От какво най-много се дразнят мъжете. Дами, бъдете внимателни

От какво най-много се дразнят мъжете. Дами, бъдете внимателни
Любов и партньорство

От какво най-много се дразнят мъжете. Дами, бъдете внимателни

Въпреки че има много шеговити изрази, свързани с психиката и търпението на жените, трябва да признаем, че и мъжете могат да бъдат много раздразнителни.Може би повечето от тях на пръв поглед изглежда спокойни и уравновесени, но има някои неща в действията на нежния пол, които биха изкарали и най-спокойния мъж извън контрол.

Дами, четете внимателно, може би някои от вас ще се припознаят в следващите редове.

 Ето от какво най-много се дразнят мъжете

 

Предубеждението към „мъжка вечер“

Когато той ти каже, че ще излиза вечерта с приятели, едва ли го приемеш съвсем спокойно. В главата ти веднага се появяват притеснителни мисли и започваш да си представяш как е на бар и заглежда другите жени, а при мисълта, че може и да флиртува с някоя дама, стомахът ти се свива.

Да, напълно нормално е да проявяваш малко ревност, но в крайна сметка всеки един от вас има право на социален живот. Както ти излизаш с приятелки той няма нищо против, а ти защо тогава го спираш?

Може би му нямаш достатъчно доверие или прекалено много го обичаш и се страхуваш да не ти изневери, но той може да го направи по всяка време, стига да иска. Имай малко повече доверие на партньора си, защото ако всеки път се дразниш, когато той излиза с приятели, ще последват спорове между двама ви, които може да съсипят отношенията ви.

Бившият ти

Темите за бившите партньори е табу. Разговорите за твоя бивш или дори само споменаването на името му може да предизвика бурни емоции в сегашния ти партньор. Нали не искаш да го дразниш и да имате неспокойна, изпълнена с конфликти връзка? Тогава трябва да забравиш името на бившия си и никога ама никога да не го споменаваш пред гаджето си.

Идея си нямаш колко много се дразни само при мисълта, че ти някога си била негова. А ако продължиш да говориш за него, твърде вероятно е той да си помисли, че все още изпитваш чувства към бившия си и затова не спираш да го споменаваш.

Е, скъпа, това не е правилно. Остави този човек в миналото и гледай само напред. Изгради живота си със сегашния ти партньор и постигнете баланс помежду ви.

Вредни навици

Ако гаджето ти е непушач и е заклет враг на алкохола, не се чуди защо се дразни всеки път, когато запалиш цигара или се прибереш вкъщи „леко пийнала“ след вечер с приятелки. За него това са вредни навици, които той не иска да имаш и ще направи всичко възможно, за да те откаже от тях.

Ако той се занимава с фитнес, много вероятно е и да не харесва начина по който се храниш, както и постоянно да ти напомня по колко калории е здравословно да се приемат на ден, както и да ти прави забележка за вредната храна, която хапваш.

Но това са неща, които ти харесваш и начин на живот. Трябва да направиш много голям компромис със себе си, за да се откажеш от всичко това и да се промениш. Но дали си заслужава? Сигурни сме, че има неща в него, които също те дразнят.

Нарушаваш личното му пространство

Мъжете имат тайни. Също като жените. Но знаете ли колко опасни могат да станат те, когато любопитството на жената премине граници и се опита да навлезе в личното му пространство? Човек те допуска до себе си толкова, колкото той прецени. Никой мъж не иска да бъде твърде отворен и да се чувства уязвим пред една жена, дори и това да е неговата партньорка. Има правила, които трябва да се спазват.

И вещи, които не трябва да се пипат. Мобилният, компютърът, както и таблетът са строго забранени за теб. Неслучайно имат и защитна парола. Да, може би си мислиш, че нямаш достъп до тях, защото крие нещо от теб и най-вероятно „нещото“ е „някоя“ и се съмняваш, че той ти изневерява. Но това, че той има тайни от теб не означава, че задължително става въпрос за друга жена.

Е, дами, знаем, че не го правите умишлено, но ако искате да останете с мъжа, с когото сте в момента, ще трябва да знаете, че понякога вашите постъпки и поведението ви може да ви изиграе лоша шега и да ви разделят с вашия партньор. Разбира се, това не е основна причина, но ако дразнещото поведение се превърне в ежедневие и най-търпеливият мъж може да се откаже от вас.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе