Най-подходящите домашни любимци за всяка зодия (първа част)

Най-подходящите домашни любимци за всяка зодия (първа част)
Астрология Домашни любимци

Най-подходящите домашни любимци за всяка зодия (първа част)

Мечтата на почти всяко дете, а и на много възрастни, е да имат домашен любимец, с който да споделят времето си. Да отглеждате животинче може да ви научи на много неща. Животът ви с него със сигурност ще бъде по-вълнуващ, но трябва да бъдете отговорни и да приемете това като своя мисия, за да му дадете това, от което има нужда.

Много важно обаче преди всичко е да изберете и подходящия домашен любимец за вас. Трябва да сте сигурни не само, че го харесвате, а и че можете да се грижите за него. Всичко до голяма степен зависи от отношението на всеки човек и условията, които може да предостави на животинчето. За да направите още по-правилен избор обаче, тук на помощ идва и астрологията, тъй като има домашни любимци, които са най-подходящи за всяка зодия. Ето кои са те:

Овен. Овенът е изключително енергичен и затова ще му е необходим домашен любимец, който може да бъде в крак с неговите енергийни нива. Едно от най-подходящите животни за представителите на тази зодия е Бордър Коли. Това е куче с голяма енергия, което го прави добър вариант за енергичния Овен. Ще се забавлявате, опитвайки се да се изморите един друг. Имаме и по-нестандартно предложение – пор, който също има проблеми да стои неподвижно като вас.

Телец. Телците са в другия край на енергийния спектър и са известни с това, че са толкова отпуснати, че почти винаги се излежават. Но те също харесват малко любов в живота си, така че малък хамстер, който не се нуждае от много грижи, е добър вариант за тях. Другият подходят домашен любимец за този знак е Костенурката. Ако сте Телец, вероятно обичате да правите нещата със собствено темпо и да отделяте време, за да се свържете с природата и заобикалящата ви среда. Костенурката може да бъде вашият перфектен домашен любимец.

Близнаци. Бъбривите Близнаци имат естествен съюзник в животинското царство в лицето на  папагала. Птици като тях могат да правят компания на представителите на този знак през целия ден. Освен тях Парсън Ръсел териер също може да е добра идея. Подобно на Близнаците, тези дружелюбни животни имат двустранен характер. Те са смели, но също така игриви и пухкави.

Рак. Ракът може да бъде малко остър понякога, но също обича вниманието. Таралежът също е бодлив, но се нуждае и от малко любов, така че може да бъде идеалният спътник на Рака. Другият подходящ любимец за тези хора е Хималайската котка. Това е интуитивно животно и ще даде пространство на собственика си, когато има нужда от него. В същото време тези котки да си стоят вкъщи и да се сгушат на дивана, точно като Раците.

Лъв. Шумните Лъвове не обичат да остават на заден план, както и птиците! Този тип животни могат да си паснат идеално с търсещия вниманието Лъв . Бенгалска котка също може да се окаже подходяща. Ако една птица не е достатъчно естетически приятна, котката със сигурност е по-атрактивна.

Дева. Девите се нуждаят от рутина и подреденост в живота си, затова им препоръчваме да си вземат хрътка. И за разлика от някои видове кучета, тези няма да разстройват чистите и подредени Деви, като ръсят купища козина навсякъде. Рибките също са подходящи. Някои Деви са много внимателни към  пространството, където живеят, и в този случай аквариумът с риби може да бъде идеален.

Очаквайте продължение.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе