6 удобни пози за безшумен секс
Интимно 18+

6 удобни пози за безшумен секс

Чудили ли сте се дали има пози за безшумен секс ?Да се приберете вкъщи за празниците с близък човек може да бъде много забавно – особено защото ще избегнете „виждаш ли се с някого?“ разпит, който обикновено търпите от роднини. Какво не е толкова забавно? Опитвате се да се насладите на секси време насаме с партньора си, докато сте отседнали в къщата на член на семейството. Разбира се, тръпката от това почти да те хванат може да възбуди… но не и когато е от баба.

Ключът към извличането на плячката от спалнята за гости е като запазите нещата тихи. Всяка позиция на пода или с краката ви на земята ще предотврати шума от скърцащо легло или разхлабена табла.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

6 причини защо жените изневеряват

4 йога пози за по-добър секс

Жените от тези зодии доминират в леглото

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

6 удобни пози за безшумен секс

1.Мисионерска

безшумен секс
6 удобни пози за безшумен секс

Това е супер интимно, не изисква акробатични движения, които биха могли да съборят нещата на пода, а низът от о, о, о, който издавате, когато достигнете оргазъм, може лесно да бъде заглушен от партньора ви, който поставя ръката си нежно и плътно върху устата ви. Има основателна причина тази поза да е класическа. Тази поза позволява на партньорите да бъдат лице в лице за горещ зрителен контакт или дори сесия за гримиране. Плюс това, този близък контакт и търкането на телата е чудесен начин да стимулирате клитора си. Тази поза е идеална за безшумен секс.

2.69- един срещу друг

Актуализация на класическата 69, тази позиция включва и двамата партньори, легнали настрани с глави между краката си за много интензивно орално действие. Това, че сте един до друг, вместо един върху друг, не само улеснява дишането, но и облекчава напрежението на вратовете ви (използвайте възглавници за допълнителен комфорт) и позволява включване на ръцете, тъй като няма да се нуждаят от тях, за да поддържат телесното ви тегло. Освен това е трудно да стенеш прекалено силно, когато устата ти вече е заета. Идеална поза за безшумен секс.

3.Прави под душа

безшумен секс
6 удобни пози за безшумен секс

Сексът под душа може да бъде неудобен, но когато сте в дома на някой друг, има страхотни предимства. Почти всяка врата на банята има ключалка, а течащата вода помага да се заглушат стенанията, охканията и звукът от блъскащи се и смилащи се тела. Водата също ще ви помогне да останете в момента, като блокира разсейващия шум, идващ от останалата част на къщата. Опитайте с един крак, подпрян във ваната за комфорт.И не забравяйте да донесете туба със силиконова смазка със себе си, защото водата отмива естествената ви смазка. Тази поза е идеална за безшумен секс.

4.Лице във възглавницата

По-тиха версия на кучешкия стил, тази позиция се обяснява сама по себе си: легнете по корем, ръцете и краката ви са разтворени удобно, така че партньорът ви да може да положи тялото си върху вашето и да проникне във вас отзад. Междувременно можете да търкате върху матрака, възглавницата или ръката си за стимулация на клитора. Това също е страхотна позиция за партньора ви да влезе дълбоко и да погали G точката ви. Толкова е приятно, че ще ви се прииска да изкрещите… за щастие можете да хванете една или две възглавници, за да заглушите всички стенещи звуци. Перфектната поза за безшумен секс.

5.Ездачка

безшумен секс
6 удобни пози за безшумен секс

Подобно на позицията на каубойка, това ви поставя на върха. Накарайте партньора си да легне по гръб, след това го разположете, като държите краката си здраво стъпили на земята. Можете да се изправите срещу него, да се обърнете към краката му или дори да се позиционирате настрани, за да промените ъгъла на проникване. И няма да търкате коленете си в килима. Тъй като вие контролирате, можете да забавяте и ускорявате с точното темпо, което ви отвежда до оргазъм, но без да предизвиква прекомерен шум от телата ви, които се блъскат едно в друго. Тази поза е идеална за безшумен секс.

6.Малката лъжичка

безшумен секс
6 удобни пози за безшумен секс

За този вариант на лъжица вие и вашият партньор лежите настрани, с лице в една и съща посока, с вас отвътре (известен още като „малката лъжица“). Повдигнете горния си крак и се огънете малко в кръста към таза на партньора си. След като пенисът е вътре, кракът може да се спусне и можете да си поиграете. Това е страхотна позиция за безшумен секс или просто не искате да издавате много звук – без да губите интимността.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?