4 зодии, от които е безсмислено да чакате предложение за брак

4 зодии, от които е безсмислено да чакате предложение за брак
Астрология

4 зодии, от които е безсмислено да чакате предложение за брак

Най-после се случи – той коленичи пред теб и протегна кадифена кутия с пръстен… И точно в този момент ти се събуди. Да, било е сън, а шансът този сън да се превърне в реалност е почти нулев, особено ако чакате предложение за брак от някой от четиримата представители на зодиакалния кръг.

 

Кои са тези разрушители на надеждите за женското щастие? Нека видим.

 

Мъжът Овен

„Да се оженим? А-ха-ха”, възкликна Овенът , намигна на служебното лице, ощипа шаферката и избяга от собствената си сватба. Какво очаквахте? В крайна сметка, Овенът не ви е предложил брак или просто е бил пиян (или не е спал достатъчно). Стихията на огъня тласка Овена към приключенията – той е сам, а жени има много. И да връчва пръстен на всяка, разбирате ли, е разточително. Няма смисъл да чакате заветния пръстен от Овен, не и докато не се „налудува“, а това обикновено се случва някъде около 40-те му години. И все пак – не е гаранция, че мъжът Овен ще пожелае да му наденете пръстен.

 

 Мъж Близнаци

„Ще се омъжиш ли за мен?“ – викат Близнаците заплашително … и се крият зад приятеля си. Те са готови да „подарят” своята жена на приятел, само за да избегнат отговорността. И като цяло – какво пък толкова не ви харесва? Живейте спокойно и се радвайте на отворена връзка.

 

Мъжът Лъв

„Защо пръстен и подпис? Толкова сме си добре и така. Защо да харчим пари за сватба? Хайде на море! „ – поздравления – чухте традиционните извинения на мъжа Лъв в отговор на идеята ви да скрепите връзката си с брак. Други представители на зодията пък ще чуете да казват:  „Е, бъди търпелива малко (10-20 години), докато се изправя на крака.“. А огненият знак просто се страхува от сериозна връзка. Ами не, не е неговото. Лъвът ще направи всичко възможно, за да избегне или поне отложи сватбата.

Мъжът Стрелец

Вече сте завъртели пръстен от фолио на пръста си и сте пробвали тюл вместо рокля, но Стрелецът все още не е разбрал намека. И той няма да разбере дори да го напишете на челото си. Защо му е да се жени, ако Стрелецът е доволен от всичко? Можете да го оставите и да изчакате, докато осъзнае всичко и ви предложи. Но просто не се изненадвайте, когато видите огнения си човек да върви ръка за ръка с някоя красавица. Но звездите ще ви утешат – той няма да се ожени и за нея.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе