвите кожни клетки и да насърчите притока на кръв към тях. Това ще ви даде онези меки, розови устни, които търсите!

2. Нанесете слънцезащитен крем

Използването на слънцезащитни продукти за защита на вашите устни е толкова важно през цялата година! Те не могат да произвеждат меланин, който придава пигмент на кожата ни и ни предпазва от слънцето. Потърсете балсам с поне SPF15 или изберете слънцезащитен крем, който е безопасен за цялото тяло и лице.

3. Поддържайте ги хидратирани

устни
7 съвета за естествено розови и плътни устни снимка: pinterest

Сухите устни могат да изглеждат скучни и без блясък, така че осигуряването на това те да са хидратирани през цялото време е важно за поддържането на това здравословно розово изчервяване. Кожата това място е много по-тънка от останалата част от тялото, така че е важно да използваме естествени балсами и масла, които не съдържат никакви неприятни химикали и токсини, които могат да причинят дразнене.

4. Хидратирайте отвътре

Едно от първите места, където се показват видими признаци на дехидратация, са вашите устни .Най-лесният начин да постигнете естествено розови и здрави е да хидратирате отвътре навън, като се уверите, че получавате своите 2 литра вода на ден и се заредите с богати на вода храни като диня, грейпфрут и краставица.

5. Нанесете масло от витамин Е

устни
7 съвета за естествено розови и плътни устни снимка: pinterest

Доказано е, че витамин Е подпомага регенерацията на кожните клетки и засилва кръвообращението на кожата, а когато се нанесе върху вашите устни, ще помогне за постигане на естествен розов оттенък.

Маслото от авокадо също е богато на витамин Е, както и на подхранващи мазнини за хидратиране и защита.

6.Избягвайте токсините и химикалите

устни
7 съвета за естествено розови и плътни устни снимка: pinterest

Розовите устни са знак за здраве и хидратация. Химикали и токсини като нефт и парабени, намиращи се в червилата и други продукти, лесно се абсорбират в тънката кожа и могат сериозно да ги изсушат.

Използването на натурални продукти ще гарантира, че те ще останат здрави и хидратирани и ще запазят естествения си розов оттенък. Вместо пълни с химикали червила, за да добавите цвят към тях, изберете продукт с естествени съставки или опитайте сок от нар или цвекло. Нанесете малко количество от сока върху тях за прекрасен розов нюанс, без изсушаващия ефект на химическите червила.

7.Яжте полезни храни

Това, което влагате в тялото си, директно се отразява навън! Има няколко храни, които можете да ядете, които ще подобрят вида на вашите устни за здравословен розов оттенък.

Домат – Доматите съдържат съединение, известно като селен, за което е доказано, че предпазва кожата от оксидативен стрес и UV увреждане.

Зелен чай – богат е на полифеноли, антиоксидант, който помага за предотвратяване на увреждане от слънцето и стареене.

Tagged , ,
на горе