Седмичен хороскоп за 22.01-28.01 за всички зодии

седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за 22.01-28.01 за всички зодии

Седмичен хороскоп за 22.01-28.01: Тази седмица нещата ще са благоприятни за всички зодии. Ще бъдете по-енергични. Работата, която може да бъде трудна, ще бъде завършена лесно. Вашата ефективност сега ще бъде умножена, което ще се отрази на метода ви на работа. От 24 януари нататък ще се чувствате още по-пълни с енергия. Ще имате и служебни пътувания, които могат да бъдат полезни в близко бъдеще. На влюбените представители се препоръчва да не крият нищо, за да поддържат връзката здрава.

Реки от ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ през новата седмица 22.01-28.01 за пет зодии 

Магнолията: парфюмът на градината

Специален период: УСПЕХ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ до края на януари 2024 за 3 зодии 

 

Ето какво ни очаква през новата сседмица 22.01-28.01 според седмичен хороскоп:

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Тази седмица Овните ще наблюдават трансформацията на отношенията с близък човек.Това е чудесен момент да преминете от планиране към действие. Ако основната ви цел е нещо конкретно, резултатите от всяко едно от тези начинания ще бъдат впечатляващи. Астрологичната обстановка не изключва варианта за развитие на събитията. Вашият бивш опонент ще ви покани да седнете на масата за преговори и в този случай трябва активно да използвате този момент.

Енергийните ресурси на представителите на вашата зодия ще бъдат доста високи през втората половина на седмицата. Не се страхувайте от умората, когато се заемате с предизвикателен домашен проект или започвате физическа тренировка. Ще се почувствате още по-силни, ако се предпазите от негативния новинарски фон. Спокойствието и хармонията са най-добрата защита срещу стреса.

 

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Телците тази седмица най-вероятно няма да избегнат обидите. Този, чиито думи ви нараняват, може да ви предостави ценна услуга за кратко време. Бъдете философски мъдри и човечни. Хороскопът препоръчва да избягвате радикализма буквално във всичко: в сферата на общуването, в областта на чувствата, решаването на финансови или битови проблеми.

Втората половина на седмицата ще се състои от обнадеждаващи новини и приятни моменти. Може би техният мащаб няма да задоволи напълно амбициите на Телеца. Основното е, че това ще постави първата тухла в основата на потенциалните победи. В края на седмицата проявете малко повече такт по отношение на онези, които сте склонни да наречете свои съюзници

 

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

През тази седмица Близнаците ще се справят добре с всякакви задачи и няма да открият пречки по пътя си. Енергийното ниво на типичните представители на вашата зодия ще бъде доста високо, но може да нямат достатъчно огън, за да реализират нещо наистина сериозно. Използвайте разумно своя енергиен потенциал, като не забравяте за правилната почивка.

Положителната динамика от седмицата ще се разпростре и в личния ви живот. Скъпи Близнаци, щастието и хармонията във вашия дом до голяма степен зависят от вас. Не търсете грешки в семейството си, оставете им правото да изразят мнението си. Неомъжените Близнаци ще бъдат очарователни и много привлекателни тази седмица. Отворете се за комуникация и срещи с нови хора.

 

Рак 22 юни – 22 юли

Прякото участие на Раците тази седмица може да се наложи по много въпроси. Не оказвайте натиск върху тези, с които трябва да общувате, дори ако тези хора, според вас, не разбират какво се случва. Трябва да се прояви повече човечност към противниците. Сега не можете да стигнете до общо мнение, но ако просто искате, ситуацията бързо ще се промени към по-добро действайте.

Астрологичната обстановка тази седмица ще осигури правото на успех на Рака. С наближаването на уикенда ще стане ясно, че усилията ви далеч не са били напразни. Скъпи Раци, не позволявайте на непознати да научат за вашия успех. За представителите на вашата зодия винаги има висок риск от завистници и плагиатство на вашите идеи.

 

Лъв 23 юли – 22 август

Тази седмица Лъвовете ще получат надежда за най-доброто в материалните дела. Предпазливостта все още е кредо номер едно в живота, дори ако яснотата се появява в редица неясни въпроси. Звездите съветват да избягвате полунамеци по време на лични разговори. Колкото по-ясно изразите основната си идея, толкова по-голям е шансът тя да получи подкрепа.

Препоръчително е да посветите втората половина на седмицата на почивка в най-спокойна атмосфера. Намалете броя на обажданията и съобщенията, не се страхувайте да отговаряте с тактичен отказ на всеки, който иска да общува с вас. Изключение прави човекът, когото наричате най-близък. Винаги трябва да имате свободно време за него. Това е важно за взаимоотношенията.

Дева 23 август – 22 септем.

Астрологичната обстановка тази седмица ще тласне Девите към преосмисляне на ежедневието им. Вероятно ще трябва да се фокусирате не върху материалните неща, а върху себепознанието. За да разберете по-добре какво се случва в собствените ви мисли, не е нужно да ставате психолог. Основното нещо е да отговорите на въпроса – какво искате от живота и как да постигнете тази цел.

Всеки процес, започнал тази седмица, вече не може да бъде спрян. Скъпи Деви, имайте това предвид. Дори една незначителна кавга може да доведе до сериозно разногласие, а небрежността по отношение на благосъстоянието може да доведе до риск от заболяване. Почивката е жизненоважна за вас сега, дори ако обстоятелствата предразполагат към висока активност.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везните едва ли ще бъдат доволни от бързината на събитията тази седмица. Вие не сте в състояние да й повлияете, както вашата зодия няма право да контролира настроенията на другите. Ако смятате, че ви заобикалят само от негативни хора, по-добре е да откажете всякакъв вид контакт сега. В крайна сметка вие, скъпи Везни, сте толкова самодостатъчни, че няма да скучаете дори когато сте сами.

Астрологичната картина за края на тази седмица предполага неочаквано вдъхновение или мощни импулси за творчество. Това е най-доброто нещо, което можете да направите. Доброто настроение най-накрая ще бъде възстановено, мислите ще бъдат организирани и може да се появят интересни идеи в каква посока да насочите вектора на живота.

 

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Хороскопът не съветва Скорпионите да се намесват в събитията от началото на седмицата, ако усетят, че не разбират напълно същността на случващото се. Няма да е лесно да се дистанцирате, но недобре информирани може да вземете грешно решение, което в крайна сметка ще създаде нови проблеми, както за вас, така и за вашите близки.

Всеки ден самочувствието на типичните представители на зодия Скорпион ще расте. Личният чар, острият ум и развитата интелигентност ще привлекат вниманието на другите хора. Скъпи Скорпиони, използвайте това време по-активно. Можете да опитате да започнете нов роман, да убедите непокорен брачен партньор, че сте прави или да намерите компромис в общуването с по-старото или по-младото поколение близки.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Тази седмица е благоприятна за извършване на различни видове домакинска работа. Стрелците също трябва леко да преразгледат материалния аспект, например като оптимизират разходите си. Скъпи Стрелец, трябва да се съсредоточите само върху това, което се случва в собствения ви живот. Ако се опитате да се впишете в съдбата на някой друг (дори и на най-близкия човек), това няма да свърши добре.

Хороскопът съветва да прекарате края на седмицата в отстраняване на всеки един от мудните проблеми подред. Процесът ще протече много по-бързо, ако намерите подходящи съюзници. Не се опитвайте да си правите номера, за да мотивирате хората да работят заедно. Това е типична лъжа, която рано или късно ще излезе наяве.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Всяка недовършена работа през тази седмица е неприемлива за Козирозите. Опитайте се да доведете всеки такъв въпрос до неговата логична точка. Вашето бъдеще до голяма степен зависи от това. Като цяло астрологичната обстановка през настоящата седмица благоприятства Козирозите. Очакват се успехи както в личните дела, така и във финансовите начинания.

Бъдете по-гласни относно желанията си към любимите хора. Скъпи Козирози, всичко, което се върти в главата ви, е известно само на вас, но не и на околните. Ако ясно формулирате и правилно предадете идеята, тя със сигурност ще намери поддръжници (включително във виртуалното пространство).

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Хороскопът за тази седмица призовава Водолеите да вземат много активно участие във всичко, което се случва. Да стоите настрана или да потискате личната си визия за определена ситуация означава доброволно да се откажете от шанса за успех на някой друг. Не е изключено при по-внимателно разглеждане да стане ясно, че вашите идеи и плановете на опонентите ви не си противоречат, а се допълват.

Скъпи Водолеи, през този период е препоръчително да вярвате само на информация от надеждни източници. Тези, които наскоро са започнали любовна връзка, не трябва да приемат присърце написаното или казано за половинката си.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Астрологичната картина на седмицата за Рибите изглежда доста богата. Ако желаете, можете да постигнете успех, но той от своя страна ще изисква голяма инвестиция на усилия, нерви и време. Каквото се случва, идва, това, скъпи Риби, се отнася за всички области на живота. Грешка е да се вярва, че нелоялната критика към любим човек няма да създаде негодувание и несъгласие.

Краят на тази седмица вероятно ще ви накара да преосмислите някои ценности. Хороскопът не изключва, че Рибите ще бъдат принудени да се измъкнат от света на фантазиите и мечтите, за да поправят битова неизправност, да участват в живота на близък роднина или да започнат да коригират скорошна грешка.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп за 22.01-28.01 за всички зодии

на горе