Основен гардероб за пълни момичета и как да бъдат стилни

Основен гардероб за пълни момичета и как да бъдат стилни
Лайфстайл Мода

Основен гардероб за пълни момичета и как да бъдат стилни

Доскоро момичетата и жените с наднормено тегло се оплакваха, че нямат възможност да избират красиви и стилни дрехи поради баналното им отсъствие в редиците на модните производители. Всичко, до което трябваше да се ограничат в ежедневието и за излизане, бяха безформени гащеризони, широки панталони, огромни блузони, които само придаваха ненужен обем на фигурата им.

Днес ситуацията се промени драстично: колекции от тоалети, предназначени да подчертаят достойнството и да скрият несъвършенствата на нестандартната физика, са приятни за много търговски обекти. Но възниква друг проблем: как да съставим основен гардероб за пълни жени от цялото това разнообразие. Ще научите как да го направите от статията по-долу.

Основните критерии за избор на дрехи за пълни момичета

Представителите на нежния пол с нестандартна фигура често срещат трудности при избора на определени стилове, материали, цветове на дрехите. Но ако спазвате няколко правила, всяко пълничко момиче и жена може да бъде модерно и привлекателно във всяка ситуация. Това са тайните на универсалния стил.

• Бъдете изключително внимателни при избора на контрастни цветове: в повечето случаи те привличат ненужно внимание към недостатъците на фигурата ви. Но дрехите със спокойни светли цветове са напълно приемливи.
• Дискретни и средно големи щампи, които украсяват тъканта на костюм или рокля, могат визуално да намалят обема на тялото ви.
• Правилният модерен гардероб за наднормено тегло трябва да отчита височината на момичетата и жените. Така че, за високите дами, за комбинация към ансамбъла им са подходящи панталон или пола в класически дизайн.
• Летните тоалети, изработени от лъскави материи, могат да ви добавят излишни килограми. Потърсете дрехи, изработени от лъскави, матирани материали.
• При избора на основни елементи стилистите препоръчват да се даде предпочитание на неща, изработени от плътни, но не текстурирани материали.
• В летния гардероб на пълно момиче присъствието на тоалети от леки плавни тъкани е напълно приемливо.

Основни елементи на гардероба на пълните момичета

Бельо – Ако изборът ви правилен, ще се чувствате уверени в себе си. Не купувайте твърде тясно бельо: то може да ви създаде гънки по тялото, които да се появяват под дрехите. По-широкото бельо пък само ще увеличи параметрите на вашата фигура. Обърнете внимание на специални коригиращи комплекти: те не само перфектно стягат проблемните зони, но и моделират силуета ви.

Връхно облекло – Когато навън е студено, просто искате да се скриете в уютни и топли дрехи. Но те могат да изиграят жестока шега с вас и визуално да ви добавят излишни килограми. За да избегнете това, отдайте предпочитание на дрехите, които дизайнерите категорично приписват на собствениците на пълна фигура – палтата.

Панталони и дънки – Добре е те да присъстват в основния гардероб на пълничката жена. Практични са и се пасват добре добре с различни модерни ежедневни и бизнес визии. А точният избор на стил ще направи бедрата ви визуално по-тънки. Собственичките на широки глезени трябва да отдадат предпочитание на тесни дънки и панталони. Съкратените модели с дължина 7/8 ще направят фина женската фигура с наднормено тегло.

Якета и жилетки – Жилетките и якетата, когато се носят широко отворени върху контрастиращи по цвят дрехи, могат да създадат вертикална линия, която ще направи допълнителния ви обем по-малко видим. Единственото нещо е, че трябва да откажете да избирате модели с големи джобове.

Блузи и горнища – Момичетата и жените с апетитни форми трябва да разгледат по-отблизо топ опциите, които могат да направят фигурата им по-тънка. Това са удължени туники, дрехи с многопластов ефект (например модел 2 в 1, който съчетава яке и импровизирана жилетка). Когато си избирате летен тоалет, изхвърлете онези модели, които имат тесни презрамки.

Поли – Изборът на стила на полата зависи от индивидуалните характеристики на фигурата на пълната дама. Така че, ако проблемната ви област е коремът, поли които са модели с висока талия ще ви свършат чудесна работа. Стилистите съветват да избягвате ниска талия и мини поли.

Tagged , , , ,
на горе