Предиграта извън спалнята
Интимно 18+

Предиграта извън спалнята

Предиграта извън спалнята е от голямо значение за един бурен и вълнуващ секс.Филмите и телевизията са склонни да представят секса и интимността като нещо, което се случва, когато двама души са голи и под чаршафите. Те го показват като нещо, което е чисто физическо и само от време на време романтично. Но сексът и интимността не се ограничават до четирите стени на вашата спалня. Те могат да се случат навсякъде, по всяко време, със или без дрехи.

Предиграта извън спалнята

Какво иска да чуе жената от мъжа по време на секс

6 трика, които ще ви направят по-секси

infomax-logo-50-15-HW Вижте петте тайни за добър секс

Но как го правиш? Отговорът е прост: добрата любовна игра.

Обикновено мислим за любовната игра като за орален секс моменти преди истинския секс. Виждаме го като въведение в секса, преход от студено към горещо. Това обаче не винаги е така. Вярно е, че любовната игра може да бъде орален секс, но може да бъде и дребни жестове и актове на любов през целия ден. Това може да бъде смях, задълбочен, смислен разговор или мигновената химия, която искри, когато заключите очи от другия край на стаята. Прелюдната игра може да бъде всичко и всичко, което искате да бъде. Не е ограничено от едно единствено определение. Той е гъвкав и адаптивен към всеки индивид и всяка връзка.Ето няколко начина за любовна игра извън спалнята:

Предиграта извън спалнята

Дразнене

предиграта
Предиграта извън спалнята

Предиграта преди секса е от голямо значение.Любимият ми начин да дразня партньора си е с бельото си. Понякога им казвам направо какво нося под дрехите си в началото на нашата среща. Това е особено страхотно, когато нося просто и ежедневно облекло: хваща го неподготвен и след това е в ума му през целия ден. Друг път ще направя игра от това. Ще му кажа да познае цвета и ще му предложа награда, ако го направи правилно. Ако искате да изпробвате това, бъдете сигурни, че сте дръзки, особено ако партньорът ви предполага грешно. Това ще ги разочарова и ще поискат да ви разкъсат дрехите.

Целувка

предиграта
Предиграта извън спалнята

Предиграта е много важна. Целувайте врата, бузата, челото, вътрешната страна на китката на партньора си и всичко друго освен устните му. Или можете да ги целунете, но леко. Отдръпнете се, когато започнат да задълбочават целувката. Въпросът е да им се откаже това, което толкова отчаяно искат. Това ще отнеме много самоконтрол от ваша страна, но резултатите ще си заслужават. Това ще ги подлуди и повярвайте ми, когато казвам, че целувката, която ви дават, когато най-накрая се предадете, ще накара пръстите ви да се свият.

Меки ласки

предиграта
Предиграта извън спалнята

Предиграта извън спалнята трябва да бъде съблазняваща.Използвайте само върховете на пръстите си, правете леки докосвания, докато прокарвате пръсти по ръцете, шията, лицето и навсякъде, където пожелаете. Има нещо любящо и деликатно в нежните докосвания, които дърпат струните на сърцето. И има нещо сексуално заредено в призрака на едно докосване; това е фина форма на дразнене, която ще накара партньора ви да не мисли за нищо друго освен за вашето докосване. Светът буквално ще изчезне.

Случайни комплименти

предиграта
Предиграта извън спалнята

Това е особено ефективно, ако партньорът ви е мъж. Момчетата не са свикнали да получават комплименти. Те няма да се поколебаят да ви кажат колко страхотно изглеждате, но нищо няма да ги подготви, когато им направите комплимент.

Ако се стремите към по-дълбоко ниво на интимност, за да започнете предиграта, можете да правите комплименти за малки неща, като например как изглежда косата им или колко красиви са очите им. От друга страна, ако крайната ви цел е да сте голи под чаршафите, бъдете малко груби. Кажете им колко страхотно стоят панталоните им. Кажете им колко обичате усещането на ръцете им върху вас. Откажете се от фините намеци и насочете ума им към спалнята, като същевременно засилите егото им. Накарайте партньора си да се чувства добре със себе си; накарайте ги да обичат тялото си (почти) толкова, колкото вие го обичате.

Когато изпробвате тези, можете да го направите толкова сексуален или безгрижен, колкото искате. Не мислете, че защото се смеете, че няма сексуално напрежение. Аз лично вярвам, че да се смееш с партньора си е най-интимното нещо, което можеш да направиш.

Tagged , , ,
на горе

Имате ли 18 години ?