Принц Уилям и Кейт Мидълтън отбелязаха 10 години брак

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отбелязаха 10 години брак
Лайфстайл

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отбелязаха 10 години брак

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-известните и обсъждани звездни двойки. На днешния 29 април двамата отбелязаха 10-ата годишнина от сватбата си.

За да отбележат празника, в официалния профил на кралското семейство в социалната мрежа Инстаграм бяха публикувани и две снимки на херцозите, заснети специално за повода. И на двата кадъра Кейт и Уилям са прегърнати един до друг с широки усмивки на лицата си, сияейки от щастие. Снимките веднага обиколиха всички медии на Острова, а и не само, като според специалистите, двамата изглеждат по-влюбени от всякога.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Кейт и Уилям имат дълга любовна история. Първата им среща е още преди 20 години. По ирония на съдбата двамата се записват да учат в един и същ университет, където се и запознават. В началото те са само приятели, но постепенно отношенията им се развиват и прерастват в нещо повече.

Макар днес да изглеждат непоклатими заедно, през 2007 г. двамата изненадващо за всички се разделят. Изглежда обаче това е имало положителен ефект върху връзката им, защото след това те осъзнават, че не могат един без друг и отново се събират.

Предложението за брак идва три години по-късно, като още по-специалното е, че годежният пръстен, който Уилям дава на своята избраница, преди това е принадлежал на майка му – принцеса Даяна.

Кейт и Уилям си казват заветното „да“ на 29 април, 2011 г. на тържествена церемония, предавана в цял свят, като тогава получават и титлите херцог и херцогиня на Кеймбридж.

Две години след сватбата на бял свят се появява и първият им наследник – Джордж. Двамата имат и момиченце на 6 г. на име Шарлът и момченце на 3 – Луи.

Въпреки че постоянно е под светлините на прожекторите и всяка нейна крачка се следи изкъсо от медиите, през годините Кейт спечели сърцата на британците. Елегантният й стил я превърна и в модна икона за пример, а мнозина анализатори предричат, че тя би се справила идеално в ролята на кралица след години. Принц Уилям е втори по ред за наследяване на престола след баща си принц Чарлз.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Tagged , ,
на горе