любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 9.12.2023/събота/

Любовен хороскоп за 9.12.2023: Звездите днес ще насочат енергията си към емоционалните ви взаимоотношения. Това ще бъде чудесна възможност за вас да обмислите най-дълбоките си чувства и най-близките си връзки.

Съвет за 9.12.2023 към всяка зодия

Хюга: Скандинавските тайни за щастлив живот – Светлина

Тук може да си направите абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Необвързани : Овен, това е време, когато лесно ще влезете в пространство на размисъл и медитация. Затворихте много важна глава от живота си и ще изпитате известно съжаление, че не сте успели да следвате повелята на сърцето си. Но този страх не би трябвало да повлияе на способността ви да предприемете действия. Не забравяйте, че все още имате време да компенсирате тази грешка и да върнете всичко както беше преди. Възползвайте се от тази възможност да се изправите срещу страховете си.

Във връзка : Днес сте много нервни и вашият партньор ще бъде първата жертва на лошото ви настроение, ако не направите нещо по въпроса. Ако има някаква важна тема, която искате да разгледате днес, бъдете особено внимателни с думите си, тъй като те могат да наранят човека, когото обичате най -много. Импулсивната енергия на вашия знак може да ви накара да бъдете твърде откровени, когато изразявате мнението си, и трябва да прецените въздействието, което това може да има върху една връзка. Запазете спокойствие и помислете, преди да говорите.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Неженен : Телец, Купидон е хвърлил око на теб. Това е подходящият момент да оставите настрана тази характерна студенина и да се отворите отново за любовта. Покажете на този палав ангел на любовта, че сте готови да приемете всичко, което е подготвил за вас. Така че не се страхувайте да изразявате емоциите си и си позволете да се насладите на чудесата, които може да ви покаже новият романс. Уязвимостта ще бъде ключът към отключването на вратите на сърцето ви.

Във връзка : Хороскопът предсказва отличен ден, ако решите да го прекарате с партньора си. И двамата сте имали интензивна седмица и имате нужда от момент, за да се изключите и да потвърдите ценната си връзка. Прекарайте този уикенд, показвайки на партньора си колко важен и значим е той за вас. Толкова е лесно да оставим рутината ни да ни погълне, но трябва да се опитаме да запомним колко е важно да подхранваме любовта.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Необвързани : Близнаци, очакванията, които сте възложили на този човек, може да не са изпълнени до съвършенство. Тези постоянни възходи и падения влияят на психичното ви здраве и сте спрели да давате приоритет на емоционалното си благополучие. В тези ситуации трябва да поставите здравословни граници, за да защитите умствения и емоционалния си мир. Ако трябва, отделете известно време, преди да вземете решението, което ще ви бъде от полза.

Във връзка : Някои местни жители ще преминат през труден период с партньорите си днес. Вие сте много импулсивен по природа, така че тази ситуация може да ви накара да вземете прибързани решения, за които може да съжалявате много. Изразявайте всичко, което имате да кажете на партньора си, и се старайте винаги да го правите с уважение. Бъдете ясни с думите си и не оставяйте място за недоразумения. Със сигурност можете да очаквате сложен ден днес, но ако сте търпеливи и отворени за комуникация, ще успеете да се измъкнете от това.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Необвързани: Рак, последните ви няколко срещи с този човек бяха прекрасни, но сте усетили внезапна промяна в динамиката на връзката ви. Не го пазете за себе си; питай ги какво става. Ако не можете да получите ясен отговор или чувствате, че въпреки че сте говорили за това, връзката избледнява без обяснение, ще трябва да го приемете. Продължете с живота си.

Във връзка : Предстои много добра възможност за вас и вашия партньор. Днес може да излезете на различно място. Нова обстановка може да бъде ключът към съживяването на онази искра, която споделихте при първата ви среща. Изследвайте нови места, преживявания или дейности заедно и съживете отново вълнението. Не забравяйте, че трябва да поливате растението на любовта всеки ден.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Необвързани : Лъв, звездите предсказват вълнуващо време за вашия знак. Този човек, когото харесвате толкова много, най-накрая ще изрази какво чувства към вас. Разбира се, ако ви харесва това, което чувате, не трябва да мълчите. Ако си позволите да бъдете уязвими, ще можете да изградите много по-добри отношения с времето. Не забравяйте, че тази стъпка ще отбележи началото на една красива любовна връзка. Кой знае, може би скоро ще откриете, че четете параграфа по-долу, този за местните с партньор.

Във връзка : Може би трябва да се опитате да контролирате темперамента си. Споровете са нормални в една връзка, но да си толкова упорит не е. Това отношение се отразява на връзката ви, дори ако смятате, че става въпрос за други проблеми. От време на време трябва да признаем, че грешим. Но не чакайте, докато щетите станат непоправими. Ако вие и вашият партньор имате предстоящ разговор, опитайте се да помислите какво може да сте направили грешно и се извинете за това.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Неженен : Дева, този специален човек в живота ви е изправен пред деликатен проблем и се нуждае от вашата подкрепа. Това ще ви даде възможност да им покажете, че могат да разчитат на вас. Това, че сте до тях, ще ви превърне във важен човек, който ще им помогне да се справят със ситуацията. Покажете им каква подкрепа сте в състояние да предложите. Емпатията и желанието да помогнете в трудни моменти изграждат основата на всички силни взаимоотношения. Предложете помощта си от сърце.

Във връзка : Можете да очаквате страхотен уикенд, за да се насладите на спокойствието на вашия дом. Това ще бъде особено интересно, ако сте били заети през цялата тази седмица и не сте успели да прекарате толкова време, колкото сте искали с партньора си. Възползвайте се от възможността да прекарате малко качествено време с любимия си и да се насладите на интимността, която споделянето на любовното ви гнездо предлага. Рутината ви накара да имате почти никакви добри моменти заедно напоследък.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Необвързани : Везни, трябва да поставите граници и то не само когато сте в официална връзка. Не позволявайте токсичното отношение на този човек да ви нарани. Вие не сте двойка — излизали сте само от време на време — но трябва да поддържате уважение един към друг, за да избегнете увреждане на емоционалното здраве на другия. Кажете им какво искате и съобщете вашите очаквания и нужди. Нека ви покажат дали са зрели или не.

Във връзка : Вие и вашият партньор ще преживеете много предизвикателен момент, който може да промени всичко. Трябва да намерите начин да предотвратите това много негативно астрално подравняване да засегне връзката ви. За да направите това, трябва да разрешите този малък проблем, който нараства с времето. Не позволявайте на гордостта отново да попречи на щастието. Изправянето пред ситуацията със зрялост и взаимно разбиране ще направи възможно и за двама ви да преодолеете това препятствие.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Необвързани : Скорпион, някой много специален за вас ви е дал обещание, което в крайна сметка не е изпълнило и сега се чувствате разочаровани и наранени. Звездите ви препоръчват да използвате този уикенд, за да излезете с приятелите си, тези, които наистина ви обичат, и да върнете хармонията с тях. Сърцето ви заслужава да се излекува и обграждането ви с хора, които ви ценят и подкрепят, ще ви напомня за собствената ви стойност и за прекрасния човек, който сте.

Във връзка : Животът с партньора ви бележи нова глава във връзката ви. Може да очаквате нещата да са малко предизвикателни в началото, но това е нещо, което винаги се случва. Естествено е да имате малки спорове за дребни неща, така че не го приемайте твърде лично. Приспособяването към съвместния живот изисква търпение и разбиране, така че вместо да се карате за нещата, опитайте се да постигнете споразумения и не забравяйте, че сте екип.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Необвързани : Стрелец, вие се наслаждавате на свободата си известно време и сега искате да намерите любовта отново. Търсенето на любов, ходенето по срещи, всичко това е много вълнуващо преживяване, но трябва да помните, че всичко идва, когато му е писано. Само когато дойде подходящият момент, ще намерите някой, който споделя вашите ценности и ви кара да се чувствате пълноценни.

Във връзка : Този слух, който сте чули за партньора си, е започнал да влияе на спокойствието ви. Обещахте да бъдете по-доверчиви, но не изглеждате в състояние да оставите тези коментари да си тръгнат. Това ви кара да живеете в постоянно напрежение, така че може би трябва да намерите момент да се заемете с проблема. Доверието е от съществено значение в една връзка, но също и откритата комуникация. Не забравяйте, че здравата връзка не трябва да ви кара да се чувствате притеснени през цялото време.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Необвързани : Козирог, днес съдбата ви е подготвила изненада: неочаквана среща. Днес може да срещнете някой, който ще преобърне света ви с главата надолу. Връзката ще бъде толкова интензивна, че ще имате чувството, че се познавате цял живот. Това може да е началото на история, която ще промени целия ви живот. Оставете магията на момента да тече и не се страхувайте от любовта.

Във връзка : Днес ще погледнете партньора си и ще почувствате само любов и възхищение. Тази връзка, която чувствате, е толкова силна, че ще имате чувството, че сте най-щастливият човек на света. Нещата не бяха лесни, трябваше да преминете през лоши моменти и трудности, но вашата любов е истинска и трайна и вие успяхте да преодолеете всяко едно от тях. Този момент на признателност и благодарност ще ви накара да се почувствате по-влюбени от всякога.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Необвързани : Водолей, този човек, когото харесваш толкова много от работата , изглежда не те оценява, което те кара да се чувстваш зле. И това е напълно нормално, особено като се има предвид, че сте склонни да бъдете доста популярни. Не забравяйте да не бъркате нараненото его с любовта, доста често срещан проблем при повечето хора. Не забравяйте, че одобрението на другите хора не диктува стойността ви като личност. Обмислете истинските си чувства.

Във връзка : Вие и вашият партньор сте започнали нов живот заедно, но имате някои съмнения. Опитайте се обаче да не се вслушвате твърде много в натрапчиви мисли в момента. Всички тези съмнения може да са форма на самосаботаж и знаете, че сте имали тази тенденция напоследък. Този механизъм се активира винаги, когато се случи значителна промяна във вас. Вече знаете със сигурност, че вашият партньор е правилният човек за вас.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Необвързани : Риби, ако идеализирате някого, когото не сте срещали, има вероятност да се разочаровате, след като го опознаете по-добре. Реалността често се различава от първоначалното впечатление, което получавате и е важно да бъдете честни със себе си, ако вече не чувствате същото към този човек. Не се задоволявайте само с красиво лице, ако откриете, че има аспекти на този човек, от които не сте доволни. Външната красота не отразява непременно вътрешната.

Във връзка : Ревнувате от бившия партньор на партньора си и това може да стане голямо предизвикателство в нашата връзка. Трябва да разберете, че това, което се случи между тях, се случи много преди вие двамата дори да се срещнете. Това вече няма никакво значение в настоящето, така че се съсредоточете върху това, което имате сега, преди да го загубите напълно. Ревността може да убие вашето щастие, а също и самата връзка.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 9.12.2023/събота/

на горе