5 неща, които бихме искали да знаем преди да кажем заветното ДА

5 неща, които бихме искали да знаем преди да кажем заветното ДА
Любов и партньорство

5 неща, които бихме искали да знаем преди да кажем заветното ДА

Когато двама души си кажат заветното да, те често го правят с голям ентусиазъм и вълнение. Вероятно в началото те гледат всичко през розови очила, но е важно да са наясно с някои изненади и обрати, които могат да възникнат в рая на младоженците.

Да бъдат честни и да вярват един в друг е единственият начин двама души да запазят брака си хармоничен. Провеждането на постоянни разговори, за да разберете очакванията, мечтите и ценностите на другия, помага да се създаде обща основа, от която да се изгради успешен брак. Двойките трябва също така да имат предвид значението на компромиса. Въпреки че имате различни мнения, от решаващо значение е да сте готови да правите компромиси и да намирате допирни точки.

Въпреки че е здравословно да има известна гъвкавост в живота, наличието на обща визия за това как би могло да изглежда бъдещето и цели, към които да се стремят, може да помогне на двойките да останат фокусирани. Това може да включва организиране на месечния бюджет или планиране на родителството. Двойките трябва да са способни да създадат трайна връзка, основана на доверие и подкрепа.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Емили Ратайковски на концерт на Хари Стайлс с бившата му Оливия Уайлд

Ето и няколко важни неща, които всяка двойка би искала да знае за брака, още преди да каже заветното да на половинката си:

Ключов е ранният брачен период

През този период ще бъде поставена основата на предстоящите десетилетия на вашия брак. През тази първа година, след като сте си казали заветното да, се появяват толкова много съвсем нови преживявания и за двамата Установявате се в един модел и започвате да изпитвате ежедневието на брачния живот.

Тази година може да бъде фантастична или ужасна, ако се борите повече за себе си, отколкото за това да сте в здрава връзка. Така че подходът в първата година е много важен за бъдещето на брака ви.

заветното да

Поддържайте искрата на запознанството жива

Може да изглежда очевидно, но след като си кажете заветното да, преставате да излизате един с друг и след няколко години ще се чувствате откъснати. Това обаче не трябва да е така. Вечерните срещи, като на романтична вечеря например, са предназначени да бъдат приятни поводи за създаване на свежи спомени, споделяне на нежни моменти и смях. Може и просто да излезете на разходка сред природата и да се насладите на красотата й – така, както вероятно сте го правили преди брака и заветното да.

заветното да

Розите идват с тръни

Щастието и болката имат неразрушима връзка и това ще видите още в самото начало на брака ви. Човекът, когото обичате и за когото се грижите най-много, може да е този, който е способен да ви нарани най-много. Това, което прави брака толкова прекрасен, е начинът, по който се справяте с проблемите и преодолявате болката и трудностите. Всичко зависи от вашия подход.

Океан от извинения и отпускане

Бракът може да бъде определен и като сдружение, в което и двамата трябва да поемат известна отговорност за грешките на другия. Дори ако единият сгреши и се извини, другият трябва да има толерантността да забрави и да продължи напред. След като сте си казали заветното да, трябва да сте готови и на тази стъпка.

заветното да

Вече не се грижите само за себе си

След като си кажете заветното да и минете под олтара, автоматично вече не сте свободна птица, дори ако двамата сте свили собствено гнездо далеч от семействата. Трябва да се съобразявате, докато правите избори – как те ще се отразят на партньора ви и на други хора, на които държите.

Дори да не сте си казали заветното да и по документи да не сте женени с партньора, тези съвети също могат да са ви много полезни, ако връзката ви става все по-сериозна и обмисляте да живеете заедно. Така че вслушайте се в тях.

Вижте още:

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

13 креативни идеи за втора среща

4 признака на платоничното приятелство

4 зодии, които винаги подозират в изневяра партньора си

4 зодии, които обожават да получават комплименти от другите

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе