Причини, поради които сродните души винаги са съвместими
Любов и партньорство

Причини, поради които сродните души винаги са съвместими

Сродните души са рядко срещани… И намирането на вашата сродна душа е преживяване, променящо живота ви към по-добро. Това, което повечето хора са склонни да забравят, е, че сродни души не се намират – те се създават. Сродните души не падат магически от небето или се блъскат в теб на улицата: те са някой, който съзнателно ще остане в живота ти. И когато го срещнете – изпитвате нещо необяснимо. Нещо, което никога преди не сте чувствали.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Причини, поради които сродните души винаги са съвместими

Никога нямат въпроси относно компромиса

И двамата сте с различни предпочитания и цели, което означава, че има моменти, в които ще имате различни възгледи за нещата. Сродната душа не настоява да постигне нещата по своя начин през цялото време или че вие винаги вземате решенията във връзката – сродната душа знае стойността на компромиса. И което е по-важно – не се притеснява да обсъжда възможните компромиси с вас, особено за нещата, които може да не виждате очи в очи.

Толкова много хора са твърде уплашени от евентуални спорове и разногласия, за да повдигнат въпроса за компромис, но сродната душа няма този проблем. Ако не друго, тя ще се радва да чуе вашата страна на проблема и дори може да я включи в собствените си възгледи.

Винаги се подкрепяте

Взаимоотношенията винаги трябва да бъдат динамични, променящи се с времето и отчитайки как двамата партньори израстват като хора през времето, прекарано заедно. Понякога този растеж не винаги е еднакъв за всеки човек – един може да се издигне много бързо, докато другият не чак толкова. Важното е този растеж никога да не идва за сметка на другия човек.

Сродните души разбират, че всеки се движи със собствено темпо и с радост ще направят място за вашия растеж, без да компрометират себе си, когато това се случи. По същия начин винаги ще се чувствате комфортно да изпълнявате целите си, без да се замисляте и как това ще се отрази на тях или на връзката ви като цяло.

Нещата са по-спокойни, когато са наоколо

Взаимоотношенията са сложна работа и изискват много усилия, за да се запазят. Това може да ви окаже голям натиск да бъдете винаги най-добрата версия на себе си, която можете да бъдете със сродната си душа, и това често може да направи нещата във връзката ви много по-забързани, отколкото са в действителност. Сродната душа обаче разбира, че има неща, които отнемат време и не трябва да се бърза, затова с тях нещата винаги са по-спокойни.

Нямат нереална представа за връзката

Сродните души разбират стойността на задоволството и никога няма да ви съжалят, че не правите нещо по-вълнуващо или така, както те са очаквали. Защото докато пикантността и искрите могат да направят една доста запомняща се връзка, тези моменти на доволство, в които и двамата се чувствате добре един с друг, правят връзката трайна. Взаимоотношенията не винаги са на високо ниво: има естествени спадове и понякога ще ви е трудно, но никога няма да искате да се разделите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Любовта е по-силна от омразата! Тя преобразява човек по особено красив начин

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

Когато красотата на жената не е достатъчно условие за вярност. И защо мъжете изневеряват

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе