Как да бъдете щастливи и без мъж до себе си
Любов и партньорство

Как да бъдете щастливи и без мъж до себе си

Със сигурност сте чували от ваша близка приятелка или дори в някой филм изразът „добре ми е сама”. Това може да дойде от жени, които са претърпели няколко разочарования в любовта и сега предпочитат да си дадат почивка от това да имат партньор до себе си, а не да бъдат наранявани от някого. Може би има известен резон в тези думи, но това не всеки път се получава. Ако сте свикнала до вас да има партньор, може да ви се стори смущаващо да бъдете необвързана за по-продължително време. Как обаче можете да се почувствате щастлива , без да имате мъж до себе си?

Преследвайте страстта си. Разберете какво наистина ви мотивира и ви кара да се чувствате щастлива. Независимо дали става въпрос за любов към изкуствата, реализиране в определена професия или помощ на други, които са в нужда, гонете мечтите си. Често, когато сме с някого, сме склонни да се сдържаме или да оставим настрана нещата, които наистина искаме да правим и да преследваме в името на здравата връзка. Когато обаче  работим нещо от страст, наистина имаме стимул и мотивация да свършим нещата и да се усъвършенстваме повече.

Не се примирявайте с нещо по-малко от желаното. През повечето време сме склонни да се задържаме в зоната си на комфорт. Толкова се страхуваме да не излезем от нея, че това пречи на развитието ни. Имайте предвид, че сте способни на много повече и заслужавате най-добрите неща в живота. Следователно излезте от зоната си на комфорт. Опитайте най-доброто, за да изживеете живота си пълноценно.

Празнувайте победите си. Независимо дали става въпрос за голямо или малко постижение, празнувайте ги. В края на деня вие сте човекът, който може сам да се мотивира и да оцените успеха си. Никога не спирайте да се гордеете с това, което сте постигнали, защото го заслужавате. Нямате нужда от гадже, за да отпразнувате вашите постижения. Винаги можете да го направите със семейството и приятелите си.

Живейте в настоящето.  Да имаме цели и да се фокусираме върху постигането на тези неща е нещо добро, но винаги е важно да не забравяме да живеем в настоящето. Не се оставяйте да се връщате към минала връзка, наслаждавайте се на нещата, които имате сега, и на простите удоволствия от живота. Винаги е по-добре да мечтаете за нещо ново, което сте искали цял живот, от това да търсите какви грешки сте направили и да съжалявате за нещо, което вече не може да бъде върнато. Когато се научите да се радвате на малките неща и да бъдете в хармония със себе си, тогава ще сте готови и за нови любовни трепети.

Tagged , ,
на горе