Огледалните дати – вълшебни ли са те?

Огледалните дати – вълшебни ли са те?
Интересно

Огледалните дати – вълшебни ли са те?

От стари времена до днес сме склонни да вярваме в зодиакални знаци, огледални дати, разположение на планетите и други неща. Това е така, защото имаме нужда да си пожелаем нещо хубаво и да вярваме, че то ще се случи. Да вярваме в доброто начало и радостния край.

Огледалните дати, според всички астролози, нумеролози и други, се считат за най-късметлийски. В тях има нещо вълшебно. Носят успех във всяко начинание, сбъдват се желания, носят щастие. На тези дати много хора се обвързват с половинката си, като сключват брак, други пускат своя фиш с цифри, за да спечелят печалба от лотарията.

 

Огледалната 08.08. дата също е смятана за успешна дата. Още повече, че присъства числото осем два пъти. Това повторение носи много силен заряд. На тази дата, всичко което предприемем ще донесе победа, най-вече във финансовата сфера.

Ако се загледаме добре, числото 8 обърнато на ляво или дясно, представлява и знака за безкрайност. Символ на безкрайната енергия, водеща до добро и силна любов. Осем е също знак за борбен, силен дух, постоянство, решителност.

За нас българите числото 8 се свързва с радост, гордост и щастие. Защо казваме това? Няма българин, който да не познава великия Христо Стоичков. Именно той играеше с №8. Като се замислим, „Камата“, както го наричат, притежава всички качества, изброени по-горе, символизиращи числото осем. Всеки, който е гледал мачовете на националния отбор по футбол през далечната 1994г., помни еуфорията, която настава след нашите победи. Стоичков е сърцето на отбора. След огромния успех на нашите футболисти, по всички краища на света, започва да се говори за България.

Според учителят Дънов числото 8 е числото на смирението. Това означава, че всеки приел смирението е осъзнал, че живота е по-голям от нас, че Вселената понякога има по-различни планове за нас. Осем означава да намерим сили да оценим всичко, което ни се случва, да приемаме малкото с благодарност.

Според Библията номер 8 се счита за символ на сътворението и новите начала. Като се замислим седмицата има седем дни. На осмия започва нова, ново начало за благополучие, благоденствие и успехи във всички начинания.

Нека да си пожелаем всичко започнато на 08.08. да води до щастлив край. Нека да имаме вяра, да бъдем смирени, да не забравяме, че всичко е преходно. Да бъдем добри, да раздаваме обичта си. Тогава мечтите наистина се сбъдват!

 

Tagged , , ,
на горе