Зодиите, които изневеряват най-много
Любов и партньорство

Зодиите, които изневеряват най-много

Зодиакалният знак, под който е роден човек, определя до голяма степен комуникацията му с останалия свят, както и неговите характерологични особености.

 

Вижте кои зодии са най-предразположени към изневяра.  

 

Скорпион

Макар да са най-интимно активната зодия, Скорпионите не са сред най-големите неверници. Те се наслаждават на палави игрички, само с хора, към които таят истински романтични чувства. Именно затова може да се твърди, че Скорпионите са сред най-лоялните партньори и са склонни към изневяра, ако имат наистина сериозни проблеми с половинките си.

 

Лъв

Подобно е положението с Лъвовете, които поради царската си особа, не биха си позволили да се окажат в прегръдките на всеки. И все пак, ако не са обсипани с достатъчно ласки и внимание има опасност да направят крачка встрани. Това обаче повече важи за мъжете Лъвове, отколкото за жени.

Близнаците и Рибите са сред грешниците. Представителите на тези две зодии като цяло са купонджии, които обичат да им е добре и могат да бъдат с двойнствен характер. Затова им е доста лесно да изневеряват. При Рибите се обяснява с това, че са големи романтици и мечтатели. Лесно могат да търсят по-добрата реалност в друг човек. Интересното е, че не изневеряват без чувства.

 

Водолей

Склонни към изневяра са и Водолеите. При тях трябва да се внимава, защото често биват увличани от приятели.

Дева

Девите са концентрирани върху изграждането на стабилни и дългосрочни връзки и затова изневерите при тях са под форма на моментни увлечения и интимност под влияние на алкохол.

Стрелец

Дами и господа, представяме ви царете на изневярата – Стрелците. И мъжете и жените от тази зодия. Огнената зодия обича флирта, интимните приключения и предизвикателствата. Не понасят самотата, а когато пожелаят нещо, трябва да го имат на мига.

Tagged , ,
на горе