ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИМАТА
Любов и партньорство

ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИМАТА

 

    Наближава празник, а вие още нямате подарък за любимата. Много ли ще ви затрудни избора му? За да направите прекрасен подарък, трябва да я познавате добре. Също трябва да сте оригинални и не на последно място да се съобразите с нейната зодия.

    Първият подарък, който може да хареса една жена е парфюм, но не какъвто да е, а съобразен с аромата, който тя харесва. Ако не сте сигурен в това, че знаете какъв харесва, просто ѝ купете ваучер от хубава парфюмерия.

    Защо да не е вечеря за двама? Много момичета биха се зарадвали на такъв подарък. Особено тези, които са често до късно на работа или пък за тези, които не ходят на работа. Тези дами ще се радват на вашата компания в изискан ресторант.

    В случай, че обичате да четете или ходите на кино, може да подберете една класическа история по любим автор. Тя ще бъде очарована и ще се забавлява. Дамите харесват романтични книги, и една романтична, историческа сага, може да им се хареса.

    Бижу… Коя дама няма да бъде на седмото небе, ако ѝ подарите дългоочакван пръстен, колие или гривна. Не е необходимо да е с диамант, но трябва да означава някакво послание. Така, че вие отново трябва да познавате добре характера на своята любима. Ако ли не и диаманта ще свърши работа!

    Билет за концерт, опера или театър, пък ще се хареса на романтичните половинки. Те обожават да бъдат на такова светско събитие, не защото ще има много хора, а заради тръпката да се насладиш на класическа музика или произведение на изкуството. Също идеята да се покаже с вас пред толкова много хора, също не е за изпускане.

    Невероятно, но факт, има дами които ще бъдат запленени от идеята да отидат да гледат любимия отбор на стадиона. Нали се запознахте с нея именно там на футболен мач!

    Някои дами са много нежни, на тях може да се подари и само цвете, но с много любов. То трябва задължително да е придружено с послание във вид на стих, написан от вас за нея. Няма как да не се зарадват, това е добър показател за вашата любов.

    Двамата да споделите подарък – екскурзия за екзотично място. По този начин ще постигнете две неща наведнъж. Ще изненадате любимата си и ще се насладите един на друг на отдалечено място.

    Има със сигурност много други идеи за подарък за вашата половинка. Избирайте разумно и с вкус, защото няма жена, която да не обича стилния подарък. И най-важното, никога не забравяйте нейния рожден ден или годишнина от сватбата. Защото и най-страхотния подарък, подарен не навреме, е лоша идея.

Tagged , , , , ,
на горе