6 правила да поддържате гърдите си стегнати

6 правила да поддържате гърдите си стегнати
Добра форма

6 правила да поддържате гърдите си стегнати

Гърдите са една от областите, за която жените са най-загрижени да изглежда страхотно. Можете да ги поддържате стегнати без усилие само като следвате тези основни правила.Стегнати гърди е нещо, за което всяка жена мечтае. Структурата им обаче се променя заради много фактори. С времето и напредване на годините вашите гърди губят много от стегнатостта си, но добрата новина е, че има някои мъдри начини да забавите този процес.

Всичко, от което се нуждаете е последователност и тези прости неща, които трябва да имате предвид.

6 правила да поддържате гърдите си стегнати

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес

4 златни правила за спортуване

6 упражнения за стягане на ръцете

5 упражнения, които можете да правите в леглото

6 правила да поддържате гърдите си стегнати

1.Опитайте домашната лимфна техника

Тази техника в четири стъпки също е чудесен начин за самоизследване, което ви кара да осъзнавате всички промени веднага щом могат да се случат.

1. Използвайки масло за приплъзване, поставете ръката си върху подмишницата и натиснете навътре и нагоре. Влезте дълбоко в подмишницата. Изпомпайте нагоре и освободете. Направете това десет пъти.

2. Хванете цялата си гърда и я преместете нагоре към подмишницата. Ако гърдите ви са големи, това може да отнеме повече от една позиция на ръцете. Направете това десет пъти.

3. Изпомпайте гърдите си директно навътре към гръдната стена. Направете това пет пъти.

4. Държейки гърдите си стабилно с едната ръка, помпайте горния, вътрешен квадрант на гърдите към ключицата с другата ръка. Направете това пет пъти.

2.Започнете грижата за кожата си от зърното нагоре

гърдите
6 правила да поддържате гърдите си стегнати снимка: pinterest

Подобно на лицето, вашето деколте и гърди са склонни да показват ранни признаци на стареене, като фини линии, бръчки и отпусната кожа. Кожата на гърдите (и кожата на гърдите като цяло) е по-тънка и по-деликатна от кожата на други части на тялото и следователно е по-податлива на стареене – особено когато хората са склонни да се съсредоточават върху лицата си и пренебрегват да полагат същите грижи за други области на тялото. тялото.

Започвайки от двадесетте (когато започваме да губим колаген и еластин), казвам на пациентите си да нанасят същите продукти за грижа за кожата върху тези зони, които нанасят върху лицата си. Ключът във всяка възраст е да нанасяте продуктите си за грижа за кожата на лицето и върху деколтето или поне да втриете излишния продукт там – предотвратяването е по-лесно от коригирането.

3.Приемете по-добра стойка с упражнения

гърдите
6 правила да поддържате гърдите си стегнати

Правилната стойка, когато тренирате, също е много важна.

Всеки вид упражнение е добро за вашата фигура и за вашето цялостно здраве, но може да бъде вредно за вашия бюст, ако не го правите правилно.

Имайте предвид, че резките движения причиняват увреждане в чувствителната тъкан.
Така че първото нещо, което трябва да направите, е да носите подходящи дрехи за упражнения и разбира се, никога не тичайте без подходящ спортен сутиен.
Не забравяйте да наблюдавате и стойката си. Така ще запазите гърдите си стегнати.

4.Добавете овлажнител към вашия арсенал против стареене

Нощта е критично време за възстановяване и възстановяване на кожата, но също така губим много влага, докато спим поради трансепидермална загуба на вода. Това може да влоши появата на фини линии, бръчки и отпуснатост, което ви кара да се събуждате, изглеждайки дехидратирани и следователно по-възрастни – и това включва областта на гърдите и деколтето.

5.Правете студен душ

гърдите
6 правила да поддържате гърдите си стегнати снимка: pinterest

Душ със студена вода може да бъде точно това, от което се нуждаете, тъй като поддържа кожата стегната и здрава.

Ако обаче е твърде трудно за вас да започнете този навик през зимата, опитайте това:

Няколко ледени кубчета или студен компрес приложени върху бюста също ще свършат работа. Този трик ще има същия ефект като студена вода върху кожата и така ще поддържате гърдите си стегнати.

6.Не допускайте колебания в теглото

гърдите
6 правила да поддържате гърдите си стегнати

Отслабванията и напълняванията са порочен кръг, в който много жени влизат и който влияе изключително зле на гръдната тъкан. Промените в теглото отпускат кожата и съединителната тъкан на гърдите, което ги прави отпуснати, кара ги да спадат надолу, което понижава самочувствието на всяка жена.

Tagged , , ,
на горе