Пролетните грешки, които допускаме с високи токчета

Пролетните грешки които допускаме с високи токчета
Мода

Пролетните грешки, които допускаме с високи токчета

Според статистиката 35% от съвременните дами избягват високите токчета през зимата. Днес, модерната жена е достатъчно уверена в себе си, за да изберете комфорта и надеждността пред суетата, когато става въпрос за облеклото през студените дни от годината.

С настъпването на пролетта обаче същите тези дами, заедно с природата, буквално разцъфват. Те са готови да похарчат малко повече пари и да се върнат подобаващо на модния подиум с типичната женска походка, а именно с походка на високите токчета.

За съжаление обаче има и друга статистика. Според нея над 70% от дамите днес са склонни да допуснат следните модни грешки през пролетта, свързани с носенето на високи токчета:
Предпочитате класическата отворена обувка с високи токчета леко да ви стиска, вместо да е малко по-голяма. Точно обратният вариант ви носи много повече удобство и дори се препоръчва на дамите, които трудно се справят с обувките тип стилето.

Носенето на дънки единствено и само с токчета не е особено полезно. Това е медицински факт, с който обаче не всяка дама ще се съгласи, а трябва. Добавяме именно примера с дънките, защото именно когато облечете тях, имате правото да слезете от високите токчета и да си починете. Дори да е пролет! И дори цяла зима да сте носили спортни или обувки на равна подметка.

Съчетавате прекалено високи токчета с прекалено къса пола. Това е наистина доста дръзко и доста изкушаващо облекло, но е по-добре да го запазите за еротичните вечери изненади, които поднасяте на своите половинки. В реалния, живя живот подобна комбинация в никакъв случай не създава добро впечатление за вас, а в крайна сметка, ние носим дрехите си именно за да правим някакъв тип впечатление и да носим послание за себе си.

И така – забравете за тези грешки и си носете високите токчета със стил и класа!

Tagged , ,
на горе