Три знака на зодиака, които ще подлудят всеки мъж

Три знака на зодиака, които ще подлудят всеки мъж
Астрология

Три знака на зодиака, които ще подлудят всеки мъж

 

Често нашите въображаеми недостатъци в очите на индивиди от различен пол се оказват омагьосващи добродетели. Срамуваш ли се от прекалено заоблените форми? Може би мъжете тайно облизват устните си, когато видят такава вълнуваща фигура. Срамуваш ли се от бръчките в ъглите на очите си? Междувременно господата са готови да продадат душите си само за вашата усмивка.

Освен това всяко несъвършенство има свой специален чар. Например, представителите на някои знаци на зодиака са твърде притеснени поради присъщата им прекомерна независимост, ексцентричен характер, прекомерна кротост или мързел. Астролозите със сигурност приписват знак минус на тези качества. Но точно това често подлудява мъжете.

 

Подготвили сме парад на зодиите, на който силният пол не може да устои.

 

3-то място – Везни

Едно момиче Везни е в състояние да замени цял харем за най-взискателния султан . Като джин от бутилка, виртуозната красавица ще се появява всеки път пред любимия си в нов образ. Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и способна да примами всеки, като е остроумен събеседник и внимателен слушател. Момичето Везни може да поддържа всеки разговор ден и нощ. Лекотата, с която тя върви през живота, постоянният оптимизъм и лесният нрав правят Везните любимци на всички.

Те лесно се сприятеляват и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят по телефона или да надраскат очарователна бележка. За приятелите си те са сладки и сърдечни.

Дамите, родени под този знак, се отличават с красота, както физическа, така и духовна. Изисканата психическа настройка, вроденият такт и любовта към всичко красиво е тяхната визитна картичка. Везните са истински „батерии“, които постоянно търсят начини да освободят безкрайната си енергия. Готови са всеки момент да отидат до края на света за забавни приключения. Често красавицата дори няма време да прецени плюсовете и минусите на новото приключение, разчитайки на инстинкт, а не на преценка.

 

2-ро място – Водолей

Момичето Водолей не иска да бъде обект на желание, по-скоро мечтае да се превърне в най-красивото произведение на изкуството за мъж. Тя е леко бавна във всичко, включително и във връзките. Водолеите имат силен интелект, живеят основно с ума и в идеалния случай изпълняват всяка възложена задача. Те се стремят да достигнат най-високите върхове в кариерата си. Задоволените амбиции са много важни за тях. Страдайки от неуспехи, Водолеите не губят дух, защото се учат от грешките.

Понякога тези жени поемат мъжката работа: те могат да се квалифицират като зидар, строител или автомонтьор. Но по-често съдбата ги глези. Водолеите са рекордьори по заемане на високи позиции, а жените начело са толкова секси. В същото време те смятат за луди онези хора, които се занимават изключително с парични проблеми.

Приятелите са най-доброто вдъхновение за Водолеите. Те са непринудени, чувстват се уверени в обществото и обичат партита. Отличителната им черта е честността и откритостта. Те абсолютно не знаят как да лъжат , очаквайки същото поведение от околните. Ако момичето Водолей се е влюбило, тя е готова да отвори широко душата си пред избрания.

Като истински хуманисти, Водолеите често участват в битки за световна справедливост. Те са много чувствителни към страданията на другите, но не са склонни да искат комисионни в замяна. Основният очарователен недостатък на Водолея е упоритостта им във всичко. Ако тези момичета вече вярват в нещо, разубеждаването им е изключително трудна задача.

 

Първо място – Дева

Момичетата Дева страдат от прекомерен самоконтрол. Те са емоционални, но добре управляват чувствата си. Вътрешните стремежи на красавиците остават загадка. Козът на тези дами е сдържаност и способност да се държат сериозно, с достойнство. Девите искрено вярват в силата на самоусъвършенстването и са много податливи на влиянието на критичните преценки на другите хора. Въпреки че чаровниците имат добре развита интуиция , те предпочитат да се доверят на интелекта. Животът им се основава на три стълба: изкуство, музика и литература.

Момичетата Дева са убедени, че са в състояние да се справят с всяко препятствие. Енергията им лесно би стигнала за десет жени. Поемайки някакъв бизнес, те са сигурни, че никой не може да се справи с него по начина, по който го правят. На Девите обаче може да се има доверие, те са отлични анализатори и обичат да изчисляват всичко, включително отношенията.

 

Девите се отличават с доброта, търпение и щедрост. Те са отлични съпруги, майки и любовници . Тези дами са много спретнати, обичат малките партита и поддържат красотата си до дълбока старост. Момичетата Деви, пресметливи до върховете на ноктите си, престават да бъдат приятели с логиката и губят бдителността си, когато става въпрос за любимите им мъже. Девите стъпват по пътя на любовта, сякаш са на неизследвана територия: тези момичета винаги са готови първо за развитие и учене, а чак след това за развитие и усъвършенстване.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе