6 златни правила за връзка от разстояние
Любов и партньорство

6 златни правила за връзка от разстояние

Една връзка от разстояние може да бъде много трудна, особено ако сте свикнали да сте заедно често, а след това внезапно трябва да се разделите за дълги периоди от време. Ситуацията може да не е идеална за вас и вашия партньор, но с правилното планиране и отношение връзките от разстояние могат да бъдат също толкова добри, колкото и географски близките.

Искате да излезете с него? Поканете го

Как да удължите живота на дамската чанта

5 признака, че той се интересува от вас

6 златни правила за връзка от разстояние

Правене на практическите неща

връзка от разстояние
6 златни правила за връзка от разстояние снимка: pinterest

Проведете дискусия с партньора си. Всички връзки – от разстояние или не – се възползват от откритата комуникация. Преди да се ангажирате да бъдете от разстояние, вие и вашият партньор трябва сериозно да обсъдите как ще функционира връзката ви.

Какви са вашите надежди и очаквания за връзката? Какви са вашите страхове?

Колко често очаквате да се свързвате един с друг? Очаквате ли да общувате помежду си по някакъв начин всеки ден?

Колко често ще се посещавате лично? Какво е реалистично предвид вашия бюджет и отговорности (т.е. училищен/работен график)?

Ще се виждате ли с други хора, докато сте разделени, или ще сте моногамен? Как ще задоволиш физическите си нужди/желания с вашата връзка от разстояние.

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

Уверете се, че и двамата се чувствате сигурни във връзката си.

връзка от разстояние
6 златни правила за връзка от разстояние снимка: pinterest

Можете да направите това, като говорите за връзката си, но също и чрез ежедневни действия. Един чудесен начин да направите това е да информирате партньора си за ежедневието си, включително за хората, с които общувате.

Поддържането на партньора ви в течение за ежедневието ви ще му помогне да се почувства по-ангажиран с вашия свят и ежедневието ви. Това ще им помогне да се чувстват по-сигурни във важната роля, която играят в живота ви.

Вземете предвид чувствата на партньора си, когато правите избор. Например, излизането на вечерни напитки със сладък представител на противоположния пол или бивш, когато партньорът ви е по средата на света, може да изнерви дори сигурен партньор във връзка от разстояние.

Разберете крайната си цел

Вероятно в крайна сметка се надявате да сте на същото място като партньора си. Изясняването на крайните ви цели ще ви помогне да останете ангажирани с партньора си във връзка от разстояние.

Обсъждането на крайната игра на вашата връзка също ще помогне да сте сигурни, че вие и вашият партньор сте на една и съща страница. Може би се надявате да се ожените след няколко години, ако всичко върви добре.

Ако и двамата просто се наслаждавате на международна връзка, това също е добре. Просто е важно и двамата да знаете това, в противен случай може единият човек да тъгува по другия, докато другият се среща щастливо наоколо, което не е честно.

 

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

 

Правете планове.

връзка от разстояние
6 златни правила за връзка от разстояние снимка: pinterest

Дори тези планове да не се осъществят, говорете за бъдещето си. Къде бихте искали да посетите с партньора си и какво бихте искали да правите, когато сте там?

Говоренето за бъдещето може да прекъсне дистанцията и да ви накара да се почувствате по-уверени, че връзката върви нанякъде.

Планирането на пътуване заедно може да бъде много забавно. Направете споделен документ в Google или страница в Pinterest с подробности за нещата, които искате да правите по време на пътуването си. Може дори да съставите заедно маршрут. Така ще подобрите вашата връзка от разстояние.

Забавлявайте се заедно

Ангажирайте се да правите забавни неща заедно. Няма смисъл да сте в нещастна връзка. Не можете да промените разстоянието, но това не означава, че не можете да се забавлявате заедно. Гледайте филми, играйте игри, занимайте се с хобита заедно — намерете неща, които ви позволяват да се сближите въпреки вашата връзка от разстояние.

Изпращайте си подаръци.

връзка от разстояние
6 златни правила за връзка от разстояние снимка: pinterest

Изпратете на партньора си книга, която смятате, че би харесал, заедно с любимите му бисквитки. Или може би им изпратете някакво секси бельо, което да облекат следващия път, когато се срещнете. Бъдете креативни! Така ще подобрите вашата връзка от разстояние.

Изпращайте си любовни писма. Вземете няколко книги по темата, прочетете някои примери и след това направете състезание, за да видите кой може да напише най-нелепо любовно писмо. Още няколко идеи за вашите любовни писма:

Напръскайте буквите с парфюм или одеколон.

Включете сухи листенца от цветя в плика.

Целунете страниците с червило/запечатайте плика с целувка.

Пишете върху луксозни канцеларски материали и използвайте моден восък и печат, за да запечатате плика.

Вашата връзка от разстояние ще стане по-силна по тези начини.

Tagged ,
на горе