4 зодии, които имат голям респект към чуждите култури

4 зодии, които имат голям респект към чуждите култури
Астрология

4 зодии, които имат голям респект към чуждите култури

Интересите на всеки човек са много различни, а увлечението към чуждите култури става все по-често срещано хоби сред хората. За някои хора може да е предизвикателство да знаят как да се отнасят с уважение към човек, чийто произход е доста различен от техния. Това е особено важно, ако не са срещали много хора със сходен произход.

И все пак има хора, които откриват, че дълбокото уважение към културното наследство на другите хора е дълбоко вкоренено в тях. Те разбират, че изследването първо на собствената им култура е един от най-добрите методи за разбиране на тази на другите.

4 зодии, които имат голям респект към чуждите култури

infomax-logo-50-15-HW Индиана Джоунс, Мартин Скорсезе и Джони Деп са „гвоздеите“ на фестивала в Кан

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Вижте кои са зодиите, които наистина уважават чуждите култури:

Овен

овен - чуждите култури

Овенът приема факта, че културата е широко понятие. И че макар да включва неща като храна, празници, облекло, музика и религия, тя всъщност има много повече нюанси от това. Когато се опитва да опознае чуждите култури, Овните търсят романи, написани от и за различни хора. Опитват се да четат приказки, които са адаптирани от други езици или са написани от автори, които може да имат напълно различна гледна точка за живота в собствената си нация.

Те вярват, че културата на човека включва и неговото поведение, ритуали, вярвания и ценностна система. Дори и да смятат, че разбират добре чуждите култури, Овните никога не предполагат нищо за някого само въз основа на това откъде е или кои са родителите му. Ако приятелите им са отворени за това, те им задават въпроси, но Овенът също така тихо наблюдава и приема различията, които правят хората специални.

Лъв

лъв - чуждите култури

Този огнен знак вярва, че е възможно да уважава чуждите култури, ако изучава техните специфики чрез книги, филми или дори чрез пътуване и приятели. Затова, когато Лъвът срещне някого от определен произход, той смята, че може да се изкуши да се похвали колко много е изучил за неговата култура. Но тези личности знаят, че убеждението, че всички от определена култура имат еднакви възгледи и опит, е проблематично.

Затова Лъвът избягва да кара хората да чувстват, че заради някакви презумпции на тях се гледа само като на представител на чуждите култури, а не като на човешко същество. Те никога не предразполагат и не дискриминират някого въз основа на неговите обичаи или вярвания.

Риби

риби - чуждите култури

Представителите на зодия Риби изпитват голяма радост от това, че когато опознаят хора от чуждите култури, те имат съвсем различен мироглед. Този чувствителен воден знак знае, че е трудно да се отнася с уважение към културните различия на хората, ако те смятат собствения си начин на живот за стандарт, а всички останали за странни отклонения.

Затова Рибите използват забавни начини за разширяване на разбирането си за света. Те гледат филми, документални поредици и нехудожествени телевизионни предавания, както и други видове филми, за да оценят нюансите на чуждите култури. Наблюдението на видовете измислени истории, които дадена култура разказва, дава на Рибите по-завършена представа за това общество. Те виждат мемоарите, биографиите и другите нехудожествени книги като очевидни начини да се запознаят с фактите от живота на дадена страна или човек.

Дева

дева - чуждите култури

Девите са доста бъбриви и обожават да разпитват хора от чуждите култури за техния живот, когато ги срещнат. Въпреки това, дори ако Девите нямат време или средства да пътуват, те все пак откриват малки останки от различни цивилизации в собствения си град. Където и да живеят, със сигурност има имигрантски квартали или общности с уникална културна история. Така че с натрупването на знания Девите свикват да гледат на културните различия с интерес, а не с недоверие.

Хората от зодия Дева дори не разглеждат възможността традициите и вярванията на някой друг да са странни, защото изпитват дълбоко уважение към наследството на другите. Те искат да знаят колкото се може повече за техния начин на живот и никога не критикуват хората от чуждите култури за техните вярвания и обичаи.

Фактът, че всеки от нас има своя собствена уникална индивидуалност, прави живота толкова интригуващ. Затова оценявайте различията, които имате с приятелите си от чуждите култури, както са склонни да правят тези звездни знаци. Все пак имайте предвид, че това, което може да ви се стори вълнуващо като различие, всъщност е просто част от тяхното ежедневие!

Не забравяйте, че зачитането на друга култура може да е трудно. Въпреки това, като се опитате да разберете какво се случва в други части на земното кълбо, можете да разширите мирогледа си. Тази свежа гледна точка ви дава толкова голяма дълбочина на живота.

 

4 зодии, които имат голям респект към чуждите култури

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе