На първа среща с него? Просто се наслади на момента
Любов и партньорство

На първа среща с него? Просто се наслади на момента

Притеснението не е полезно, нито нужно. Но дори и да не искаме да изпитваме това чувство, понякога не може да контролираме тялото и ума си.

Първата среща с мъж си е наистина за притеснение. Особено ако го харесваш и искаш и той да те хареса. Но не може да плануваш всяка една твоя дума или действие. Мъжете харесват, когато жената срещу тях е естествена и искрена. Без преструвки, без да представя фалшив образ.

Излез на среща с него. Облечи любимата си рокля, гримирай се и просто се отпусни. Забавлявай се. Наслади се на момента с него. Представи си, че срещу теб стои най-добрият ти приятел. Или някой, който познаваш. Не го приемай като човек, от който трябва да се притесняваш. Защото не трябва.

Бъди себе си. Това е най-добрият начин да се харесаш на него. А ако не му допадне истинския ти образ – не е бил твоят човек.

Не го мисли. Не планувай нищо. Колкото повече го правиш, толкова по-голям е шансът да се изложиш пред него. Но и дори да стане така, не е нещо фатално.

Забавлявай се. Сега ти е времето. Яж хубава храна. Пий отлежало вино. И се наслаждавай на компанията, която очевидно харесваш. Наслаждавай се на мъж до теб. С който си на първа среща. А първите срещи са толкова сладки винаги.

Ето какво трябва да направиш, когато излизаш с някой за първи път.

Просто го направи

Не мисли твърде много и твърде дълго. Когато този, който харесваш те покани на среща – просто приеми. Няма какво да губиш ако излезеш с него. Може само да спечелиш – него или опита, който ще ти донесе. Времето е ценно и минава неусетно. Прояви смелост и излез с този мъж. Подари си една хубава вечер в приятна компания. Заслужаваш го.

Не анализирай нищо

Позволи си лукса поне веднъж да не мислиш. Нито за решението ти, нито за последствията, нито за нищо. Не анализирай ситуацията. Тя не е сложна. Харесваш мъж, с който ще излезеш на среща. Съвсем нормално нещо, което правят всички жени. Или се притесняваш да не се окаже някой сериен убиец? Шегуваме се. Забавлявай се. И остави анализирането. Не имай големи очаквания, но и не подхождай негативно. Каквото трябва да става – ще стане. Just relax!

Нормално е да се притесняваш

Съвсем нормално е, когато излезете, да се притесняваш и чувстваш несигурна. Все пак не го познаваш достатъчно добре, а и фактът, че го харесваш допринася още повече за притеснението ти. Може би ще се почувстваш по-добре ако разбереш, че той също се притеснява от теб. Това до някаква степен би те успокоило, но не разчитай на него. А на себе си. Бъди по-уверена и не забравяй да говориш с него. Не поглеждай към телефона си нито за миг и не си оправяй постоянно косата. По този начин ще издадеш, че не се чувстваш сигурно и добре и ще го обидиш. Спокойно, мила. Това е просто среща.

Контролирай очакванията си

Знаеш, че големите очаквания не са препоръчителни, защото често след тях следват и много разочарования. Да, излизаш с него на среща, но това не означава, че нещата между вас ще станат сериозни. Нито пък, че ще е първата и последна среща. Никой не знае как ще се развие ситуацията и дали изобщо ще си допаднете като характери. Но няма нищо в лошо в това да опиташ. А ако стане – това е много хубаво и за двама ви. Ако ли не – вече ще знаеш, че това не е твоят човек и ще разбереш какво искаш занапред.

Границата е полезна

Границата е полезна и препоръчителна на първата среща. Има време за по-близки отношения, физически контакти и интимност. Със сигурност няма да му направиш добро впечатление ако още от първата ви среща се окажеш накрая в леглото му. Но ако той не ти прави никакви подобни намеци, а си говорите неща, далеч от сексуалните такива, този човек не иска само да спи с теб. Внимателен е и иска да те опознае.

Не го притискай и не го карай да ти разказва всичко за себе си от първия път. Опознайте се постепенно. А и така ще имате поводи за още срещи. Особено ако и двамата сте си допаднали и искате отново да прекарате малко време заедно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе