3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи за петък, 1 април

3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи за петък, 1 април
Астрология

3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи за петък, 1 април

Това е началото на съвсем нова астрологична година и е време да използвате последните си размисли и дори тишината от последните няколко дни, за да ви подхранват да следвате мечтите си.

Животът винаги е риск, така че можете да рискувате в нещо, което наистина искате, и след като го направите, най-добрите неща се случват в живота ви много по-лесно.

Вижте защо зодиите Овен, Везни и Риби имат най-добрите хороскопи на 31 март 2022 г.:

 

  1. Овен

(21 март – 19 април)

 

Това е вашето време да поемете отговорността за собствения си живот и мечти. Докато Новолунието официално е в Овен, то настъпва в ранните сутрешни часове на 1 април. Това прави тази вечер най-доброто време за подхранване на мечтите ви на следващото ниво.

По-късно вечерта днес, след като Луната премине във вашия знак, тя се обединява с Меркурий, планетата, която управлява вашата комуникация. Това го прави отлично време или да прекарате време сами в планирането на следващия си голям ход или да започнете важен разговор.

Интересното е, че Луната в Овен през октомври 2021 г. беше последната Луна преди Венера да се измести в Козирог и вие сте тръгнали на четиримесечно пътешествие, за да разберете какво най-много искате и имате нужда от живота.

Сега, ето ви отново, нещо трябва да се промени и друго трябва да започне. Действайте смело!

 

  1. Везни

(23 септември – 22 октомври)

 

За ваш късмет, тази Луна е навсякъде във вашата романтична зона. Овенът осветява всичко, свързано с любовния ви живот, което означава, че не само е време да предприемете действия, но е време и за някои нови начала. Независимо дали началото е освобождаване или възможността да получите нещо ново, тази Луна може също да ви накара да размислите как тази енергия на Овен е взела предвид изборите в живота ви. Като знак, който е известен с търсенето на баланс, вие сте склонни да бъдете миротворци, което носи множество плюсове във вашите взаимоотношения.

Ако сте по-фокусирани върху това да правите другите щастливи, отколкото да говорите истината си по автентичен начин, тогава никога няма да подходите към нея като към истинското си аз. Овенът си казва мнението, той върви след това, което иска, и е решен да успее. Не е задължително да се интересува от наранените чувства на другите или дори от техните мнения.

Това е енергията, която трябва да въплъщавате по това време, за да можете да сложите край на всички компромиси, които все още можете да правите, и да прегърнете нов начин да обичате уверено и автентично. Това също е част от нова глава за вас във вашия живот по отношение на вашите взаимоотношения, така че е важно да можете да прегърнете пълната си сила.

 

  1. Риби

(19 февруари – 20 март)

 

Докато Луната преминава от вашия знак в Овен, това ще повдигне темите за това какво означава да си на върха на тези два знака. Най-важното е, че тези знаци представляват края и началото, колектива и аз-а, и най-важното – правенето и битието. В различни моменти от живота си често се люлеете по един или друг начин между тях, но мястото, където намирате най-голяма магия, е мястото, където можете да въплъщавате и двете. Вижте къде в живота ви се появяват тези теми и дори как са се променили от миналия октомври. Като воден знак, който често ще отдава значение на другите, особено на тези, които ви интересуват, изучаването на вашите лични граници може да бъде важно.

В много отношения, след като научите това, вие също така научавате за какво наистина си струва да се борите и кое е добре да пуснете. Оставете се да се носите с тази Луна, но ако се появи избор или възможност, не се страхувайте да се борите и за него.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе