От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви
Астрология

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви. На всяка крачка се сблъскваме с числата, те ни съпътстват от раждането и без тях не можем да си представим живота си. Има много нумерологични методи, но най-важното е числото на рождения ден, от което зависят характерът и здравето ви. То показва черти на характера, естествени наклонности, както и склонност към различни заболявания.

Нумерология: числото на любовта от 1 до 9

НУМЕРОЛОГИЯ: Кармични прояви на характера, според името ви, с които трябва да се справите в този живот

НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви?

Мария Игнатова заведе Нойзи в къща за половин мильон, той „тайно“ и посвети книга

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви, и ако човек е роден на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми календарен ден от който и да е месец, той винаги е уверен в способностите си, често е амбициозен, импулсивен и малко егоистичен. В същото време, тези хора са разумни и могат да се контролират. Това е обща характеристика, но има и по-подробна: ако сте родени на 1-ви: На вас са ви присъщи независимост, оригиналност, креативност, сръчност и лидерски качества. Вие сте роден лидер. Въпреки това не пречи да сте скромни.

Родените на 10-ти се характеризират със свободолюбие, спонтанност, артистичност и склонност към идеализъм. Не се страхуват да започнат всичко отначало, но понякога губят чувството си за мярка.

Родените на 19-ти имат изключителни знания и могат да научат другите на много. Смелостта им помага да осъществят амбициозни планове. Арогантността и амбицията обаче, могат да развалят впечатлението от всичките им постижения.

Ако сте родени на 28-ми, на вас са ви присъщи нежност, мечтателност, независимост и силна воля.

Здраве. Хората, родени на 1-ви са предразположени към заболявания на сърцето, очите, астигматизъм, нарушения на кръвообращението, високо кръвно налягане. Основните билки и храни, които вибрационно най-подходящи за тези хора, са: стафиди, лайка, шафран, чесън, карамфил, индийско орехче, киселец, лавандула, портокали, лимони, фурми, мащерка, джинджифил, ечемик. Освен това те трябва да ядат колкото се може повече мед. За родените на 10-ти, 19-ти и 28-ми – 37-та, 46-та, 55-та и 64-та година от живота им ще донесат промени в здравето – в положителна или отрицателна посока.

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви, така че родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти в който и да било месец са вибрационно свързани с двойката. Те се различават преди всичко по двойнствеността и съмнението в себе си. Всяко решение е трудно за тях. Разбират много добре шегите, умни и емоционални са, но в същото време и раздразнителни, и променливи – имат нужда от разбиране и нежност.

Ако сте родени на 2-ри: Вие сте чувствителни, емоционални, имате фина интуиция, добронамерени, резервирани и скромни сте. Опитайте се обаче, да не се превърнете в „кошче за душевните отпадъци“ на другите хора.

Родените на 11-ти имат повишена чувствителност и емоционалност. Най-забележителните им черти са енергията и страхотният самоконтрол. Безнадеждните ситуации обаче, могат да провокират нетърпение и дори жестокост.

Родените на 20-ти са тактични, дипломатични и общителни хора, които могат да имат добър глас и талант за пеене.

Родените на 29-ти са мечтатели, които имат нужда от семеен уют. Те не трябва да се захващат с много неща наведнъж и определено, трябва да доведат започнатото докрай.

Здраве: „Двойките“ имат склонност към заболявания на стомаха и други храносмилателни органи. Основните билки и храни, които отговарят на вибрациите на това число, са: маруля, зеле, краставици, пъпеш, ленено семе, банани, цикория. 11-та, 20-та, 29-та, 38-ма, 47-ма, 56-та и 65-та година от живота им ще донесат важни промени в здравето им.

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви, а за родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти от всеки месец тройката е подходяща за вибрации. Хората, които са повлияни от това число, почти винаги са успешни, ако имат черти на характера, като състрадание и самодисциплина. Те са много способни и креативни хора, но обичат ласкателствата. Освен това те могат да бъдат разпръснати, несериозни и капризни.

Родените на 3-ти са дружелюбни, артистични, интелигентни хора, които имат чувство за хумор и умеят да изразяват себе си. Основните им черти са искреност и откритост. Те обаче се характеризират със суета и гордост.

Родените на 12-ти са практични, дисциплинирани, логични хора. Тяхната отдаденост им позволява да преодолеят всички трудности.

Ако сте родени на 21-ви, вие сте изтънчен човек и имате страст към комфорта и лукса. Арогантността и прекалените изисквания към другите са основните ви недостатъци. Добавете към това крещящата несериозност.

Родените на 30-ти се отличават с общителност, добра интуиция, креативност и живо въображение, опитват се да направят всичко навреме.

Здраве: Хората, които са повлияни от вибрацията на числото 3, най-често страдат от разстройства на нервната система, предразположени са към нефрит, ишиас и различни кожни заболявания. Билки и храни за хората с тройка са: боровинки, аспержи, цикория, градински чай, круши, маслини, ревен, цариградско грозде, нар, ананас, грозде, индийско орехче, карамфил, чесън, бадеми, смокини, ядки и пшеница. Години от живота, важни по отношение на промените в здравето, са: 12-та, 21-ва, 30-та, 39-та, 48-ма, 57-ма и 66-та.

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви, а родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви от всеки месец са подвластни на четворката. За тези хора са присъщи твърдост и статичност. Те са реформатори и борци за идеята. Можете да намерите два вида „четворки“. Хората от първия тип се характеризират с изолация и предпочитат интелигентна компания, в която цари добра атмосфера, маниери и дискусии, които са далеч от земните дела. Вторият тип са холерични, често завистливи и ревниви хора, те обичайно говорят много и правят малко. „Четворките“ трябва да развият такива черти на характера, като честност, справедливост и умереност.

Родените на 4-ти обикновено са спретнати и честни хора. Те обаче могат да бъдат упорити и потайни. Родените на 13-ти са трудолюбиви, стават добри лидери. Родените на 22-ри имат универсално мислене и добра интуиция, но са малко емоционални и нервни. Родените на 31-ви са предприемчиви, решителни и способни бизнесмени.

Здраве: Хората с число 4 може да страдат от здравословни разстройства, които са трудни за диагностициране. Склонни са към меланхолия, анемия, главоболие и болки в гърба. Много добре им повлияват спанак, салвия и немска мушмула. Години, важни за тяхното здраве, са: 13-та, 22-ра, 31-ва, 40-та, 49-та, 58-ма и 67-ма.

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви, и ако сте родени на 5-ти, 14-ти и 23-ти от всеки месец, тогава вашето число е пет. „Петиците“ ценят независимостта и свободата. От една страна, те са привлечени от приключения и пътувания, а от друга – се стремят към живот, изпълнен с битова хармония. Те се характеризират с бърз ум, личен магнетизъм и са способни бързо да се адаптират. Въпреки това могат да проявят ревност, непостоянство, нетолерантност и суета. Оптимизмът и добротата за тях са ключът към щастливия живот.

Родените на 5-ти са любознателни, интелигентни, добронамерени и общителни, но често непостоянни в интересите и предпочитанията си. Те имат високи морални стандарти и съветите им винаги са полезни. Въпреки това, прекомерният ентусиазъм за големи неща може да доведе тези хора до непоносимо морализиране.

Ако сте родени на 14-ти, вие се характеризирате с гъвкав характер, търсене на компромиси и взаимноизгоден обмен. Честите промени в настроението и склонността да влияете на други хора обаче, понякога ви водят до задънена улица.

Родените на 23-ти са силни личности, които умеят да работят в екип, с бърз ум. Те обаче, трябва да бъдат търпеливи и скромни, и да избягват внезапни пристъпи на гняв.

Здраве: Хората, подвластни на числото 5, са ​​склонни да пренапрягат нервната си система. Сънят и почивката са много подходящи за тях. Основните билки и храни за тези хора са: моркови, пащърнак, овесени ядки, магданоз, гъби, кимион, мащерка, ядки. Важни години, когато трябва да се очакват промени в здравето в една или друга посока, са: 14-та, 23-та, 32-ра, 41-ва, 50-та, 59-та и 68-ма.

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви, и ако сте родени на 6-ти, 15-ти и 24-ти от месеца, сте вибрационно свързани с шестицата. Тези хора могат да се изкачат по корпоративната стълбица доста лесно, способни са, честни са и демонстрират професионализъм и способност да поемат отговорност. Имат весел нрав, обичат изкуството.

Родените на 6-ти се характеризират с необичайна младост на душата. Те са общителни, щедри, постоянно се стремят към нови срещи. Всяко решение обаче, не е лесно за тях, защото постоянно се съмняват.

Родените на 15-ти се стремят да доминират и контролират, използвайки своя магнетизъм. Те са надарени с неизчерпаема енергия. Материалните блага за тях са атрибути на властта. Прекалената чувственост често ги тласка да „вкусят” от забранения плод.

Родените на 24-ти са просто създадени за семеен уют. Те отделят много време и енергия на личния си живот, което може да се отрази негативно на кариерата им.

Здраве: Хората с числото 6 са предразположени към заболявания на гърлото, носа и белите дробове. Обикновено при повечето от тях сърцето започва да „отказва” в края на живота и това е причината за нарушения в кръвообращението. Основните билки и храни, които подхождат на тези хора, са: варива, пащърнак, спанак, тиквички, мента, пъпеш, нарове, ябълки, круши, кайсии, смокини, орехи, бадеми. 15-та, 24-та, 33-та, 42-ра, 51-ва, 60-та и 69-та са годините от живота, които могат да донесат значителни промени в здравето им.

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви, а вибрациите на числото 7 влияят на родените на 7-ми, 16-ти, 25-ти от който и да е месец. Тези хора се отличават с философския характер на своите мисли, те имат интерес към науките, по-специално към езотеричното направление, те са интелектуалци, замислени и умерено прагматични, искат мир и спокойствие. „Седмиците“ са надарени с много таланти, смели са, но може да са подвластни на суета и желание за власт. Ако „хората-седмици“ успеят да се отърват от такива негативни качества, като завист, мързел и арогантност, тогава те ще бъдат възприемани като интелектуални лидери.

Родените на 7-ми са индивидуалисти, склонни към инат, имат силна воля, остър ум и способностите на медиум. Родените на 16-ти са подложени на промени в настроението, имат нужда от любов и компания. Твърде необузданата реакция на различни ситуации и събития обаче, може да доведе до негативни последици, а суетата и амбицията могат да ги заслепят. Родените на 25-ти имат много добре развита интуиция, вероятно сериозен интерес към окултизма и езотериката. Често те са склонни да надценяват възможностите си. Само компетентното планиране и методичните действия могат да ги доведат до успех.

Здраве: Хората с числото 7 са по-склонни към болести от останалите. Докато им върви, лесно преодоляват всякакви трудности, но ако нещо ги притеснява или пречи, виждат всичко в по-мрачна светлина, отколкото нещата са в действителност, и лесно изпадат в отчаяние и меланхолия. „Седмиците“ обикновено имат много деликатна и тънка кожа, която поради спецификата на структурата си, ги притеснява от постоянно изпотяване или повишена склонност към дразнене. Основните билки и храни за хората от номер 7 са: маруля, зеле, краставици, ленено семе, гъби, киселец, ябълки, грозде, сокове от всякакви плодове. Години от живота, в които могат да настъпят важни промени в здравето им, са: 16-та, 25-та, 34-та, 43-та, 52-ра, 61-ва и 70-та.

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви, и ако сте родени на 8-ми, 17-ти и 26-ти от всеки месец, вие се влияете от числото осем. Обикновено това са мили хора, които не желаят зло на никого. Те показват такива черти на характера, като щедрост, алтруизъм, желание за знания, неподкупност, организираност, практичност и твърдост. За да може обществото да обърне внимание на талантите на „осмиците“, те трябва да работят здраво. Освен това те трябва да отделят много време за медитация и молитва – това ще им позволи да се отърват от негативните общи програми.

Родените на 8-ми имат добри изпълнителски способности, умеят да правят пари, отличават се с баланс и дисциплина. Те показват известна студенина в общуването, тъй като основното за тях е да не нарушават вътрешния си баланс. Родените на 17-ти се характеризират с такива черти, като нежност и мекота. Те мечтаят за семейна идилия, обичат да се обличат елегантно и красиво. Родените на 26-ти имат добри организаторски способности. Домът и семейството са тяхната гордост. Практичността им помага да постигнат материално благополучие.

Здраве: Хората с числото 8 са предразположени към заболявания на черния дроб, жлъчния мехур, червата, главоболие и ревматизъм. Те трябва да ядат само растителна храна. Основните билки и храни, които им подхождат, са: спанак, банани, живовляк, градински чай, върбинка, целина. Най-важните години от живота за здравето им са: 17-та, 26-та, 35-та, 44-та, 53-та, 62-ра и 71-ва.

От числото на рождения ден зависят характерът и здравето ви, а под влиянието на деветката са родените на 9-ти, 18-ти и 27-мо число от всеки месец. Тези хора могат да бъдат наречени създатели на идеи, те определят целта и упорито вървят към нея. Това са щедри, широки натури, обичат да бъдат покровители. „Деветките“ не задържат гнева в себе си и лесно прощават, умеят да обичат. Любовта им обаче, може да бъде като цунами (появява се внезапно и също така изчезва). „Деветките“ трябва да се пазят от егоизма и самоувереността. Тяхната задача е да проявяват милост и да служат на обществото, забравяйки за собствените си интереси.

Родените на 9-ти са хуманни, артистични, интелигентни, щедри, открити хора, които се стремят към нови знания. Постоянните мисли за смисъла на живота обаче понякога ги правят мрачни и затворени. Родените на 18-ти обикновено са независими хора, професионалисти в своята област. Илюзиите, които имат, пречат на осъзнаването на реалността. Родените на 27-ми имат разностранни интереси, те са решителни, емоционални, нервни, идеалисти с щедро сърце и постоянна готовност за духовно търсене. Основната задача за тях е да разберат дълбокия смисъл на живота.

Здраве: Хората с числото 9 са предразположени към треска, морбили, скарлатина, варицела. Те трябва да избягват нездравословна храна и да ограничат приема на алкохолни напитки. Основни билки и храни за тях са: лук, чесън, хрян, ревен, пелин, див чесън, джинджифил, пипер, рапица, хмел. Най-важните за здравето им години от живота са: 18-та, 27-ма, 36-та, 45-та, 54-та, 63-та и 72-ра.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе