Външният вид далеч не е предпоставка за влюбване. Но характерът е

Външният вид далеч не е предпоставка за влюбване. Но характерът е
Любов и партньорство

Външният вид далеч не е предпоставка за влюбване. Но характерът е

Светът е пълен със самотни красавици, които мечтаят да срещнат онзи истински мъж, който да ги обича. Да ги спаси от тъгата и да опознаят красотата на любовта. Но времето минава, а те така и не срещат този мъж. Независимо колко красиви са, те са тъжни и сами.

Грешка е да мислим, че мъжете са с нас, заради красивата външност. Определено красотата играе важна роля в запознанството, но за да се влюби един мъж в теб е нужно да притежаваш качества, далеч от красивата опаковка. Мъжете държат на съдържанието и качеството.

Външният вид не е достатъчно условие за обичане. Какво наистина влудява мъжете и ги кара да се влюбят до полуда в една жена, останете с нас, за да разберете.

Представяме ти, чертите, които трябва да притежава жената, ако иска мъжете да се влюбват в нея, а не просто да я харесват.  

Секси женственост

Както жените харесват истинските и силните мъже, така и мъжете харесват силните жени. Тези, които не са жени само по пол. А се държат като такива. Тези, които са уверени в себе си, знаят възможностите си и цената си.
Днес, повечето жени имат погрешно разбиране за женствеността. Свързват я с колкото се може повече показване на плът и неприлично държание, което го бъркат със „секси“ и „провокативно“. И това още повече отблъсква от тях мъжете.

Някои жени притежават способността да събират всички погледи, където и да отидат. Но за това трябва да бъдеш уверена и да вървиш гордо и със самочувствие. Да бъдеш истинска дама и да се държиш като такава.

Чувството за хумор е много важно

Съчетание между секси женственост и чувство за хумор, ще накара всеки един мъж да бъде в краката ти. Защото мъжете харесват жени, които обичат да се шегуват. Такива, които са усмихнати и заразяват всички с красивата си усмивка. Мъжете харесват жени, които не се сърдят за най-малкото нещо и не са дребнави. Такива, които обичат да се шегуват дори и със себе си. Приемат трудностите с усмивка на лице и никога не изпадат в истерия. Спокойни и уравновесени жени, които не се страхуват от нищо. Или поне не позволяват на страха да ги спре да се борят за мечтите си.

Увереността е задължителна

Всяка една жена трябва да познава себе си и това какво иска. И по този начин тя изглежда много по-привлекателна, когато тя се чувства добре в собствената си кожа. И когато е щастлива със самата себе си и спокойна, тя предава тази положителна енергия на околните. И се превръща в магнит за мъжете. Затова, скъпи дами, време е да оставите несигурността и ниското самочувствие настрани ако искате да бъдете харесвани и да си намерите партньор. Срамежливостта е сладка, но понякога и доста вредна.

 Жаждата за приключение е важна

Ако искате да бъдете харесвани от мъжете, трябва да захвърлите скучния характер, който имате и да се превърнете в жени, жадни за приключения. Мъжете обичат дамите, които са приключенски настроени. Тези, които са изпълнени със страст и не се страхуват да излязат от зоната си на комфорт. Мъжете харесват жени, които обичат да пробват нови и нови неща и да изпитват непознати за тях емоции. Да живееш с такава жена е истинско приключение, а скуката никога няма да присъства в живота ви.

Усмивката

Красивата усмивка действа като наркотик за мъжете. Ако си мислите, че дългите и гъсти мигли или силният грим ще привлекат нечие мъжко внимание, грешно е. Мъжете не се впечатляват от твърде тежкия грим, както и от изкуствената външност. Дори е отблъскващо за тях. Това, което най-много харесват в една жена е нейната красива и широка усмивка, а когато те са причината за нея, е още по-харесвана. И все пак не трябва да забравяме, че най-красивите жени са щастливите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе