Най-подходящите домашни любимци за всяка зодия (втора част)

Най-подходящите домашни любимци за всяка зодия (втора част)
Астрология Домашни любимци

Най-подходящите домашни любимци за всяка зодия (втора част)

Изборът на подходящ домашен любимец може да се окаже предизвикателство, към което трябва да се отнесете много сериозно.  Не може просто да си вземете животинче и ако по-късно установите, че по една или друга причина нямате възможност да се грижите за него, да го захвърлите на улицата. Това е живо същество и също като хората, има нужда от внимание и любов.

Ако вече сте сигурни, че искате да се сдобиете с нов приятел у дома, помислете добре точно какъв точно домашен любимец да изберете. Това зависи от вашите предпочитания и условия, които имате за отглеждането му, но зодията също може да ви помогне при взимането на решение. Кои са най-подходящите домашни любимци за първите шест знака от зодиака може да прочетете ТУК, а сега ви предлагаме съвети и за останалите шест.

Везни. Везните са балансьори и в живота, затова обичат да бъдат заобиколени от красота, но също им харесва да дават и получават любов. Ето защо сладък и пухкав заек може да бъде идеалният домашен любимец за тях. Ако това обаче не е предпочитаното животинче за Везните, те има ти алтернатива, защото неразделките също са подходящи. Ярки и красиви, те процъфтяват от любов и обич . Не забравяйте обаче, че този тип птици е най-добре е да се отглеждат по двойки, защото сами не се чувстват добре. Все пак и името им го подсказва.

Скорпион. Змията, гледана в домашни условия, не е опция за хора със слаби сърца, но Скорпионите рядко се плашат лесно. Тези знаци могат да оценят мистериозната, дори обезпокоителна привлекателност на змията така, както никой друг. Гущерът също е съвместим с тяхната природа и изобщо можем да кажем, че светът на влечугите е доста примамлив за Скорпионите.

Стрелец. Свободолюбивите Стрелци обичат да се впускат в приключения и конят може да бъде само животното, което да ги придружава. Ако нямат толкова пространство и условия, където да го гледат, австралийската овчарка също е вариант. Едно авантюристично, активно куче като представителите на тази порода, също може да бъде подходящо за Стрелците, особено при разходките на открито.

Козирог. Трудолюбивите Козирози може понякога да се наложи да дават дълги смени в офиса, заради това животно, което се нуждае от по-голяма грижа, не е подходящо за тях. Например кучето изисква редовни разходи, а хората от този знак понякога не могат да му ги осигурят. Морските свинчета пък от друга страна могат да играят сами през по-голямата част от деня и да бъдат готови за гушкане, когато Козирогът се върне от работа. Подобен домашен любимец е и заекът. Подобно на стопаните си от тази зодия, тези малки пухкави създания  с възрастта стават все по-мъдри.

Водолей. Водолеите не си падат по стандартните неща и не обичат пространството около тях да става пренаселено. Това предопределя и избора им на животно вкъщи. Като донякъде необичаен домашен любимец, който няма да ги дразни за внимание, гущерът се вписва добре в картинката, защото може да стои в клетката си. Другата алтернатива е какаду. Подобно на Водолеите, тези пернати са умни същества. Няма да изискват постоянно внимание, но могат да бъдат отлични другари.

Риби. Като воден знак, тези хора могат да почувстват естествен афинитет към рибките, защото те като тях са интуитивни, обичат да се доверяват на вътрешния си глас и да се движат по течението. Представителите на зодия Риби са склонни да бъдат емоционални и обичат да получават обич. Възрастно куче, което обича да се гушка за дълги периоди от време, също може да бъде подходящо за хората от тази зодия. Идеята тук е, че като малки, животинчета са по-енергични и обичат повече да си играят, докато куче поне на 2-3 години по-лесно ще се сгуши при вас на дивана, без да му доскучава толкова лесно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе