Липсва ви партньорът? 10 начина да се справите с това чувство

Липсва ви партньорът 10 начина да се справите с това чувство
Любов и партньорство

Липсва ви партньорът? 10 начина да се справите с това чувство

Когато сте във връзка, все някога ще ви се наложи за кратко или по-дълго време да бъдете далеч от партньора си и тогава се сблъсквате с това чувство той да ви липсва ужасно много. За вас времето сякаш не минава, когато той не е около вас и много ви липсва. Това е напълно нормално, когато обичате някого, а още по-трудно става, когато за пръв път се сблъсквате с това чувство.

Липсата на някого, когото обичаме, е естествена емоция и може да е особено трудно да се справим с нея, когато човекът, който ни липсва, е нашата половинка.  Обичайно е да се чувстваме самотни, празни и откъснати от света без него.

Това чувство определено не е приятно и прераства в топка тъга в сърцето. То може да бъде предизвикано от това, че живеете разделени и не можете да прекарвате качествено време с партньора си. Ако в момента ви липсва приятелят ви, можем да ви съчувстваме.

Липсва ви партньорът? 10 начина да се справите с това чувство

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Лили Иванова е стихия! Енергия! Вдъхновение! Вибрация! Любов!

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Имайте предвид, че това чувство е мимолетно.

Продължете да четете, за да разберете как да се справите с липсата на гаджето си и да преминете през този етап без травми.

Независимо дали с приятеля ви сте на километри разстояние един от друг, защото работите по график, живеете в различни градове или не сте се виждали отдавна, липсата на партньора в живота е трудна за приемане емоция. Вместо да разчитате единствено на тъгата, разочарованието или общото си желание, когато ви липсва гаджето, опитайте тези идеи.

това чувство

Прегледайте стари съобщения

Всяко момиче обича да запазва скрийншоти на очарователни съобщения, които той ѝ е изпратил, когато сте започнали да се срещате. Препрочитайте тези текстове, след като ги отворите. Можете също така да прегледате кутията си за спомени и да преживеете отново онези времена, ако принадлежите към поколението, което обича хартията. Това чувство на тъга, което изпитвате, ще стане по-преодолимо по този начин.

Изпратете му няколко сладки селфита

Използвайте телефона си, за да заснемете няколко селфита, докато правите глупави и сладки изражения, извадете на показ детето във вас, ако партньорът ви липсва и се чувствате самотни. Ако не можете да се справите с това чувство, опитайте това, защото е неочаквано и по-различно от обичайните неща. Може да се окаже, че всичко, което е необходимо, за да се успокоите, е просто да се свържете с него и да му изпратите снимка, която да види по-късно.

Облечете дрехите му

Жените обичат да обличат прекалено големите, свободни дрехи на любимия си, защото това ги кара да се чувстват уютно и удобно. Освен това то носи това чувство, че партньорът присъства в момента. Може би имате няколко негови блузи и голяма колекция от тениски, натрупани в шкафа. Облечете някоя от тях и го усетете как се приближава. Това е странно, но несъмнено ще бъде ефективно.

Кажете му, че ви липсва

Взаимодействието е от съществено значение за всяка успешна връзка, но то е особено важно във връзките, които са от разстояние. Изпратете му кратко съобщение, ако наблюдавате, че много ви липсва, и изразете колко много искате да виждате лицето му. Това обаче невинаги работи, тъй като може да го подразни, ако се прави твърде често. Можете също така да му се обадите и да изразите желанието си да чуете гласа му, защото ви липсва. Това чувство няма как да бъде заменено с нищо друго, защото той ще усети вашата загриженост.

това чувство

Отидете на самостоятелна ваканция

Изберете почивка през уикенда наблизо, вместо да си останете вкъщи и да тъгувате по мъжа си. Докато пътувате, можете да презаредите тялото и ума си, а и ще има много шансове да създадете трайни спомени. За момент може да спрете да мислите за половинката си и да се насладите на това чувство да сте безгрижни.

Разгледайте старите си спомени

Несъмнено наоколо има много снимки, на които сте двамата. Разглеждането на тези снимки може да ви направи щастливи, когато ви липсва гаджето ви.

Използвайте неговия парфюм

Напръскайте себе си или околните предмети с неговия парфюм. Ще се върнете към това чувство той да е близо до вас, ако сте заобиколени от този аромат.

Прекарвайте време с приятелите си

Да бъдете с приятелите си е забавен начин да отклоните вниманието си, докато се занимавате с весели дейности. Можете да споделяте чувствата си с тях. С разговорите си те могат да ви занимават и да ви позволят да не се тревожите за гаджето си. Така ще се разсеете и това чувство той да ви липсва леко ще остане на заден план.

това чувство

Поглезете себе си

Силната вълна от емоции, с която се сблъсквате, докато ви липсва партньорът, може да бъде обезсърчителна, но това, че се тревожите, няма да ви помогне. Опитайте се да намерите време за себе си и да се насладите на релаксиращ спа център. Колкото по-малко време ви липсва той, толкова повече време ще имате да се забавлявате.

Следвайте страстта си

Можете да се занимавате с всичко, което обичате да правите в свободното си време, за да забравите за него. Независимо дали става въпрос за приготвяне на любимото ви ястие, записване на курс по танци, организиране на дома ви или започване на малък проект „Направи си сам“. Това може да се окаже полезен метод за прекарване на времето, докато го видите отново.

Липсва ви партньорът? 10 начина да се справите с това чувство

Вижте още:

Четири прости фън шуй правила за щастлив дом

Три неща, които трябва да изхвърлите от дома си

Три неща, които носят позитивна енергия в дома ви

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе