Топ причини, които отблъскват мъжете. Дами, не правете това!

Топ причини, които отблъскват мъжете. Дами, не правете това!
Любов и партньорство

Топ причини, които отблъскват мъжете. Дами, не правете това!

Чудиш ли се защо си сама? Млада и красива, а и също доста умна. И въпреки това всяка вечер заспиваш сама. Не може да се оплачеш от липсва на мъжко внимание, но всички са фокусирани само и единствено във външния ти вид. Сякаш никой не може да погледне отвъд него. Не може да те опознае истински, а и никога не сте стига до стъпката на опознаването. Може би стигаш до втора среща, но никога до трета. Питаш се какво ти има и започваш да си мислиш, че е нещо във външния вид. Започваш да се чувстваш недостатъчно красива, дори и може да се погледнеш в огледалото и да се определиш като „грозна“. Липсата на късмет в любовните отношения се отразя много върху самочувствието ти.

Вече не си онази уверена жена, която някога беше.Всички твои приятелки са обвързани и могат да се похвалят с любящ партньор, а ти си вечно сама. Отново сама. И ако до преди няколко месеца си имала надежда, че един ден и ти ще срещнеш правилния и чакаш толкова дълго време, защото наистина той ще бъде специален, днес просто си се отказала. Нямаш повече сили да чакаш, нито да се надяваш. И всичко ти е толкова сиво. Толкова безразлично. Не може да се радваш на нищо. Нито едно от предишните неща, които те правеха щастлива, сега не ти доставят удоволствие.

Толкова е трудно да приемеш мисълта, че завинаги ще бъдеш сама и един ден ще остарееш съвсем сама, че сърцето ти се свива. Болка пронизва гърдите ти, но все пак ти се смиряваш. Колкото и да боли. Колкото и да ти тъжно за самата теб. Дори и вече не искаш това. Не искаш партньор. Не искаш да се влюбваш. Защото знаеш, че никога няма да ти се случи и на теб. А чакането те убива. Повече от липсата на партньор.

Но замисляла ли си се, че причината може да бъде в поведението ти? Може би мъжете, с които излизаш на срещи те харесват и искат нещо повече от просто флирт, но по някакъв незнаен и неплануван начин, ти сама ги отблъскваш. Сама ги караш да се откажат от теб. Може би създаваш грешно впечатление или липса на желание. Сега, като се замисли, май ще се окажем прави, нали. А сега е време да разсъждаваш върху поведението си, когато се срещаш с някой. И може би сама ще си отговориш защо никога не ти се получава. И ще разбереш, че това не се дължи на проклятие или липса на късмет. А просто грешно поведение от твоя страна.

Топ причини, които отблъскват мъжете.

Прекалено самочувствие

Мъжете харесват уверени и стойностни жени. Такива, които знаят цената си. Знаят какво искат и как да го постигнат. Харесват жени, които са поели юздите в живота си и не чакат на никой друг да го направи вместо тях. Не харесват жени, които се обвързват само по сметка. Такива, които ги мързи да работят и да се борят сами за всичко в този живот. Нито надменни жени, с които не може да се говори.

Да си уверена е прекрасно, но да демонстрираш огромно самочувствие и да омаловажаваш присъствието на другите хора е повече от отблъскващо. Затова внимавай със самочувствието, когато излизаш на среща. Бъди уверена, но не бъди надута. Ако искаш да има следващи срещи, разбира се.

Повърхностни мечти

Вярно е, че няма срамни, нито пък смешни мечти. Но понякога някои мечти може да отблъснат човека, когото харесваш. Може да го накараш да си мисли неправилни неща за теб и да му направиш грешно впечатление. Внимавай много, докато споделяш за какво мечтаеш. Ако му споделиш, че най-голямата ти мечта е да отидеш на почивка в Дубай или да имаш финансова възможност да се поддържаш, или пък мечтаеш да бъдеш известна, то тогава със сигурност ще си мисли за теб, че си повърхността, а мечтите ти комерсиални. Мъжете харесват истинските жени, които са скромни, но в същото време достатъчно смели.

Липса на комуникация

Много е неловко, когато си на среща с един мъж, само и единствено да мълчите. Дори и да не си паснете, трябва да има нещо, което да поддържа разговора между вас. Може би не ти се получава с мъжете, защото всеки път, когато излезеш с някого, не успяваш да разговаряш с него спокойно и нормално. Сякаш той е единствения, чийто глас му се чува, а ти само стои и сладко се усмихваш. Може би си твърде срамежлива и притеснителна, но човекът, с когото си излязла, няма как да знае това. Добре е да го предупредиш, че те е срам, за да не си помисли, че не проявяваш интерес или имаш високо самочувствие.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе