Признаци, че той ви поставя в приятелската зона
Любов и партньорство

Признаци, че той ви поставя в приятелската зона

Всеки от нас, който някога е изпитвал чувства към някого от противоположния пол, се е сблъсквал с неприятното усещане, че може би човекът отсреща го възприема повече като приятел, отколкото като бъдещ партньор в по-сериозна връзка. Този момент е много неприятен, особено за тийнейджърите, които тепърва изживяват първите си тръпки в любовта. Това може да остави трайни последици. Как обаче можете да предвидите, че сте по-близо до приятелската зона на човек, към когото изпитвате нещо и да избегнете по-сериозно разочарование?

Вие сте любимият му придружител. Ако той винаги ви кани, за да избирате подарък за негов близък или да изпълнявате някакви задачи заедно, това означава, че се чувства комфортно с приятелството ви. Когато един мъж харесва жена, за него би било неудобно да я моли да го следва през цялото време.

Той се чувства прекалено удобно с вас.Нормално е, дори и мъжете понякога да бъдат напрегнати или срамежливи, когато дамата, който им харесва, е около тях. В тази връзка, ако той се чувства прекалено комфортно в компанията ви, е ясно, че няма нищо романтично във вашите отношения.

Той ви разказва за неговите срещи. Споделя ли вашият обект на желания за негови срещи и увлечения към други жени? Ако той често го прави, значи или ви вярва толкова много, или иска да ви даде да разберете, че сърцето му не е на ваше разположение. Разбира се, може и да ви кара да ревнувате, но това определено не е най-добрата стратегия, така че не разчитайте на това.

Когато го поканите да излезете, той води други приятели. Опитвали ли сте някога да го изведете на среща, но плановете ви за нещо специално са били провалени заради неочаквани придружители? Бихте знаели дали един мъж също ви харесва, ако предпочита да е насаме с вас. Ако той доведе други свои приятели на вашите срещи, това говори, че той не желае да имате нещо сериозно помежду си и не гледа на вас по начина, по който вероятно бихте искали.

Той продължава да ви тласка към други мъже. Ако той продължава да ви насърчава да опитате късмета си с други мъже или да ви подтиква да излизате скоро, тогава той не се страхува да ви загуби заради някой друг. Това също означава, че той е загрижен за любовния ви живот и се надява да намерите правилния за вас човек.

на горе