Как да привлечете качествен мъж в живота си?
Любов и партньорство

Как да привлечете качествен мъж в живота си?

Много момичета и жени познават чувството на самота. Как да привлечете качествен мъж в живота си?
Мнозина се губят в предположения, как да намерят любовта, къде и кога да им се случи това, без което не може да живее нито един човек на света.

Това е любов! И изглежда, че всичко е наред с нас, но все още нямаме човек до себе си. Един казва – това е съдба, друг твърди, че времето още не е дошло.

Всички жени от време на време мислят как не само да привлекат мъж, но и да го задържат близо до себе си за цял живот. И така, Happywoman с удоволствие ви дава много ценни съвети.

Следвайки нашите препоръки, вие не само ще намерите любовта си, но и ще я запазите. Той дори няма да погледне на другата страна, защото има вас.

Как да привлечете качествен мъж в живота си?

Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см

Омагьосай го с глас: Техники за говорене, с които ще завъртиш главата на всеки мъж

Toва е възрастта, на която една жена може наистина да направи мъжа най-щастлив!

Как да привлечете качествен мъж в живота си?

Животът ви поредица от провали ли е? На любовния фронт се появяват само погрешни мъже? И така искате най-накрая да намерите щастието и да се почувствате като любима жена! Какво правите за това? Не се довеждайте до отчаяние. Да започнем с един пример.

Виждате рокля – прекрасна е! Отивате в пробната и ахвате! Не ви става, но няма други размери. Но вие толкова много я искате, че сте сигурни, че е създадена за вас! Продавачите ви успокояват, като предлагат други тоалети. Но не- вие искате точно тази рокля и точка.

Имате два избора: да излезте от магазина и приемете факта, че сте качили много килограми за такава рокля; да си я купите и започнете да отслабвате!

Как да привлечете качествен мъж в живота си?

Избирайки втория вариант, вие показвате, че сте готови да се жертвате в името на красотата и хармонията, за да облечете шикозната рокля на мечтите си. Готови сте да действате – да отслабнете .

Можете да постигнете резултати и да носите рокля, ако положите усилия. Така е и при мъжете.

За да привлечете качествен мъж, трябва да действате!

Не казваме, че трябва да се съобразявате с мъжете. Трябва да се самоусъвършенствате, за да обичате на първо място себе си, трябва да се възхищавате на себе си, да се гордеете с успехите и победите си.

И едва тогава ще забележите, че след като сте се влюбили в себе си, другите около вас са се влюбили.

 

Кратки инструкции за самотни жени. Как да си намерите партньор?

Ако във вашето семейство баща ви е изневерявал, напуснал е майка ви или е действал немъжествено, нормално е да нямате най-доброто мнение за мъжете. Ако сте разведени и бившият ви съпруг не е бил точно мъжът, за когото сте мечтали, нормално е – разочарована сте от мъжете.

Простете на всички мъже. Не им се сърдете. Натрупала сте опит, може би не най-положителния, но опит. Изразете своята благодарност за опита. Осъзнайте, че не всички мъже са лоши. С течение на времето ще разберете, че подобно негативно отношение е попречило на нови мъже да влязат в живота ви. Това е законът на живота! Той се е доказал!

Как да привлечете качествен мъж в живота си?

Начертайте образ на вашия мъж, какъв трябва да бъде той, какви качества трябва да притежава. Запишете желанията си на хартия. Ако желанията ви са силни, те със сигурност ще се сбъднат. Ако запазите образа в ума си, той накрая ще се материализира.

Вашите мисли ще привлекат в живота ви това, за което мечтаете. Основното нещо е да го желаете всеки ден и да се стремите.

Помнете! Вие сте достойни за любов! Вие заслужавате семейно щастие! Вие заслужавате мъжа, когото търсите!

Погледнете се през очите на мъж.

Отговорете си на въпросите:  „Колко съм съблазнителна“, „Добра домакиня ли съм“, „Колко съм интересна“, „Какъв е характерът ми“, „Какъв събеседник съм”?

Пълнота. Ако забележите, че имате наднормено тегло, поставете си за цел спешно да отслабнете . Това може да бъде фитнес, водна аеробика, йога, здравословна балансирана диета, диета.

Грим . Понякога ви мързи да се гримирате. Например отивате в магазина без грим с неоправена коса, прибрана на бърза ръка. Ами ако е зад вас на опашката?

Създайте си навик да изглеждате добре винаги и навсякъде, дори у дома и в магазина зад ъгъла.

Не забравяйте за маникюра ! Ноктите говорят много за жената. Това е символ на грижа и сексуалност.

Плат. Какво има в гардероба ти? Гледай внимателно. В допълнение към скучните парцали и качулки, дънки и панталони, трябва да имате рокли, които подчертават достойнството на вашата фигура. Обувки , които биха подчертали Вашите добре поддържани женски крака.

Хоби . Опитайте се да бъдете активни в живота. Бъдете многостранна личност, четете много и общувайте. Интересните жени привличат вниманието на мъжете. Ако работите у дома, започнете да излизате сред хората! Приятелката под ръка и на ресторант, кино , театър, спортен клуб.

Как да задържим мъжа?

Страдат не само самотните жени, но и онези жени, които имат любими мъже наблизо, се измъчват. Защо? Да, защото ги е страх да не ги загубят. Ами ако той се промени? Ще отиде ли при друга жена? Подобни мисли често водят до скандали.

А скандалите отблъскват мъжете и често бягат.

И така, съвети как да избегнете самотата:

Не избухвайте на мъжа.
Не правете скандали от нулата.
Не ревнувайте без причина.
Не искайте твърде много от мъжа.
Не бъдете прекалено натрапчиви.
Не оковавайте мъжете, не поставяйте условия и забрани.
Не им диктувайте как да се държат.
Не унижавайте мъжете.
Не обиждайте мъжете.
Този списък продължава. Много често жените остават необвързани именно поради тези нюанси в отношенията.

И още, жени и момичета, ако той е ваш днес, това не означава, че е ваш утре. Всеки е свободен да избира. Ако сте били прекрасни във връзката си и след 2 години сте се превърнали в мрачна, мърмореща и неподдържана жена, тогава разберете, че вие ​​сами сте виновни.

Говорете повече с мъжете, умейте да слушате и чувате, подкрепяйте ги в техните стремежи и ги хвалете в моменти на победи и постижения. Възхищавайте се на мъжете си и ги обичайте с мъдър подход. Бъдете търпеливи и искрени.

Глезете се с прекрасен външен вид ( грим , гардероб , външен вид, стройна фигура ), както и вкусни ястия. И ще бъдете обичана!

Бъди щастливи жени!

Как да привлечете качествен мъж в живота си? 5 цветя носещи късмет в дома

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе