Ретроградният Юпитер ще донесе големи възможности за растеж на няколко зодии

Ретроградният Юпитер ще донесе големи възможности за растеж на няколко зодии
Астрология

Ретроградният Юпитер ще донесе големи възможности за растеж на няколко зодии

Ретроградният Юпитер идва с много възможности за растеж и просперитет. В астрологията Юпитер е известен като голям благодетел. Смятан е за планетата на защитата, изобилието и късмета, способен да мащабира всичко, до което се докосне – и добро, и лошо. От 5 септември преминава в ретроградно движение и ще остане в тази фаза до 31 декември. Неговата експанзивна енергия ще се насочи навътре, насърчавайки размисъл и вътрешен растеж.

Астролози направиха прогноза за ретроградият Юпитер за всички знаци на зодиака. Разберете към какво търсене ще ви насърчи планетата.

Ретроградният Юпитер ще донесе големи възможности за растеж на няколко зодии

Защитени ли сте от ангели пазители? Ето ги знаците

Характеристики на емоционално интелигентните хора

Топ 9 мистични наставници: Зодии, които споделят дълбока мъдрост

 

Ето какво да очакват зодиите по време на ретроградният Юпитер:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

В първата фаза на ретроградният Юпитер ще сте постоянно в движение с много неща за вършене. Но когато планетата навлезе в Риби, ще имате време на интроспекция и размисъл.

Отнасяйте се към този период на уединение като към благословия. Вие не само ще можете да се грижите за всичко, което ви попадне, но и ще спечелите във всички начинания. Нищо няма да ви попречи да успеете, защото сега сте под закрилата на Вселената.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

През първата половина на ретроградният Юпитер, може да се почувствате много самотни. Сякаш се носиш върху айсберг през океана. Но погледнете по-отблизо – вие сте обгрижвани и обичани.

Хората оценяват вашите постижения и искат да ви предоставят нови възможности. Общувайте, това ще ви помогне да разширите собствените си хоризонти и да постигнете значителен успех.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Имате много шансове да общувате с хора и да поемете важни и интересни проекти. Кариерата ви се развива успешно и можете да получите работата на мечтите си. Но преди да се съгласите на каквото и да е предложение, безпристрастно анализирайте колко полезна е тази опция за вас.

Това, което изглежда добре на хартия, може да не е това, което искате да правите в дългосрочен план. Тъй като ретроградният Юпитер също се свързва със слепия оптимизъм, бъдете внимателни, преди да прибързате с професионално решение.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Вдъхновението е ключът към намирането на вашето място в света. Сега чувствате, че нямате всичко, което искате. И това е донякъде депресиращо за вас и го показвате много явно.

Не се притеснявайте, това не означава, че няма да можете да получите това, което искате в близко бъдеще. Освен това Вселената ви обещава, че това ще се случи по веремв.на ретрограден Юпитер. Доверете се на потока и вярвайте в промяната към по-добро. Настоящето може да изглежда скучно, но това е спокойствието преди промяната да се случи.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Не пренебрегвайте червените знамена и дребните детайли, когато ретроградният Юпитер е в Овен по време на първата част от своята ретроградност. Финансовият преразход, който допускате сега, ще ви настигне през втората част на този период.

Ограничете несериозните си навици и бъдете наясно с сумата пари, която теглите от банковата си сметка. Спри да бъдеш твърде щедър към другите и към себе си. Умереността е вашата парола за следващите месеци.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Интимните отношения са много важни за вас, но сега виждате, че в много от тях не си струва да инвестирате. Сърцето ви е готово да се отвори за другите. Опитайте и ще видите, че хората са готови да ви дадат повече.

Научете се да подбирате по-добре в кого влагате своята енергия и любов. Това е важно за вашето лично щастие. Връзките, които са важни за вас, само ще станат по-силни и ще започнат да процъфтяват по време на ретроградният Юпитер.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

За първи път от много време вие ​​изразявате себе си и получавате нови преживявания. Вашият оптимизъм и вяра ще ви доведат до интересни преживявания и невероятни хора. Просто не се заемайте с твърде много неща наведнъж, за да не прегорите.

Вие сте уверени в способностите си и това ви позволява да гледате оптимистично на света и събитията наоколо. Не сте склонни да ескалирате драма и да демонстрирате превъзходство, а това със сигурност ще донесе добри резултати в периода на ретроградния Юпитер

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Романтиката и креативността витаят във въздуха, но забавлението може да ви накара да загубите чувството си за реалност. Опитайте се да държите двата си крака на земята, за да поддържате баланс в живота. Ако успеете, ще преминете успешно през периода на ретроградният Юпитер.

Единственото, на което трябва да обърнете внимание, е прекомерното глезене. Не губете време в безразсъдни дейности, когато можете да правите по-полезни неща и да надграждате успеха си. Поемането на риск точно сега може да бъде успешно за вас, стига да не залагате повече, отколкото можете да си позволите да загубите.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Може би се чувствате потиснати в настоящата си житейска ситуация и искате повече пространство. Помислете за преместване на ново място или на място, което ви доставя духовно и емоционално удоволствие.

Ако финансовите ограничения ви спират, потърсете начини да ги заобиколите, защото решението, което вземете, ще донесе големи ползи и удовлетворение в дългосрочен план. Това е благоприятно време на ретроградният Юпитер за вас, така че се заемете с творческия проект, за който отдавна мечтаете.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Сега не е нужно да полагате усилия за установяване на нови връзки – хората сами са привлечени от вас. Урокът е просто да цените тези, които срещате, а не да търсите скрити мотиви и тайни намерения от тях.

Ретроградният Юпитер ще ви покаже как да го направите. Също така ще бъде добър период да промените жилищното си пространство с нещо по-голямо и по-светло.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Сега не мислите твърде много за парите и материалната страна на живота, но успехът все още се приближава към вас. Оценявайте това, което Вселената ви дава и получете повече.

Практикувайте благодарност през следващите няколко месеца по време на ретроградвият Юпитер и гледайте как животът ви се променя. Не обръщайте внимание на финансовото си състояние. Изобилието и просперитетът идват при тези, които чакат. Имайте търпение и се доверете на потока.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Поставяте доста ясни и много високи стандарти за хората, с които имате различни неща – от бизнес до лични отношения. Проблемът е, че те може да не са много честни и откровени с вас. А това може да наруши изградената от вас схема.

Затова, преди да поемете ангажименти или да подписвате документи по време на ретроградният Юпитер потърсете съвет от трето лице по този въпрос. Това ще ви помогне да разберете по-добре какво да очаквате.

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе