Очевидни признаци, че той не те харесва; ви харесва
Любов и партньорство

Очевидни признаци, че той не те харесва

Когато харесате някого, нямате търпение да разберете дали симпатията ви е взаимна и обектът на желанието ви също проявява чувства към вас. За съжаление обаче те невинаги са споделени, а ето някои признаци, по които да познаете това:

Почти не ви поглежда

Често се изкушавате да хвърлите един поглед към човека, когото харесвате, а понякога и не отмествате очи от него. Ако обаче никога не сте забелязвали той да ви поглежда редовно или да задържа погледа си на вас, има голям шанс да не ви приема по начина, по който ви се иска.

Обръща се към вас без колебание

Когато човека, когото харесвате, е наоколо, обикновено се притеснявате, преди да го заговорите, за да не се издадете и в същото време усещате пеперуди в стомаха си. Ако той ви заговаря без колебание, вероятно няма подобни чувства. Разбира се, може и да е достатъчно уверен в себе си и да не показва емоциите си, но все пак си имайте едно наум.

Не поддържа комуникацията

Колкото и да е срамежлив даден човек, ако той ви харесва, ще се опита да поддържа разговор с вас. Например, питал ли е някога как сте или какво правите, намирал ли си е повод да ви пише? Ако не, тогава може би човекът не се интересува от вас. Същото важи и ако не полага усилия да поддържа разговора, който сте инициирали. Кратките отговори като „да“, „добре“ и т.н. не са добър предвестник.

Няма време за вас

Ако човекът отсреща винаги си намира оправдания да не се видите или е твърде зает, когато го помолите за помощ, вероятно не проявява интереса, който ви се иска. Ако изпитва симпатии към вас, няма да се поколебае и ще намери начин да освободи графика си.

Игнорира ви

Друг ясен знак е, ако той постоянно игнорира съобщенията ви и не ви отговаря или пък ви избягва, когато ви види. Има вероятност да е зает в момента, но ако го направи няколко пъти, това говори само по себе си. Каквато и да е причината, уважавайте личното пространство на човека отсреща и не го преследвайте, ако усетите, че не споделя чувствата ви.

Tagged ,
на горе