Топ актуалните модни цветове за пролет 2021

модни цветове за пролет 2021
Мода

Топ актуалните модни цветове за пролет 2021

Пролетта е ярка. Пролетта е пъстра! Пролетта е дъга. И познайте какво, мили момичета? Точно такава ще е и пролетта на модата през 2021-ва година. Очаква ни една наистина доста шарена и пъстра пролет. А какви точно цветове да носите тази година, ще разберете още сега!

Всички нюанси на червеното – ваши са

Без значение дали сте решили най-накрая да се сдобиете със задължителната за всяка дама червена рокля, или просто искате да експериментирате с интересна тениска в кърваво червено и панталон от бордо, няма да сгрешите. Всички тонове на червеното ще са актуални тази пролет и то не само по дрехите, но и по обувките. Включително и ръждивите нюанси!

Готино оранжево за готина визия през пролетта!

Това наистина е доста необичаен цвят и ви съветваме, ако никога не сте го носили, да го направите точно сега. Пролет 2021 година е осеяна със супер атрактивни оранжеви панталони от лен с разкроени панталони, с памучни ризи в оранжево с мъжка кройка, а дори и с оранжеви шапки, с които да се отличите сред тълпата.

Бледо розово – като малко момиченце

Не е нужно да носите такава рокля, защото наистина, тя просто не пасва на всички възрасти. Но този страхотен нюанс е в действителност идеалния елемент за комбинации в строго черно и неутрално сиво. Можете и да заложите на удобни спортни кецове в бебешко розово. Пак ще сте супер актуална.

Тревисто зелено

Всъщност, в този моден тренд дори няма нищо кой знае колко необичайно. През пролетта обичаме да го носим. И ако го направим тази година, ако не друго, ще сме супер актуални. Съветваме ви да си изберете или пола в този цвят, или ежедневна рокля, която можете да носите както в офиса, така и на разходка, а дори на неформален специален повод като рожден ден на любим човек.

Снимка: whowhatwear.co.uk

Tagged , ,
на горе