Очевидни признаци, че той иска да се ожени за вас
Любов и партньорство

Очевидни признаци, че той иска да се ожени за вас

Един ден в живота ни срещаме партньор, който наистина разбира нашите чувства, щастливи сме с него и искаме да бъдем заедно, да създадем семейство и това да бъде нашият спътник и занапред. В началото на всяка връзка повечето хора са с надеждата така да стане и с тях, но понякога не се получава. Хубаво е да знаете какви са намеренията на човека до вас и дали той също иска да прекарате остатъка от живота си заедно и да се ожените. Във всяко едно действие, мисъл или поглед можете да намерите нещо, което да издаде неговите намерения и да разберете, че можете да кажете без съмнение „това е бъдещият ми мъж”. Ето някои признаци, че той също иска да се ожени за вас:

Ако ви пита за вашата мечтана сватба. В случай, че приятелят ви се интересува да разбере за мечтаната от вас сватба, това е знак, че иска да се подготви за нея. Обикновено, ако човек не е сериозен с половинката си, той не би отворил подобна тема, за да не я подведе. Обърнете внимание на въпроси като „Кое ти харесва повече? Сватба в градина или плаж? “,„Колко хора би поканила на този ден?“ и „ Кое е най-романтичното нещо, което искаш да се случи на сватба ти? “

Пита ли ви за вашата идеална възраст за сключване на брак. Друг признак, че иска да сключи брак с вас е, когато пита кога планирате да се ожените. Възможно е той да чака само вие да сте готови за тази стъпка.

Той говори за това да имате деца с вас. Ако приятелят ви мечтае да има деца с вас или попита колко деца искате да имате, това означава, че той вижда, че ставате майка на неговите наследници. Това е очевиден знак, че той иска да изгради семейство с вас.

Ако ви запознае със семейството си. Знаете, че един мъж се отнася сериозно към половинката си, ако с гордост я запознае с родителите си, братята, сестрите и останалите роднини. Ако приятелят ви вече ви е довел в дома си и ви води на семейни поводи, то той се готви да ви направи част от своето семейство.

Той получава доверието на вашето семейство. Ако приятелят ви наистина ви обича, той смело ще се изправи срещу семейството ви. Той ще положи всички усилия да бъде близо до тях и да спечели доверието им. Разбира се, иска да получи одобрението им и да знае тяхното мнение дали го харесват и го намират за подходящ ваш бъдещ съпруг. Ако той ви посещава вкъщи и прекарва време с вашите родители и близки, то това е така, защото той иска скоро да стане част от семейния ви кръг.

Той ви казва, че иска да остарее с вас. Ако говори за дългосрочни планове с вас като например купуване на къща или инвестиция в бизнес, това е знак, че иска да прекара остатъка от живота си с вас. Ясно е, че той вече ви има пълно доверие и би искал да имате свой дом, в който да отглеждате децата си. Ако и вие изпитвате същото към вас, покажете му го.

Tagged ,
на горе