Щастливата жена се познава отдалече. Тъжната също
Любов и партньорство

Щастливата жена се познава отдалече. Тъжната също

Щастливата жена ще я разпознаеш отдалече. Тази жена ще сияе. И нейната красива усмивка ще е постоянно на лицето ѝ. Не е трудно да направиш жената до теб щастлива. Жените искали много. Пълни глупости. Толкова малко е нужно на една жена, за да почувства щастие. Само трябва да я обичаш. И уважаваш.

Жената трябва да бъде щастлива с мъжа до нея. В това е смисълът на връзките. На любовта. И когато все по-рядко виждаш усмивката ѝ, започваш да се питаш какво не е наред. Очите не може да скрият това, което чувства жената. А тъжният поглед се разпознава от километри. Жената до теб е тъжна. И плаче тайно нощем.

Но защо? Какво я натъжава? Може би причината си ти. Може би не е щастлива с теб. Може би има някой в сърцето си, който не може да изместиш. И който не може да забрави. А може би забравяш често за нея?

Нещастната връзка може да донесе пагубни последствия и за двама ви. Когато двама души не са щастливи заедно – по-добре да се разделят. И да търсят щастието си поотделно. Всеки по пътя си. Защото вие нямате общ път. Не гледате в една посока. И не сте щастливи заедно. Тя не е щастлива с теб. Тъжна е. Не виждаш ли това?

Ето как да познаеш, когато една жена не е щастлива с теб.

Не е привързана към теб

Тя вече не изпитва нужда да е постоянно с теб. И не показва никакви признаци на привързаност. Нито иска да излизате на срещи, нито иска да спите в едно легло. Всеки пък, когато искаш да сте интимни, тя отказва и казва, че е уморена. Не, не е така. Просто не иска да бъде с теб. Романтиката е отдавна забравена от нея и не прави никакви усилия, за да промени случващото се между вас.

Все повече те избягва

Старае се да прекарва все по-малко време с теб. Винаги е заета или е на гости при приятелки. Предпочита да излиза с всички други, но не и с партньора си. Не отговоря веднага на съобщенията и позвъняванията ти. Сякаш те избягва, но и ти не знаеш на какво се дължи поведението ѝ. Усещаш, че се отдалечава от теб и нищо не може да направиш. Любовта бавно си отива от нея. Любовта ѝ към теб.

Тя е в депресия

Абсурдно е, когато една жена е в щастлива връзка да изпадне в депресия. Очаква се да е щастлива и през ум да не ѝ минават подобни негативни мисли. Ако тя постоянно е намръщена, когато е с теб и все се оплаква от нещо, със сигурност не е щастлива с теб, нито е доволна от връзката, която имате. Комуникацията между двама ви става все по-трудно, докато в един момент предпочитате да не общувате, защото знаеш, че отново ще се скарате.

Тъжна е, когато е с теб

Колкото и да е опитва да скрие това, което чувства е невъзможно. Не може да се преструва на щастлива, когато очите ѝ са постоянно пълни със сълзи. Особено, когато е с теб. Все по-често започва да показва разочарование от теб и връзката ви. Постоянно е недоволна от теб и това си личи по начина, по който се държи, когато сте заедно.

Общува с други мъже

Една жена се е отказала от мъжа до нея в момента, в който започне да се оглежда за други мъже. И то не само да се оглежда, но и да комуникира с тях и в най-лошия случай – да излиза на среща, докато е обвързана. Със сигурност не е приятно и не я представяме в най-добрата ѝ светлина, но не може да скрием истината. Има и такива жени, които се срещат с други, докато техният партньор стои и ги чака да се приберат вкъщи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе