Как да направите добро първо впечатление на родителите му

Четирите зодии, които най-често са самотни във връзките си; родителите му
Любов и партньорство

Как да направите добро първо впечатление на родителите му

Ако искате да оставите добро първо впечатление, когато се запознавате с родителите на вашата половинка, то трябва да сте много внимателни, концентрирани и отдадени на идеята да се представите добре. Трудно можете да впечатлите още първия ден майка му и баща му, но това не означава, че не трябва да опитвате. Не правете трагедии, ако вашето първо впечатление не е най-доброто възможно. Ще имате още възможности, но въпреки това опитайте.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Все пак ето някои съвети за по-голям шанс да оставите добро първо впечатление:

Оставете вратата отворена

Ако сте на гости в дома им и бъдете поканени в спалнята му в някакъв момент, за да говорите, не е сигнал за опит за пълен и незабавен таймаут. Дръжте вратата отворена, защото това може да породи много съмнения какво правите двамата там. Родителите му могат да си помислят, че имате тайна, която никой друг не трябва да чува, а това не е добро първо впечатление.

Напуснете в подходящ момент

Просто добро възпитание е да не се мотаете прекалено дълго наоколо, особено ако това може да създаде впечатлението, че чакате родителите да си легнат, за да можете да станете интимни със сина им. Не си тръгвайте нито твърде рано, нито твърде късно и им дайте време да обсъдят като семейство впечатленията си от вас. Така те ще видят, че сте достатъчно тактична и нямате излишни капризи.

родителите му
направите добро първо впечатление на родителите

Научете повече за тяхната култура

Ако семейството на приятеля ви е от друга култура, трябва да направите известно проучване или поне да го помолите да ви научи за културата на семейството си, преди да се запознаете с родителите. Това определено ще направи добро първо впечатление. Ако те говорят на друг език, ще е полезно да научите някои основни изречения, които да им кажете. Не се подигравайте с храната им. Практикувайте основен етикет. Не е необходимо да се изявявате като експерт по тяхната култура, но им покажете, че ги цените достатъчно, за да се научите. Научете как да поздравите, когато се видите и да благодарите, когато е необходим. Това ще е страхотно първо впечатление.

Предложете да помогнете

Ако вечеряте в дома на родителите му, предложете да помогнете за подреждането на масата, почистването ѝ след това или измиването на чиниите. Майка му ще е впечатлена, защото ще види, че вие не чакате всичко на готово, а имате домакински умения. Те може да не ви позволят да помогнете, но поне ще изглеждате като грижовен семеен човек, точно такъв, на какъвто биха поверили сина си. Трудно можете да направите по-добро първо впечатление от това. Включете се в слагането на масата, сервирането на харната, а след това и в миенето на съдовете и разчистването.

Донесете малък подарък

Не е задължително да е скъп. Донесете бутилка вино, кексчета или нещо, което смятате, че родителите на приятеля ви биха оценили. Това със сигурност ще ви донесе точки. Ако търсите добро първо впечатление от страна на майката, едно цвете винаги е добро решение. Ще покажете, че сте добре възпитана дама, която знае как се ходи на гости.

връзката ви; родителите му
направите добро първо впечатление на родителите

Усмихнете се

Една усмивка може да направи стресовата ситуация много по-лесна. Освен това всеки изглежда по-добре и по-достъпен с усмивка на лицето. Родителите на приятеля ви със сигурност не искат да седят на вечеря с човек, който през цялото време е намръщен. Красотата на една жена винаги се показва по-добре с усмивка на лице. Това е и причината да покажете колко лъчезарен човек можете да бъдете. При първо впечатление на усмихнат човек, това трудно може да се промени.

Разказвайте вицове

Не обсъждайте с баща му само служебни въпроси и не се дръжте като на интервю. Бъдете забавни. Отличното чувство за хумор прави страхотно първо впечатление. Но не се опитвайте прекалено много да разказвате вицове, които в крайна сметка да обидят някого. Просто запазете хладнокръвие и се оставете на течението. Преценете сами на каква тема да бъдат историите. Вие ще бъдете главният герой на вечерта, така че не се притеснявайте от вниманието към личността ви.

Вижте още:

4 зодии, които обожават да получават комплименти от другите

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

Tagged , ,
на горе