Зона за мъже: 7 често допускани грешки при първата среща с родителите й

8 причини защо означава много, когато мъж поиска номера ви; първата среща
Любов и партньорство

Зона за мъже: 7 често допускани грешки при първата среща с родителите й

Ако се готвите за първата среща между вас, приятелката ви и нейните родители, то е добре да знаете няколко много важни съвета. Вие сте мъж, който държи да получи одобрението на баща й, както и на майка й. Това ще стане ако се представите добре и им направите добро впечатление.

Първата среща е опознавателна. Много е вероятно те да искат да научат повече за вас, семейството ви и какви са плановете за бъдещето ви. Това са основите елементи и вие трябва да се подготвите за такъв тип разговор. Няма да е изненада ако се разминавате по отношение на ценности, социален статус или очаквания за връзката. От вас обаче зависи дали ще ги убедите, че отношението ви към живота е правилното.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ето няколко неща, които да не правите на първата среща с родителите на вашата приятелка: 

Не говорете за интимния си живот

Да, те вероятно знаят, че сте интимни с дъщеря им. Те също някога са били млади и това е нормално. Просто не е необходимо да повдигате този въпрос. Когато родителите на приятелката ви поискат да се запознаят с вас, те не очакват да знаят всяка подробност за това, което правите в спалнята. Дори не правете шеги на тази тема пред тях. Може да ви се струва смешно, но всъщност не е. Тук става въпрос и за уважение.

един мъж, първата среща
Зона за мъже: 7 често допускани грешки при първата среща с родителите й

Не говорете за тях с неуважение

Може да карате по-добра кола от бащата на момичето ви, храната на вашата майка да е по-добра от тази на нейната или да живеете в по-голяма къща. Нищо от това няма значение. Искате тези хора да ви харесват, така че няма смисъл да се опитвате да ги омаловажавате, за да изглеждате по-добри. Първата среща не е момент, когато да кажете колко по-успял сте от цялото семейство на своята приятелка.

Не бъдете прекалено нахакани, но и не се самоунижавайте

Бъдете скромни, но не говорете за себе си отвисоко на първата среща. Родителите на приятелката ви очакват гаджето ѝ да е уверено и страхотно. Те не искат да знаят, че току-що сте загубили работата си и смятате, че сте абсолютно безполезен, отвратителен и не заслужавате приятелката си. Бихте ли се явили на интервю за работа и бихте ли казали на работодателя си колко сте некомпетентен?

Не се подигравайте с тяхната култура

Родителите от друга култура може да искат да ви покажат нещо за своята култура. Когато го направят, дори да ви се струва странно, не се подигравайте с него. Това несъмнено е неуважително и показва, че нямате никакви маниери и не заслужавате дъщеря им. На първата среща опитайте това, което ви се сервира. Можете да останете приятно изненадани и още повече да харесате произхода на половинката си.

разведен мъж, първата среща
Зона за мъже: 7 често допускани грешки при първата среща с родителите й

Не говорете през цялото време

Дори да сте тревожни и да не обичате разговорите, опитайте се да проведете такъв с родителите ѝ. Имате само един шанс да ги впечатлите. Не ги карайте да задават всички въпроси и да запълват неловкото мълчание, защото не знаете какво да кажете. Имайте положителна нагласа и се впуснете в разговора, за да им покажете, че и вие се забавлявате.

Не спорете с приятелката си

Ако с приятелката ви сте си сърдити един на друг, опитайте да се усмихнете фалшиво и изчакайте да се приберете вкъщи, за да поговорите. Ако не можете да направите това, продължете напред и отменете или пренасрочете срещата с родителите ѝ. Това е първата среща с тях, така че бихте искали да им покажете, че правите дъщеря им най-щастливата, която някога е била. Няма да помогне, ако двамата се появите с нагласа и започнете да се карате по средата на вечерята.

Не се карайте с родителите ѝ

Не е необходимо да се съгласявате с всичко, което казват а първата среща, но бъдете учтиви в това отношение. Дори не е нужно да ги поправяте, че са казали нещо нередно. Просто изчакайте да кажете на приятелката си след това. Ако кажат нещо изключително обидно за вас, едва тогава трябва да кажете нещо по въпроса. Но не забравяйте да бъдете търпеливи и да не губите самообладание. Все пак това е първата среша, а вероятно ще имате още много поводи да се виждате.

Както във всяка област на живота, оцеляването при първата среща с родителите се свежда до използването на здравословна доза здрав разум. В случай че не разполагате с много от него, следвайте тези полезни забрани – особено ако целта ви е да се видите отново с приятелката си!

Вижте още:

4 зодии, които обожават да получават комплименти от другите

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

Tagged , ,
на горе