Жените харесват мъже с главно „М“. Тези, които са способни на любов и уважение

Жените харесват мъже с главно „М“. Тези, които са способни на любов и уважение
Любов и партньорство

Жените харесват мъже с главно „М“. Тези, които са способни на любов и уважение

Жените не искат всичко. Това е теза, която е измислена от някой, който не познава женската същност и съзнание. Жените искат просто да бъдат щастливи. Искат мъж, който да им покаже какво е любов. Искат да се чувстват обичани, желани, ценени, уважавани. Искат да усещат топлина, подкрепа, грижа. Звучи ви твърде много? Ами всъщност не е. И е напълно възможно една жена да получи всичко това. Но само истинският мъж е способен да ѝ го даде.

Защото така правят мъжете с главно „М“. Обичат безрезервно. Те са способни на уважение, на грижа и подкрепа. Отнасят се със своите жени като с кралици. И не се интересуват, че останалите хора около тях ще ги нарекат „мъже под чехъл“. Защото дори и в чуждите очи един мъж да изглежда „под чехъл“ няма никакво значение за тях. Единственото, от което се интересува истинския мъж е дали неговата партньорка е щастлива. Дали той я кара да се чувства по начина, по който заслужава. Все още ли се чудите какво харесват жените? Жените обожават истинските мъже. Тези, с които те спокойно могат да бъдат жени – нежни и крехки.

Ето какви мъже харесват жените.

Уверени мъже

Няма нищо по-привлекателно от мъж, който е поел по своя път в живота. Този, който е напълно самостоятелен и се бори с всичко съвсем сам. Защото е достатъчно смел и силен, за да го направи и няма нужда от чужда помощ. Жените намират уверените мъже за неустоими. Всяка една дама е безсилна пред тях и би се влюбила в такъв мъж, дори и да изглежда безсърдечна и трудно влюбчива.

Чаровни мъже

Чарът е истинско изкуство, което е по-важно от физическата красота. Чарът е най-силното оръжие, с което победата винаги е в кърпа вързана. Стига опонентът да не е по-чаровен от теб, разбира се.

Е, питате се какви мъже харесват жените. Жените обожават чаровните мъже. Тези, които имат силно присъствие и предават енергията си на околните. Тези, чиято усмивка е по-привлекателно и от най-големи мускули или скъп парфюм. Чарът е много по-важен от финансовото положение на един мъж, както и от начина, по който изглежда. Важно е какво излъчваш, а не как си облечен.

Романтици

Няма как да пропуснем и тази характеристика. Не съществува жена, която да не обожава романтиката. И всяка една дама мечтае да срещне мъж, който да е също толкова романтичен, колкото и тя. Дори повече. Жените обичат изненадите, романтичните вечери, красивите подаръци. И това не означава, че те са материални или повърхности. Обичат всички тези неща, защото те ги карат да се чувстват специални и обичани.

Да се чувстват истински жени. Но такива чувства може да събуди само истинския мъж. Този, който е способен да обича и да уважава своята половинка. Не очаквайте романтични жестове от мачовци и играчи. Те биха ви направили изненада, но винаги със задни мисли. Всички се досещате какви са те.

Забавни мъже

Разбира се няма как да пропуснем и тази черта, която жените обожават. Забавните мъже с чувство за хумор винаги ще бъдат за предпочитане пред твърде сериозните и кисели мъже, които не знаят как да се шегуват и да се радват на живота. Много е важно, когато излизаш с един мъж, енергията, която той излъчва. Сериозността е полезна, но само във важните неща, като работата например. Когато една жена е среща, тя на първо място иска да се забавлява и да се чувства приятно в компанията на мъжа, с когото е излязла. Ако той е забавен, много по-лесно ще се отпусне и ще може да се наслади на вечерта. Прекалено сериозните мъже отблъскват жените.

Скъпи мъже, бъдете преди всичко забавни и уважавайте своите половинки. Жената е красиво цвете, което изисква постоянни грижи. Но всичко от което се нуждае тя е безплатно. И знаем, че сте способни на това.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе